Plaket, Haberleri

Plaket, Haberleri

Başkan Akdenizli: “Biz her zaman yine birlikteyiz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için yemek düzenleyip, teşekkür plaketi sundu.

Marmaris’te Yeşilçam rüzgarı esti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Belkıs Özener ve Çiğdem Gürdal’ın konuk sanatçı olduğu ‘Unutulmaz Yeşilçam Şarkıları’ konseri izleyenleri mest etti.

Eğitim yöneticileri bir araya geldi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, 2023-2024 eğitim öğretim yılı eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek üzere il milli eğitim müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleriyle Köyceğiz’de bir araya geldi.

Başkan Oktay’a plaket

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret eden Marmarisli genç iş adamları plaket takdim etti.

İyi örnekler yarışması değerlendirme süreci sonuçlandı

 Muğla Eğitimde İyi Örnekler Yarışmasında, saha değerlendirmesine hak kazanan okullar belli oldu.

"Seydikemer'de birlik ve beraberliği devam ettireceğiz

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede görev yapan Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, daire amirleri, belediye birim müdürleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

ALZHEİMER DERNEĞİ’NDEN KARACA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu, Fethiye Belediyesi’nin Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi oluşturulması için, derneğimize tahsis ettiği park alanı ve inşaat sırasında yapmış olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanı Alim Karaca ve Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’ye teşekkür plaketi takdim etti.

AKDENİZLİ AKARYAKIT’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Seydikemer kurumlar vergisi rekortmeni Akdenizli Akaryakıt Taşımacılık İnşaat A.Ş’ye, Ftso tarafından teşekkür plaketi verildi.

GAZİLER DERNEĞİN’DEN BALCIOĞLUNA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye’de son görev günü olan Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etti.

Karaca’ya anlamlı plaket

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve beraberinde dernek yönetimi Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Öztürk’ten Kayabaş’a plaket

Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ,Önceki dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a plaket verdi.

Uluslararası Fethiye Spor Festivali ses getirmeye devam ediyor

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ana sponsorluğunu Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin üstlendiği Uluslararası Spor Festivali ses getirmeye devam ediyor. 1-4 Ekim Tarihleri arasında gerçekleştirilen Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Spor Festivali’ne 14 ülkeden 203 ü yabancı olmak üzere 1223 sporcu ve aileleri katıldı.

Köktener'e teşekkür plaketi

Fethiye'nin tanınmış simaları, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'e ziyarette bulunarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Ziyarette günün anısına Köktener'e bir plaket de sunulurken ortak mesajlarında; gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğu ifade edildi.