Polis Evi Haberleri

Polis Evi Haberleri

Marmaris’teki dere mor renge dönüştü, MUSKİ uyardı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Polis Evi’nin önünden geçen derenin suyunun mor renge dönüşmesi sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) tarafından suda yapılan incelemede dere içine boya kalıntısının bırakıldığı açıklandı.

Menteşe Polis evinde yangın

Menteşe İlçesinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Polis Evinden çıkan dumanlar sonrası misafirler tedbir amaçlı tahliye edildi.

Marmaris'te Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapıldı

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, ilçedeki sosyal yardım dernekleri, mütevelli heyeti üyesi kurum müdürleri ve muhtarlar ile bir araya gelerek yaptıkları toplantıda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti seçimleri gerçekleşti.

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Eski FETÖ yurdu Polis Evi oldu

Muğla'nın Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesi Cevizli Sokak üzerinde eskiden FETÖ'ye ait öğrenci yurdu, Polis Evi olarak hizmete açıldı.