Polis Haberleri

Polis Haberleri

Arı kovanları yandı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulunan arı kovanlarından 6’sı yanarak kullanılmaz hale geldi.

Polisten Ortaca’da evde uyuşturucu üretimine operasyon

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ortaca ilçesinde uyuşturucu imalatı yapılan eve yapılan operasyonda esrar ve kenevir ele geçirildi.

Muğla’da kaza: 1 ölü, 2 yaralı

 Muğla-Denizli karayolu Yeniköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Marmaris'te Bir Kadını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 35 yaşındaki İlknur Çetin, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından bıçaklanarak hayatını kaybederken, ayağı kırık ve alçıdayken olayı gerçekleştiren ve polis ekipleri tarafından kaçtığı motor ile yakalanıp gözaltına alınan A.İ.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yangında dumandan etkilenen yaşlı kadın hayatını kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yangın çıkan evde dumandan etkilenen yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Türkmenistan uyruklu genç, odasında ölü bulundu.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan bayramının ilk gününde ilçede bir dizi bayramlaşma programına katıldı.

Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Tek silahımız güler yüzümüz, şefkatimiz”

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden, şehitler için lokma hayrı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit polisleri anma etkinliği kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Camii’nde lokma hayrı düzenledi

Polisin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü kaza yaptı

Muğla’nın Milas ilçesinde polisin 'Dur' ihtarına uymayan plakasız motosiklet sürücüsü, kaçmaya çalıştığı esnada kaza yaptı.

Polise sosyal medyadan meydan okudu, soluğu karakolda aldı

Muğla'nın Milas ilçesinde görevli polis memuruna mukavemet gösteren ve sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Artistliği o zaman da yaptık şimdi de yapıyoruz, o delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın" diyen şahıslar polis tarafından gözaltına alındı.

20 Yıl Hapis Kararı İle 10 Yıldır Aranan Şüpheli Yakalandı

Muğla polisinin aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda adam öldürme suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Milas'taki Cinayetin Zanlısı 12 Gün Sonra Teslim Oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Alican Kırca cinayetinin zanlısı, 12 gün sonra polise teslim oldu.

Fethiye’de Polis Ekiplerinden Ramazan Ayı Denetimi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri, Ramazan ayı boyunca halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece denetimleri gerçekleştiriyor.

Muğla polisinden Marmaris ve İzmir’de uyuşturucu operasyonu

 Muğla polisi tarafından Marmaris ve İzmir’de 15 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alınırken, ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Trafik Polislerinden Minik Çiftçilere Şefkat Eli

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisi ekipleri, geleceğin çiftleriyle yan yana gelerek eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu.

Muğla’da trafik kazası: 2 yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Akçaova Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Fethiye’de Polis – Jandarma El Ele!

Fethiye Çarşı caddesinde polis ve jandarma ekipleri bir araya gelerek sürücülere uyarı broşürü dağıttı. Uyum içerisinde çalışan iki birimin ekipleri güler yüzleriyle dikkat çekti.

Arkadaşını Öldüren Zanlı Tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde arkadaşını tabancayla öldürüp kayıplara karışan şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Adli makamların karşısına çıkarılan katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Özçekim yapmak isterken denize düştüler

Muğla'nın Datça ilçesinde gerçekleştirilen Badem Çiçeği Festivali'ne gelen bir grup kadın, hatıra fotoğrafı çekilmek için deniz fazla yaklaşınca, grupta bulunan 2 kadın denize düştü. Polis ekipleri tarafından kurtarılan kadınlar ambulansla hastaneye götürüldü.

Sarhoş Katil Barlar Sokağında Yakalandı!

Sarhoş olan katil barlar sokağında yerde sızmış halde bulundu.

Datça Polisinden Öğrencilere Hacivat-Karagöz Oyunu İle ‘Deprem’ Bilinci Eğitimi

Muğla'nın Datça ilçesinde Datça Emniyet Müdürlüğü polisleri, ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine Hacivat-Karagöz gösterisi ile trafik kuralları, deprem ve su bilinci eğitimi veriyor.

Bodrum'da izolasyon firmasında yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir izolasyon firmasında çıkan yangın, çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Başkasına ait kimlikle yakalandı, 20 yıl hapis kararı ile arandığı ortaya çıktı

Ula ilçesinde polis ekiplerinin denetimleri esnasında kimlik ibraz edemeyen ve davranışlarından şüphelenilen şahıs, 6 ayrı suçtan 20 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis kararı bulunan şüpheli çıktı.

Fethiyeli Koyuncu Ailesinin Deprem Acısı

Yaklaşık bir yıl önce Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası, Hatay’da 8 katlı apartmanda polis oğlu, ikiz torunu ve gelini yıkılan evlerinin enkazı altında kalırken, 6 Şubat'tan bu yana canlarına bir türlü kavuşamayan Fethiyeli Koyuncu ailesi, DNA örneği verilmesine rağmen bulunamayan evlatları ruhuna Mevlid-i Şerif okuttu.

Gece Kartalları Milas’ta Huzuru Bozan Motosiklet Sürücüsünü Yakaladı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir süredir kullandıkları motosikletlerin sesleri ile çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerinden biri gece kartalları olarak bilinen çarşı ve mahalle bekçilerine takıldı.

Kaçan Sürücü Yakalandı, Yaralı Kadın Öldü

Yatağan-Menteşe Karayolu Akçaova mevkiinde öğle saatlerinde park halindeki araca çarptıktan sonra kaçan sürücü Denizli karayolunda Gazeller Jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Filiz Erdem Ülgen yaşamını yitirdi.

Milas’ta Trafik Kazası: 4 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk 4 kişi yaralandı.

Menteşe’de Kaza, Biri Ağır İki Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iki aracı karıştığı kazada iki kişi yaralanırken, yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Fethiye'de kaybolan 4 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolan 4 yaşındaki Rus uyruklu çocuk yaklaşık 4 saatlik arama sonucu bulunarak ailesine teslim edildi.