Prefabrik Ev Haberleri

Prefabrik Ev Haberleri

Yılan Adası’nda yangın ve patlama

Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi yakınlarında bulunan Yılan Adası'nda bir evde meydana gelen yangında prefabrik ev alev alev yandı.

MARMARİS'TE PREFABRİK EV TAMAMEN YANDI 

Muğla'nın Marmaris ilçesi Orhaniye Mahallesi Asparan mevkiinde çıkan prefabrik ev yangını Marmaris İtfaiye grup amirliği tarafından söndürüldü. 

BODRUM BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇADIRLAR VE PREFABRİK EV KURULDU

Kahramanmaraş merkezli peş peşe yaşanan iki büyük depremin etkileri sürerken Bodrum halkının dayanışması sayesinde deprem bölgesine an itibariyle 105 yardım tırı gönderildi.

Hortum İnlice’de zarara yol açtı 

Fethiye’nin İnlice Mahallesi’nde sabah saatlerinde etkili olan hortum, asırlık ağaçları ve beton direkleri yıkarken; prefabrik evi devirdi. Çelik konstrüksiyondan yapılmakta olan inşaatı da yıkıp geçti. 2 kişinin hafif yaralandığı hortumda zararın büyük olduğunu söyleyen İnlice Mahalle Muhtarı Cevat Kundakçı, “Yaklaşık 30 yıl önce benzer hortum olmuştu. Ancak bu kez daha büyük zararla karşılaştık. Asırlık ağaçlar bile yerle bir oldu” dedi. 

Menteşe’ye 24 saatte 94.3 kg yağış düştü

Muğla genelinde etkili olan sağanak yağış sonrası ciddi olumsuzluk yaşanmadı. Kısal mahallelerde evlerine su basan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken, Fethiye'de ahşap prefabrik ev rüzgar nedeniyle yan yattı.

Evleri yanan aileye AK Parti İlçe yönetiminden acil destek ziyareti

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Hisarönü mahallesi Değirmenyanı mevkiinde İsmail Durmuş Şener ve Serpil Şener’e ait tek katlı prefabrik ev tamamen yandı. Yangında Şener ailesi ve 7 yaşındaki çocukları yara almadan kurtuldu. Yangını duyar duymaz olay yerine giden AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, ilçe yönetimi üyeleri ve AK Parti kadın Kolları Başkanı Ayşegül Uslu Töredi ailenin ilk ihtiyaçları için seferber oldu.

Marmaris Değirmenyanı'nda prefabrik ev tamamen yandı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Hisarönü mahallesi Değirmenyanı mevkiinde tek katlı bir ev alevlere teslim olurken, evde yaşayan aile zarar görmedi.