Profesyonel Haberleri

Profesyonel Haberleri

Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi Öncesi Face To Face Yapıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yarın saat 19.30’da Beşkaza Meydanı’nda Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi yapılacak. Müsabakalar öncesi rakipler yüz yüze geldi.

Fethiye’de Boks Gecesi Kubilay Alcu Sahnede!

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da Beşkaza Meydanı’nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak.

Saatcı: MMA Pro Lig 4 Dövüşlerinde Dereceye Giren Sporculara Madalyalarını Verdi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye'de gerçekleştirilen MMA Pro Lig 4 Profesyonel Dövüş Gecesi'ne katıldı.

Ortaca Belediyesi Emitt Fuarı’nda

Her yıl binlerce tatil tüketicisi ve sektör profesyonelini ağırlayarak Türkiye’nin turistik cazibesini artıran EMITT Fuarı 6 Şubat’ta Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açarken fuara Ortaca belediyesi de katıldı.

Kayalıklarda Mahsur Kalan Keçiler Kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde mahsur kalan iki keçiyi AKUT Fethiye ekipleri kurtardı.

Şampiyon boksör kubilay alcu, 12. Maçına çıkacak

Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Şampiyonu Kubilay Alcu, 29 Aralık Cuma akşamı Balıkesir’de 12. uluslararası profesyonel boks maçına çıkacak.

Didim, İzmir’deki fuarda yerini aldı

Didim, bu yıl 17.’si gerçekleştirilen, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde yerini aldı.

"İnşaatçıdan fotoğrafçı mı olur" dediler, yılmadı oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan duvar ustası ve profesyonel fotoğrafçı Naim Aydar, 17 yıldır yaşadığı ilçenin ve şehirlerin güzelliklerini sosyal medya üzerinden tüm dünyaya tanıtıyor.

Basketbol aşkı çocuklarla

Çağdaş Bodrum Spor altyapıya verdiği önemle çocukları spora teşvik ederek profesyonel basketbolcular yetiştirmeyi hedefliyor.

Bodrumspor gençleri judoyla buluşturdu

Bodrumspor profesyonel olarak mücadele verdiği branşlarının yanında çocukları ve gençleri yetiştirmek için judo sporunu hizmete açtı. Çocuklar ve gençler antrenmanlara aileleriyle katılırken, judo Bodrum’da yoğun ilgi görmeye başladı. ,

Cansız bedeni bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dalış yaptıktan sonra kendisine ulaşılamayan ve kayıp ihbarında bulunulan profesyonel dalgıç Ergün Kaplan (52) sahil güvenlik ekipleri tarafından denizde ölü olarak bulundu.

Fethiye’de Dünya Boks Konseyi (WBC) koordinesinde profesyonel boks gecesi gerçekleştirildi

Orka World Theme Park'da düzenlenen boks gecesinde sporcular ikisi kemer maçı olmak üzere 4 klasmanda mücadele etti.

Fethiye WBC profesyonel boks gecesinde Kubilay Alcu gümüş kemeri kazandı

Fethiye'de Dünya Boks Konseyi (WBC) koordinesinde profesyonel boks gecesi düzenlendi.

WBC Profesyonel Boks Gecesi Fethiye’de Yapılacak

Fethiye’de 17 Eylül Pazar günü Orka Oteller Grubu öncülüğünde WBC profesyonel boks gecesi düzenlenecek. Son yıllarda yapılmış en büyük boks organizasyonlarından biri olan Orka Boks Gecesi, Orka World Theme Park’da düzenlenecek.

Yenilgisiz Şampiyon Alcu Fethiye’de Ringe Çıkacak

Fethiye’de 17 Eylül Pazar akşamı Profesyonel Boks Gecesi düzenlenecek. Fethiyeli Yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, ringe çıkacak.

9 spor branşında 706 çocuk ve genç yetiştiriliyor

Bodrumspor voleybol, yelken, yüzme ve judo olmak üzere 9 farklı branşta 706 çocuk ve genç sporcuyu, profesyonel spor yaşamı için yetiştiriyor.

Yenilgisiz Boksör Alcu, Rakibiyle Yüz Yüze Geldi

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, bu akşam İstanbul Şampiyonlar Profesyonel boks gecesinde onuncu profesyonel boks maçına çıkacak. Alcu, maç öncesi rakibiyle yüz yüze geldi.

Muğlaspor Voleybol'un iki yeteneği transfer oldu

Muğlaspor voleybol altyapısının iki yeteneği Nehir Işık ve Defne Daş, profesyonel voleybol liglerinde mücadele eden ekiplere transfer oldu.

Boks gecesine yoğun katılım oldu

Fethiye Beşkaza Meydanı'nda 16’sı profesyonel olmak üzere toplam 38 sporcu kozları paylaştı.

Fethiye’de Kick Boks Fırtınası Esecek

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda 13 Ağustos Pazar günü Kick Boks fırtınası esecek. 16 profesyonel sporcu ile 22 amatör sporcu kozlarını Beşkaza Meydanı’nda paylaşacak.

Profesyonel Boksa Adım Atacaklar

Fethiyeli Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu genç sporcuları Profesyonel boksa hazırlıyor.

Hapimag Sea Garden Beach Masters Turnuvası sona erdi

Spora ve sporcuya verdiği desteği sürdüren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, ikinci kez Beach Masters Plaj Voleybolu Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Profesyonel ve milli sporcuların katılımıyla kıyasıya mücadelenin yaşandığı organizasyonun kazananları, geçen yıl da birinciliği göğüsleyen profesyonel voleybolcular Dilara Yeşil ve Yaren Sencel oldu.

Lavanta Festivali için hazırlıklar başladı

Menteşe ilçesi Yerkesik Yeniköy Mahallesi’nde bulunan Lavanta bahçesinde her yıl düzenlenen Lavanta Festivali için hazırlıklar başladı. Haziran ortasında başlayıp Temmuz ayı boyunca devam eden Lavanta Festivali sayesinde Yeniköy Mahallesi her yıl birçok yerli ve yabancı ziyaretçinin ilgisini çekerken, amatör ve profesyonel fotoğrafçılar için de doğal bir stüdyo platformu haline geldi. Eflatun elbiseleriyle lavanta bahçesini dolduran ziyaretçilerin yanı sıra gelin, damat, nişanlı çiftler ve hamile anne adayları da lavantaların arasında bol bol fotoğraf çektirmek için burayı ziyaret ediyor.

Profesyonel Fethiye’li Sporcu Songül Arslan Ayten kimdir?

Kadın boks spordalında adından söz ettiren Songül Arslan Ayten Muğla Fethiye’li boksördür.

Yenilgisiz Boksör İstanbul Yolunda

Avrupa ve Dünya Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan Pazar günü İstanbul’da ringe çıkacağı WBC Boks Gecesi organizasyonu öncesinde sağlık kontrolünden geçti.

MSKÜ-Turizm Sektörü İş Birliği

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Duman ve Başkan Yardımcısı Hakan Şamhal Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar’ı ziyaret etti.

MUTSO’dan  Üyelerine liderlik eğitimi 

MUTSO Üye Eğitimleri kapsamında, Eğitmen Marziye İlhan tarafından ‘Kişisel Kalite, Profesyonellik ve Liderlik Eğitimi’ verildi.

ESNAF HASTANESİ SAÇ EKİM ÜNİTESİ AÇILDI

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Saç Ekimi Ünitesi’nin kapılarını açtı. Modern ve yenilikçi saç ekimi teknikleri ile bölgede tek olmanın gururunu yaşayan hastane, profesyonel ekip ve danışmanlık hizmetini vatandaşlara sunuyor

UNO CLUB FETHİYE DEPREM BÖLGESİNDE

Uno Club Fethiye ekibinin profesyonel aşcı üyeleri, depremzedeler için Adıyaman’a gitti.

PINAR KAHYA YENİLGİSİZ YOLUNA DEVAM EDİYOR

Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Hasan Kubilay Alcu tarafından profesyonel boksa geçiş yapan Arena Fethiye Boks Spor Kulübü sporcusu Pınar Kahya, çıktığı ikinci karşılaşmasında da galibiyetle ayrıldı.