Projelerini Anlattı Haberleri

Projelerini Anlattı Haberleri

Kökten, “Turizme Artı Değer Kazandıracağız”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ve körfez temizliği ile turizme artı değer sağlayacağız” dedi.

Karaca, Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Karaca, projelerini anlattı.

Başkan Adayı Saatcı’dan, STK Ziyaretleri

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Kaya, “Şehir stadının duvarlarını akvaryum şeklinde boyayabilirim”

Başarılı sanatçı Ahmet İlker Kaya, Fethiye Şehir Stadı ile ilgili projelerini anlattı.

Birikmiş sorunları çözme sözü

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, hafta sonu yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ilk olarak Esenköy Mahallesi pazar yerinde halkla kucaklaşan Kayabaş, burada meydanı dolduran halka projelerini anlattı. Daha sonra Yakacık Mahallesi düğün salonunda gerçekleştirilen sohbet toplantısında çalışmalarını anlatan Kayabaş, devlet desteği ile Fethiye’nin birikmiş sorunlarını çözeceklerinin sözünü verdi.

Pazaryeri doldu taşdı

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gelecek nesillere daha huzurlu ve yaşanabilir bir Fethiye amacıyla her kesimden destek isteyen Kayabaş, Fethiye’nin marka değerinin arttıracaklarının sözünü verdi. Bu kapsamda gündüz bölümünde Eldirek Mahallesi’nde halkla buluşan Kayabaş, akşam bölümünde Pazaryeri Mahallesi’nde meydanı dolduran vatandaşlara projelerini anlattı.

Karaca canlı yayında projelerini anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim çalışmalarına devam ediyor.

Kayabaş “Büyük projelerle geliyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında Karagedik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Program öncesinde büyük bir sevgi ve teveccüh ile karşılanan Kayabaş, Fethiye’nin mega kent olma yolundaki projelerini anlattı. Halkın yoğun katılımının olduğu miting etkinliğinde Kayabaş, büyük projelerle Fethiye’nin örnek bir şehir olacağını vurguladı.

Başkan Saatcı, Seydikemer’de tarım projelerini anlattı

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Seydikemer’e bağlı mahallelerde çiftçilere seslendi. Mahalle merkezlerinde toplanan çiftçilere genel tarım projelerini anlatan Bağımsız Aday Saatcı, bölgenin içme suyu sorunun çözümü konusunda söz verdi.