Protokol Imzalandı Haberleri

Protokol Imzalandı Haberleri

15 spor tesisi için protokol imzalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde yapılacak 15 spor tesisinin protokolü Muğla Valisi İdris Akbıyık il Spor Toto Teşkilatı arasında imzalandı.

Turgutreis Öğrenci Yurdu’nun 3. etap ihalesi 14 Mart’ta

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin yurt sorununun çözümü için MSKÜ Tıp Fakültesi üst bölümünde iki etabı tamamlanan kız ve erkek Turgutreis Öğrenci yurdunun 3. etabının ihalesi için protokol imzalandı.

Marmaris’te Kadrolu İşçilere Seyyanen Zam Yapıldı

Marmaris Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu sözleşmeye ek protokol imzalandı. Belediyede çalışan kadrolu işçilerini kapsayan toplu sözleşmede belirtilen yüzde 49.25’lik zamma ek olarak 4500 lira seyyanen zam yapıldı.

İnşaat Mühendisleri Odası ile protokol imzalandı

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Muğla Şubesi işbirliğinde "Mevcut Yapı Stoku Envanterinin Oluşturulması ve Yapı Güvenliğinin Deprem Riski Açısından Değerlendirilmesi Ortak Hizmet Projesi Protokolü" imza töreni gerçekleştirildi.

Asansörlerin kontrolleri için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki asansörlerin ‘periyodik kontrol yönetmeliği’ gereğince güvenli ve işletme yönünden uygun çalışıp çalışmadığını tespit etmek için Makine Mühendisleri Odası ile 4 yıllık protokol imzalandı.

Milas’ta 12 bin bina tek tek incelenecek

Milas Belediyesi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi arasında Milas kent merkezindeki binaların depreme karşı güvenliğinin tespit edilmesini amaçlayan protokol imzalandı. 12 bin binayı kapsayan ve 6 ay içerisinde tamamlanacak çalışmayla ilçe merkezindeki binalar analiz edilecek, deprem riski taşıyan binalar tespit edilecek. Türkiye’de ilk kez yapılacak çalışmayla Milas’taki konutlar tek tek incelenecek.

Seydikemer’e 20 Derslikli Fen Lisesi ve 200 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İçin Protokol İmzalandı

Muğla Valisi Orhan Tavlı ile önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer Seydikemer’e 20 derslikli Fen Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokol imzaladı. İmza törenine katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizden ve Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza eğitim yuvası olacak Hasan Özyer Fen Lisesi hayırlı olsun” dedi.

Alternatif pazar oluşturulması için protokol imzalandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi arasında ceviz işleme makinesi hibesi, ceviz yetiştiriciliği eğitimi ve alternatif pazar oluşturulması için protokol imzalandı.

AYA ile işbirliği protokolü imzalandı

Muğla Acil Durum Yardım Arama Kurtarma Derneği(AYA) ile Milas Belediyesi arasında doğal afet ve acil durumlarda arama kurtarma hizmetlerinin yürütülmesinde işbirliği yapılmak üzere protokol imzalandı. Protokole göre dernek, acil durumlarda Milas Belediyesi Arama Kurtarma Birimi ile işbirliği yapacak.

Kardeş Şehir Protokolü İmzalandı

Bodrum Belediyesi ile Kosova Cumhuriyeti Prizren Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.

Zeytinyağı Üreticilerine MİTSO’dan Destek

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında ülke genelinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Oda/Borsalar ile mesleki eğitim merkezlerinin ortak çalışmasını sağlamak amacıyla yapılan protokol gereğince oda üyelerinin, mesleki eğitim merkezlerinden daha fazla yararlanması için Milas Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile MİTSO işbirliğinde protokol imzalandı.

Sokak hayvanları için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi arasında, sokakta yaşayan canlarımızın tedavi konusunu içeren protokol imzalandı.

DOĞANIN GELECEĞİ ADINA ÖNEMLİ PROTOKOL

Fethiye Belediyesi ile Habitat Geri Dönüşüm Firması tarafından evsel atık yağların zararlarını önlemek adına bir protokol imzalandı.

FETHİYE BELEDİYESİ İLE ÖZEL LETOON HASTANESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Fethiye Belediyesi çalışanları ve çalışanların 1. derece yakınlarını kapsayacak olan protokol, Özel Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir ile Fethiye Belediyesi Başkanı Alim Karaca tarafından imzalandı.

MUĞLA’YA 400 MİLYON TL TUTARINDA 103 YENİ SPOR TESİSİ KAZANDIRILIYOR

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan; Muğla'ya 400 milyon TL tutarında 103 yeni spor tesis kazandırılacağını açıkladı. Bu konuda Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile protokol imzalandığını belirten Gökcan, 'Muğla'mız ve gençlerimiz için tarihinde görülmemiş tesisler kazandırıyoruz. Yaklaşık 400 Milyon TL tutarındaki yatırımlarımız Muğla'mıza ve gençlerimize hayırlı olsun' ifadelerine yer verdi.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN YENİ PROTOKOL

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Yücelen Hayvan Hastanesi arasında sokak hayvanları için protokol imzalandı.

BODRUM’DA KİŞİSEL GELİŞİM VE MESLEK EDİNDİRME KURSLARI BAŞLIYOR

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kurs Programları çerçevesinde Bodrum Belediyesi ve Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

FETHİYE BELEDİYESİ VE VARLIK AKADEMİ ÇOCUK KULÜBÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Fethiye Belediyesi ve Özel Varlık Akademi Çocuk Kulübü arasında indirim protokolü imzalandı.

Belediye, Müze ile protokol imzaladı

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Müze Müdürlüğü arasında Fethiye Kalesi’nin temizlik ve kurtarma kazısı için süre uzatılmasına yönelik protokol imzalandı.

‘Sağlıklı okullar sağlıklı gelecek’ protokolü imzalandı

Muğla'daki okullarda sağlıksız beslenme, obezite gibi hastalıkların önceden belirlenmesine yönelik Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Protokol imza töreninde; İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eriş Başaran Akça hazır bulundu.

Fethiye Belediyesi ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü protokol imzaladı

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Fethiye’de mavi kapak ve metal kutular kütüphane oluyor

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arkadaşım Kitap Derneği arasında (ARKİD) projesini hayata geçirmek için protokol imzalandı. İmzalanan protokol sonrasında çalışmalar başlatıldı. ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ sloganıyla başlatılan çalışma ile Fethiye’de kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kurulacak.

Gazilerin binasının bakımını yükümlüler yapacak

Muğla'nın Bodrum ilçesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Remzi Vatandaş ve Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevlileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesine ziyarette bulundu. Ziyarette, mahkemelerce kamuya çalışma kararı verilen yükümlülerin dernek binasının boya, badana, temizlik işlerinin yapılabilmesi amacıyla protokol imzalandı.

Kavaklıdere’ye 3 atıksu arıtma tesisi

MUSKİ Genel Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü arasında 3 ilçe ve mahallelerini kapsayan bir protokol imzalandı. Atıksu arıtma tesisi, kolektör bağlantısı, deşarj ve by-pass hatları ileenerji temin sistemleri imalatlarını kapsayan protokolde imalatlar DSİ tarafından yapılacak, işlerin maliyeti imalatların tamamlanması ve devredilmesinin ardından MUSKİ tarafından DSİ'ye ödenecek.

Tapu Müdürlüğü İle Protokol İmzalandı

Milas Belediyesi ile Milas Tapu Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.İmzalanan protokole göre iki kurum arasındaki emlak beyan değeri işlemleri artık elektronik ortamda gerçekleşecek.

Bodrum ilçesi’nde yapılacak ilkokul için protokol imzalandı

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın himayelerinde, Hayırsever Ali Engin Keçeli tarafından, Bodrum ilçesi’nde yapılacak ilkokul için protokol imzalandı

149 bin 500 euro’luk proje

AB hibe programı için protokol imzalandı.

MUTSO üyesine üretim ve ticarette devamlılık imkanı

TOBB ile Ziraat Bankası tarafından gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanının ardından MUTSO ile Ziraat Bankası Muğla Şubesi arasında protokol imzalandı.

Afet ve acil durumlarla ilgili ortak protokol imzalandı

Milas Belediyesi ile Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK) ve Milas Tema temsilciliği arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Dalaman’a 4 Adet Tenis Kortu Yapılıyor

Dalaman İlçesine Spor Toto’nun desteğiyle Dalaman Belediyesi tarafından yapılacak olan tenis kortları ve soyunma odası yapımı için Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dalaman Belediyesi tarafından protokol imzalandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş arasında 4 adet tenis kortu ve 1 adet 2’li soyunma odası yapımı için protokol imzaları atıldı.