Ptt Haberleri

Ptt Haberleri

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

KAPANAN PTT ŞUBELERİ TEKRAR AÇILIYOR

Muğla’nın kırsal kesiminde ’iş yükü ve işlem azlığı’ gerekçesiyle kapanan PTT şubelerinin yeniden açılması, kapanan şubelerin en azından haftada bir iki gün açık kalması veya mevcut şubelerin kapatılmaması yönünde vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine talepleri ilgili kurumlar ile görüşen AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, kapanan PTT şubelerinin tekrar açılacağını açıkladı.

Girgin, Taşeron İşçileri Sordu

TBMM Genel Kurulunda 2022 Bütçe görüşmeleri sırasında söz alan CHP Muğla Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin Kamuda taşeron işçi olarak çalışan Karayolları, PTT gibi kamuda çalışan taşeron işçilere kadro verilmediğini söyledi.

PTT’DEN “ANTİKA SOBALAR” KONULU ANMA PULU

PTT AŞ. Tarafından soba görsellerine yer verilerek hazırlanan ilkgün zarfı tedavüle sunuldu.

PTT önünde 1100 TL kuyruğu

Tam kapanma nedeniyle sosyal yardım programı adı altında vatandaşlara verilen 1100 tl tutarındaki paralar PTT ve ilgili banka şubelerine yatırılınca vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Fethiye’de PTT merkez şube önünde toplanan vatandaşlar, “Keşke diğer şubeler açık olsaydı burada fazla insan kalabalığı olmazdı” diye konuştular. 

Barcelona Hamburger, farklı bir anlayış ile hizmet sunuyor

Fethiye’de inşaat ve otomotiv sektöründe hizmet veren Su Grup, bünyesine kattığı Barcelona Hamburger ile değişik bir konseptte hizmet sunuyor. “Anne ve ev yapımı hamburger, pizza ve sandviç” sloganıyla hizmet sunan işletme; paket servis hizmeti de sunuyor. 

Girgin, adı varlık, kendi yokluk fonu! 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Varlık Fonu denetim raporları üzerine Genel Müdür Zafer Sönmez’in sunumu ve Milletvekillerinin fon hakkında görüş ve eleştirileri vardı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı konuşmada Varlık Fonu’nun parelel bir bütçe olduğunu, keyfi kullanıldığını, Sayıştay denetimi kapsamı dışında olduğunu ve gelecek kuşakları borçlandıran bir bütçe olduğunu ve fonun merkezi bütçe açığını perdeleyen bir işlev gördüğünü söyledi.