Rakip Haberleri

Rakip Haberleri

Dinçel, ‘Rakip oyuncu Şahan’ın boğazını sıktı!’

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, iç sahada oynanan Etimesgut Belediyespor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi Öncesi Face To Face Yapıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yarın saat 19.30’da Beşkaza Meydanı’nda Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi yapılacak. Müsabakalar öncesi rakipler yüz yüze geldi.

Seydikemer’de Fark Daha Da Açılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’nin rakip belediye başkan adayları ile arasındaki oy farkı günden güne açılıyor. Her gittiği mahallede partili partisiz herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada; “2 aydır çok güzel teveccühle karşılaşıyoruz. İnşallah yarından sonra bunu da sandıklarda hep birlikte göreceğiz” dedi.

Oyun Aynı Oyun, Senaryo Aynı Senaryo!

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, rakipleri tarafından yapılan algı oyunlarıyla ilgili bir vatandaşın sorusunu cevaplandırdı.Vatandaşın "Başkanım, seçime bir hafta kala çekileceğiniz dedikodusu yapıp milletin aklını karıştırıyorlar. Biz inanmıyoruz da, sizden de duymak istiyoruz" sorusuna Saatcı net cevap verdi. Seçimi kaybetme korkusu yaşayanların her seçim öncesinde böyle söylemler geliştirerek aciziyetlerini ortaya koyduğunu söyleyen Saatcı, "Allaha şükürler olsun şimdiye kadar çıktığımız hiçbir yoldan geri adım atmadık. 1 Nisan’dan sonra da Sizlere hizmetkârlık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Muhammet Kökten '31 Mart akşamı beşkaza meydanında biz olacağız'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  Eldirek halkı ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu gecede konuşan Kökten rakiperinin algı yapmaya çalıştığını söyledi.

Saatcı: Sizin Yaptığınız Parklar Bizim Fethibey Parkının Zekatı Olur

Yeni dönemde yapmayı açıkladığı projelerine yönelik rakiplerinin eleştirilerine cevap veren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "Bizim yaptığımız Şehit Fethibey Parkı'nın zekatı sizin yapığınız parklara eş değer. Biz hayal satmıyoruz, yapamayacağımız sözü vermeyiz." dedi.

Behçet Saatcı, İyi Partililerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İyi Parti Fethiye ilçe teşkilatı ile kahvaltıda bir araya gelen Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, partililerden küskünlüğü ve kırgınlığı bir kenara bırakıp Fethiye’nin daha güzel yönetilmesi için canla başla koşturmalarını istedi.

Fethiyespor, Evinde Mağlup: 1-3

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Anagold 24Erzincanspor'u ağırladı. Mücadele, rakip takım 24Erzincanspor’un 1-3’lük galibiyetiyle sona erdi.

Fethiyespor’un Rakibi Erzincanspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 24 Aralık Pazar günü evinde 24Erzincanspor’u konuk edecek.

Grup maçı yaparak idmanı sonlandırdılar

Manisa FK’nın zorlu bir rakip olduğunu söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Bu hafta çok daha zor bir maç bizi bekliyor. İç sahada oynuyoruz, iç saha istatistiğimiz iyi olabilir ama rakip her türlü istatistiği bozabilecek bir rakip" dedi.

Yılmaz Vural’ın Zorlu Deplasmanlarından Biri Fethiye!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor’un rakiplerinden Menemen FK, teknik direktörlük görevine tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural’ın getirildiğini açıkladı.

Fethiyespor Maçına Damga Vurmuştu, 1 Ay Sonra Maç Yönetebildi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

Denizlispor taraftar otobüsüne tüfekli saldırı

Dün akşam Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Denizin Kızları Avrupa Kupası’na Bir Adım Daha Yaklaştı

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

Avrupa Kupası’nda İlk Maç Rakibin Oldu

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermeye devam ediyor.

Seydikemer Boks Şampiyonası Düzenlendi

Seydikemer’de düzenlenen Muğla Boks Şampiyonası, Seydikemer Spor Salonu’nda rakiplerin yüz yüze gelmesiyle beraber başladı.

Karslı, “Rakip takımı kutluyoruz”

Trendyol 1.Lig’de Sakaryaspor, Bodrum FK’ya evinde 0-2 mağlup oldu. Sakaryaspor Yardımcı Direktörü Turgay Kaslı maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Denizin Kızları Kendi Evinde Sahaya Çıkıyor

Bodrum Bayrağını geçtiğimiz günlerde Hentbol sahalarında gururla taşıyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Lig mücadelelerinin yanı sıra, Avrupa kupası için de rakipleri ile mücadele vermek için sahaya çıkıyor.

Tatlıses'in oğlu babasına rakip oldu

 İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses açtığı çiğköfte fabrikasıyla babasına rakip oldu.

Basketbolun devleri Bodrum deplasmanını bekliyor

Süper Lig'e çıkan Çağdaş Bodrum Spor kendi evinde rakiplerini ağırlamak istiyor. Kulüp Başkanı Dağlarca Çağlar, “İç saha maçlarını Muğla Menteşe’deki salonda oynamak durumda kalacağız. Oysa biz Bodrum takımıyız ve Bodrum'da oynamak istiyoruz. Süper Lig takımları da bizi bu konuda destekliyor. Talebimize olumlu yanıt bekliyoruz" dedi.

Muğla Bisiklet Takımından Bayram Hediyesi

Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonasında güçlü rakiplerini geride bırakan Muğla Karya Bisiklet Takımı Spor Toto ve Konya BŞB takımlarının ardından takım halinde üçüncülüğü elde ederek Bayramda Muğla’ya önemli bir kupa ile döndü.

Fethiyespor’un 2. Lig'deki grubu belli oldu! İşte rakipleri...

TFF 2. Lig’de beyaz ve kırmızı grubu oluşturacak takımlar belli oldu. İşte Fethiyespor’un grubu ve rakipleri...

Olaylı Maç Tatil Edildi

17 Mayıs Çarşamba günü Fethiye Sentetik Futbol Sahası’nda oynanan, normal süresi 1-1 ilerleyen maçta rakip takımın saha olayları çıkarmasından ötürü maç, ileri bir tarihe ertelendi.

KARAMAN’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret dolu Ramazan ayını geride bırakıp, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

ŞEHİTLER DUALARLA YÂD EDİLDİ

 Ortaca ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü programı Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda gerçekleşti. Törenin ardından İlçe protokolü tarafından şehitlik ziyareti gerçekleşti. Ortaca’lı şehit Ünal Daka’nın mezarına protokol tarafından çiçek bırakıp dua edildi.

SEZONUN SON İÇ SAHA MAÇINDA RAKİP KOCAELİ

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi A grubu 21. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Kocaeli BŞB Kağıt Spor ile karşılaşacak.

DALAMAN'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Muğla'nın Dalaman ilçesinde öğrencileri bırakıp boş vaziyette dönen öğrenci servisi ile 2 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

MUĞLA VALİLİĞİ’NİN ERDOĞAN ZİYARETİ PAYLAŞIMINA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Muğla Valiliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla ziyareti ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımına Muğla milletvekilleri tepki gösterdi: “Muğla Valiliği kamu görevini bırakıp, AKP İl Başkanlığı’na dönüşmüştür.”

TURİSTLER TATİLİ BIRAKIP ZEYTİN TOPLADI

Bodrum'da 5 yıldızlı bir otelin bahçesinde bulunan 300 adet zeytin ağacının hasadını otelde tatil yapan yerli ve yabancı turistler yaptı. Deniz, güneş ve kum üçlüsünü bırakan turistler, zeytin hasadını yaptıktan sonra yağını almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Muğlaspor ve Yatağanspor'un rakipleri belli oldu

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Muğlaspor ve Yatağanspor'un mücadele edeceği 2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig grubu belli oldu. Temsilcilerimiz, BAL 9. Grup'ta yer aldı.