Rehabilitasyon Merkezi, Haberleri

Rehabilitasyon Merkezi, Haberleri

Seydikemer Belediyesi can dostlar için seferber oldu

Seydikemer Belediyesi, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte can dostları da unutmadı. Seydikemer’de yoğun kar yağışı ile beraber yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belirli noktalara mama bırakıldı. 

Saygın Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenler Günü’nü kutladı

Özel Saygın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu aynı zamanda Uzman Özel Eğitim Öğretmeni Musa Acar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kurum içindeki öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi Taşyaka Mahallesi’nde açıldı. Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi Fethiye2nin 5.rehabilitasyon Merkezi oldu.

Nursel Özdemir’de yangın tatbikatı

Nursel Özdemir Kurumları her yıl olduğu gibi bu yıl da yangın tatbikatını başarıyla gerçekleştirdi. Fethiye İtfaiye Grup Amirliği tarafından hazırlanan programa Nursel Özdemir Kurumlarında ilgi yoğundu. 

Aşılama sürecinin başlaması herkesi sevindirdi

Nursel Özdemir Kurumlarında özel eğitim ve rehabilitasyon hizmeti verilmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde eğitimlere ara vermeden devam eden özel eğitim gereksinimli öğrenciler, kurumun üst düzey aldığı pandemi önlemlerine harfiyen uyuyor. Sağlık bakanlığının aşılama sürecinde öncelik verdiği rehabilitasyon merkezinde aşılama süreci başlaması herkesi sevindirdi.

Başkan Karaca’ya teşekkür ettiler

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’deki rehabilitasyon merkezlerine ziyarette bulundu.

Bu kez engelli öğrenci ve gençlere forma hediye etti

Denizlerin önde gelen kaptanı Murat Öner, insanların hayatına dokunmaya devam ediyor. Şu zamana kadar birçok anlamlı etkinliğe imza atan Murat Öner, bu kez engelli öğrenci ve gençlere forma hediye etti. 

Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne özel anlamlı çalışma

Seydikemer Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne özel anlamlı bir çalışmaya imza attı. 

Rehabilitasyon merkezlerine ziyaret

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından tüm rehabilitasyon merkezlerine üzerinde ‘Tıpkı Sizin Gibiyiz’ yazılı çiçek gönderdi.

Kemer Nursel Özdemir’de Etkinlik

Nursel Özdemir Kurumları bünyesinde yer alan, 2013 yılından bu yana faaliyet gösteren Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Seydikemer Ak Parti Gençlik Kolları' nı ağırladı.

Demire saplanan kediyi kurtarmak için seferber oldular

Muğla'nın Bodrum ilçesinde demire saplanan kediyi kurtarmak için ekipler seferber oldu. Demir çubuğu kesen itfaiye ekipleri, kediyi Bodrum Belediyesi rehabilitasyon merkezi yetkililerine teslim etti.

FTSO ÖZEL KONUKLARINI AĞIRLADI

Nursel Özdemir Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, Saygın Rehabilitasyon, Fethiye Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören ve ilçemizde yaşanan engelli bireyler ve aileleri, 14 Mayıs Pazartesi günü, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının misafiri olarak Çalış’ta bulunan bir restorantta bir araya geldi.

ONLAR BABADAĞ’IN ÖZEL KONUKLARI

Babadağ Zirve Kafe, en özel konuklarını ağırladı. Babadağ, özel konuklara ev sahipliği yaptı. Eylül Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, Saygın Rehabilitasyon, Fethiye Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli bireyler ve aileleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının misafiri olarak Babadağ’da bir araya geldi. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da yemeğe katılarak konuklarla yakından ilgilendi.