Ressam, Haberleri

Ressam, Haberleri

İsrail'e tepkisini resimleriyle gösterdi

Muğlalı ressam, Gazze'de yaşayan çocukların çektiği zulmü resmetti.

Marmaris'te yaşayan Ressam Biber hayatını kaybetti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan avukat ve aynı zamanda yaptığı resim çalışmaları ile sanatseverlerin beğenisini kazanan Kaysu Biber, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

RESSAM DEMİR’İN SERGİSİ AÇILDI

Ressam Sinan Demir’in resim sergisi 29 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00’da açıldı. Açılışa vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

Bodrum’da Asker Ressamlar Sergisi açıldı

Asker Ressamlar Grubunun üçüncü sergisi, 'Yıllar Sonra Yeniden Birlikte-3' adıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde sanatseverlerle buluştu.

Cevat Şakir’in anma töreninde kriz

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar, gazeteci, ressam, şair, rehber, araştırmacı Cevat Şakir Kabaağaçlı'yı anma etkinliklerinde konuşan emekli öğretmen Hatice Yücel'in sarf ettiği sözler gerginliğe yol açtı. Konuşması sırasında Cumhurbaşkanlığı makamına yapılan hakaretlerden dolayı, anma faliyetinde siyaset yapıldığını ifade ederek tepki gösteren Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Cevat Şakir için kabri başında dua okuduktan sonra etkinliği terk etti.

Seydikemerli genç ressam, işletmelerin yüzünü güzelleştiriyor

Seydikemerli genç ressam Umut Can Yılmaz, serbest tarzda yaptığı farklı resimlerle birçok işletmeye güzelliğin yanı sıra farklılık da katıyor. İşletmelerin iç mekan duvarlarına yaptığı resimlerle dikkat çeken genç ressam Yılmaz “Arkada bir iz bırakmak bu işin en güzel yanı” diyor. İşletme sahipleri ise “Yapılan işten çok mutluyuz. Web ortamından daha ucuz ve hızlı bir çalışma oluyor. Herkesin dikkatini çekmeye başladı” ifadelerini kullanıyor. 

Kolombiyalı Ressam, çalışmalarına çarşı merkezinde başladı

Fethiye Belediyesi; ilçenin sokaklarını ve duvarlarını Latin Amerika motifleri ile güzelleştiriyor. Fethiye Belediyesi’ne müracaatta bulunan Kolombiyalı genç ressam Federico Gomez Maya Fethiye’nin sokaklarını ve duvarlarını güzelleştirmek için çalışmalarına çarşı merkezinde başladı. 

Fethiye Ressamlar Derneği’nden karma resim sergisi

Fethiye Ressamlar Derneği’nden 9 kadın ressam, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karma bir sergi açtı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde açılan kadın temalı eserler, sergiyi gezenlerin beğenisini kazandı. 

Atatürk Gecesi Konserine Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi Türk Müziği Korosu 10 Kasım günü akşamı Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi salonunda ‘Atatürk Gecesi’ konseri verdi. Şef Ecz. ve Ressam, Bestekar Emin Akan yönetiminde gerçekleşen Atatürk gecesi konserine yoğun ilgi oldu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan konseri izlemeye gelen bir çok vatandaş ayakta izledi. Konser öncesi Büyük Önder Atatürk ile ilgili sine-vizyon gösterimi izlendi. Fethiye Belediyesi konseri izlemeye gelenlere Türk bayrağı hediye etti.