Ruhsatsız Silah Haberleri

Ruhsatsız Silah Haberleri

Yatağan’da kurusıkı tabanca ve kısa namlulu pompalı tüfek ele geçirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

'Mercek-4' operasyonunda 891 silah ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Muğla’nın da bulunduğu 73 ilde ruhsatsız silah taşıma ve silah kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen 'Mercek-4' operasyonlarında toplam bin 127 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Jandarmadan ruhsatsız silah baskını

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir ikamete yapılan operasyonda cephanelik ele geçirildi.

Ruhsatsız silah operasyonu: 5 gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen ruhsatsız silah operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Bodrum’da uyuşturucu ve silah operasyonu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerinin narkotik arama köpeği “Dalan”ın desteğiyle yaptığı operasyonda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Uyuşturucu, tarihi eser ve ruhsatsız silah operasyonu yapıldı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Seydikemer İlçesi Eşen Mahallesinde ikamet eden K.Y. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve tarihi eser bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şüphelinin ikametinde Narkotik Madde Arama Köpeği ‘CAKA’ ile birlikte arama yapıldı.

Ruhsatsız silah operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesi Selimiye Mahallesinde ikamet eden C.K. ve İ.T.K. isimli şahısların ruhsatsız silah taşıdıkları bilgisinin alınması üzerine Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Polislerin operasyon yaptığı adres ev değil cephanelik çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir şahsın pompalı tüfekle kendi hayatına son vermesinin ardından başlatılan çalışma çerçevesinde, olayda kullanılan pompalı tüfeğin temin edildiği şahsı tespit eden Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirirken, bir şüpheli de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi

 Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesi Güllük Mahallesinde ikamet eden O.H.C. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız silahlar bulundurduğu bilgisinin alındı.

Kaçak silah operasyonu

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında iki kişi yakalandı. Yakalanan şahısların ikametinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız silah, bu silahlara ait 3 adet şarjör ile 48 adet mermi ele geçirildi.

MUĞLA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, düzenlenen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

SİLAHLA OYNAYAN HASTANE ÇALIŞANI, ARKADAŞINI VURDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde ruhsatsız silahla hastaneye gelen personel, sıkışan mermiyi çıkarmaya çalıştığı sırada, hastane personeli olan arkadaşını vurdu.

İNTİHAR VAKASINDAN KARDEŞ CİNAYETİ ÇIKTI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde M.K. isimli şahsın ruhsatsız silah ile intihar olayını araştıran Jandarma ekipleri, olayın intihar değil, kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Muğla’da ruhsatsız silahlar ele geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından yasa dıyşı silahlanmanın önüne geçilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi.

Yasa dışı silah ticaretine 57 bin 428 TL ceza

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde silah alım satımı yapıldığı ve izinsiz silah tamir atölyesi işletildiği bilgisini alan Jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirdi.

Fethiye jandarmadan nokta operasyon

Muğla’nın Fethiye İlçesinde şahısların ikametlerinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah bulundurdukları ihbarı üzerine harekete geçen Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları başarılı operasyon sonucunda 5 kişiyi gözaltına aldı.

Milas’ta ruhsatsız silah ele geçirildi

Muğla'nın Milas ilçesinde bir evde yapılan aramada ruhsatsız silah ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Milas’ta uyuşturucu ve silahla yakalanan şahıs tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde Narkotik Ekipleri'nce düzenlenen çalışmada, bir araç içerisinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ile yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Narkotik köpeği Joshua uyuşturucuya geçit vermedi

Muğla'nın Milas ilçesinde Narkotik Ekipleri'nce düzenlenen operasyonda, narkotik köpeği Joshua ile yapılan aramada araç içerisine gizlenen uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi.