Rüşvet Operasyonu Haberleri

Rüşvet Operasyonu Haberleri

BAŞKAN KARACA, RÜŞVET OPERASYONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’de gerçekleştirilen ve 7 kişinin tutuklandığı rüşvet operasyonu ile ilgili olarak basın mensuplarına bilgiler verdi.

MARMARİS MERKEZLİ RÜŞVET OPERASYONUNDA 5 TUTUKLAMA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Gümrük Müdürlüğü'ndeki rüşvet operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 10 kişiden 5'i tutuklandı.

MARMARİS GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ'NDE RÜŞVET OPERASYONU

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Gümrük Müdürlüğü'ndeki rüşvet operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında 5 memurun da bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.

MUĞLA VE İZMİR’DE RÜŞVET OPERASYONU: 10 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'ne bağlı Marmaris KOM Ekipleri tarafından Muğla ve İzmir'deki 3 ilçede eş zamanlı olarak düzenlenen rüşvet operasyonunda içlerinde memurların da bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı.

Milas Belediyesi’ndeki rüşvet operasyonunda 2 tutuklama

Muğla'nın Milas ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Milas Belediyesi Yapı Denetim biriminde çalışan ve usulsüz yapıları görmezden gelerek rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan üç memur ve bir müteahhit Milas Adliyesi'ne sevk edilirken, şüphelilerden 2'si tutuklandı.

Milas Belediyesine rüşvet operasyonu

Muğla'nın CHP'li Milas Belediyesi Yapı Denetim biriminde çalışan bazı çalışanları usulsüz yapıları görmezden geldikleri ve rüşvet aldıkları iddiası ile Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.