Saat Haberleri

Saat Haberleri

Muğla'da okul çevresi ve servis araçları denetlendi

Muğla'da çocuk ve gençlerin güvenliğini sağlamak amacıyla, sabah saatlerinde okul çevrelerinde ve servis araçlarında trafik ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi.

Fethiyespor – GMG Kastamonuspor maçı için rakip takım stada geldi

TFF 2.Lig Beyaz Grup 1.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde GMG Kastamonuspor' u ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele öncesi rakip takım GMG Kastamonuspor, konakladığı otelden ayrılarak mücadelenin oynanacağı stadyuma giriş yaptı.

Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, Fethiyespor Maçı Öncesi Konuştu

Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, ilk maçına yarın saat 19.00’da GMG Kastamonuspor karşısında çıkacak. Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak maç öncesi GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, açıklamalarda bulundu.

Bu yol 60 kilometrelik mesafeyi 5 dakikaya düşürüyor

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı dünyaca ünlü Dalyan Mahallesi'nin su kanalı ile araçlar, karayolu ile 60 kilometre ve en az 1 saat sürecek olan yolu, 3 dakikada geçiyor. Feribotlar ile hiçbir köprü olmayan kanal geçişi sabah 07.30 da başlayıp gece yarısı 00.00'a kadar yaz kış devam ediyor.

Başkan Karaca, Turizm Ekstra Programının Konuğu Oldu

Sertaç Bayraktar’ın hazırlayıp sunduğu, Cuma günleri saat 20.00’de FRT TV ekranlarında yayınlanan Turizm Ekstra programının altıncı bölümünde konuk Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca oldu.

Fethiye’de Yağmurlu Hava Bekleniyor

Muğla’nın Fethiye ilçesine Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 23 Ağustos Cuma günü öğle saatlerinde sağanak yağış bekleniyor.

Fethiye Ovacık'ta korkutan orman yangını kontrol altında

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ovacık Mahallesi Babadağ eteklerinde saat 14.00 civarlarında meydana gelen orman yangını, ekiplerin çalışması sonucunda kontrol altına alındı.

SEDAT AKDAĞ; PROJELERİMİZ HIZLA DEVAM EDİYOR…

Fethiye’de faaliyet gösteren inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Akdağ Şirketler Grubu, her yıl olduğu gibi 2024 Yılında da Yaptığı ve devam eden Villa Projeleri ile Adından Söz ettirmeye devam ediyor..

Yatağan’daki orman yangını şüphelileri tutuklandı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Yava Mahallesi’nde 18 Ağustos 2024 günü saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan M.Ş. ve İ.Ş. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Yatağan'daki orman yangınına gece de müdahale sürüyor

Muğla'nın Yatağan ilçesinde öğle saatlerinde çıkan orman yangınına ekipler gece de müdahaleyi sürdürüyor.

Marmaris’te Rus çocuk doğa yürüyüşünde kayboldu, Jandarma buldu

Muğla’nın Marmaris ilçesi Adaköy mahallesine tatil amacı ile gelen Rus bir ailenin 12 yaşındaki oğulları A. E. öğleden sonra yürüyüşe çıktığı otele dönmeyince, hemen jandarmaya haber verildi. Jandarma ekipleri ve AFAD ekipleri 4 saattir kayıp olan çocuğu ormanlık alanda yürürken buldu.

Fethiye’de 56 senedir saatçilik yapıyor, “1968’de ağabeyimin yanında öğrendim”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yıllardır saatçilik mesleğini sürdüren Saatçi Yakup Gökhan, bu mesleği 1968 senesinde öğrendiğini ve 56 yıldır işini sevdiğini yaptığını söyledi.

Fethiye'deki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde saat 14.30 sıralarında çıkan orman yangını karadan ve havadan yapılan söndürme çalışmaları ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Milas'ta havadan karadan soğutma çalışması yapılıyor

Muğla'nın Milas ilçesi Sekköy Mahallesi'nde dün öğleden sonra başlayan orman yangını gece saatlerinde havadan kontrol altına alınmıştı. Yanan sahanın tamamında soğutma çalışması devam ediyor.

Milas’ta kaza, çok sayıda yaralı var

Milas-Bodrum karayolunda sabah erken saatlerde meydana gelen kazada çok sayıda yaralı sağlık kuruluşlarına sevk edildi.

Milas yangını devam ediyor

Muğla’nın Milas ilçesi Sekköy Mahallesinde 15.15’de başlayan orman yangını 5 saattir devam ediyor. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri aynı anda sorumluluk bölgesi olan Aydın Söke’de başlayan orman yangınına da müdahale ediyor.

En Büyük Güneş Enerji Santrali

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ege Bölgesi’nde resmi kurumlar tarafından yapılan ve elektrik üretim kapasitesi açısından en büyük 3’üncü Güneş enerji santrali olan Denizova GES tesisini hizmete açıyor. Cuma günü saat 11:00’de açılacak olan tesis yıllık 3 bin 230 hanenin elektriğini karşılayabilecek enerji üretilecek.

Araç Yoğunluğu Trafiği Durdurdu

Fethiye’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde akşam saatlerinde oluşan trafik yoğunluğu metrelerce kuyruk oluşturdu.

Dağlık alanda mahsur kalan 2 kişi 4 saatlik çalışma sonunda kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesindeki Hızırşah Hacetevi Tepesi'ne çıkan ve yollarını kaybeden 2 kişi, 4 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

Turizm Ekstra’da Bu Hafta Jiva Beach Resort’e Konuk Olduk

Sertaç Bayraktar’ın hazırlayıp sunduğu Turizm Ekstra programı, Cuma günleri saat 21.00’de FRT TV ekranlarında yayınlanıyor. Geçtiğimiz hafta Oyster Residence Ölüdeniz bölümü ile start alan Turizm Ekstra’da bu hafta Jiva Beach Resort’e konuk olduk.

Milas'ta ikinci orman yangını

Muğla’nın Milas ilçesinde sabah saatlerinde Milas Geyik Barajı bölgesinde çıkan yangının ardından, Milas bölgesinde ikinci bir yangın daha çıktı.

Büyükşehir Belediyesi’nden YKS Tercihleri için Öğrencilere Destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi YKS tercihi yapacak olan öğrencilere 13 ilçede danışmanlık hizmeti verecek. 13 ilçede verilecek olan danışmanlık hizmeti saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında uzman eğitmenlerle yapılacak.

Muğla'da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadından Bir Haftadır Haber Alınamıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları 7'inci günde devam ediyor.

MUSKİ’den Bodrum’da 16 saatlik ‘Arıza’ mesaisi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Bodrum’da yaşanan içme suyu hat arızalarına müdahale etmeye devam ediyor. Ekipler Cuma günü çeşitli aralıklarla meydana gelen 3 büyük içme suyu hat arızasına müdahale ederek Yarımada’da su kesintilerinin en az düzeyde hissedilmesi için yoğun mesai harcadı.

Muğla’da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadından 5 Gündür Haber Alınamıyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları 5’inci günde devam ediyor.

Kaybolan Alzheimer Hastası Kadının Son Görüntüsü Ortaya Çıktı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları sürerken kadının ormanlık alana giriş anı görüntüleri ortaya çıktı.

Turizm Ekstra Cuma günü FRT TV’de başlıyor

FRT TV ekranlarında yayınlanacak olan Turizm Ekstra programının ilk bölümü 19 Temmuz Cuma günü saat 21.00’da sizleri bekliyor…

Muğla’da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadın İçin Ekipler Seferber Oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve dün öğlen saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası Sabriye Dedeoğlu için ekipler seferber oldu.

Muğla’da Bir Günde 11 Yıldırım Yangını

Muğla’da öğle saatlerinden itibaren başlayan bulutlu hava ardından yağmur geçişi ile birçok ilçede yıldırım kaynaklı orman ve arazi yangını çıktı.

Ören’de Kanalizasyon inşaatının yüzde 63’ü tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Gökova Körfezi’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Milas’ın Ören Mahallesinde başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor.