Saati Haberleri

Saati Haberleri

Köyceğiz’de çim yüzeyli futbol sahası yapımında sona yaklaşıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Mahallesi’nde yapımına başlanan çim yüzeyli futbol sahası inşaatında sona yaklaşıldı.

Muğla'da İnşaatta Çelik Kalıp İşçilerin Üzerine Düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir kuruma ait sosyal tesis inşaatında kullanılan çelik kalıbın işçilerin üzerine düşmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de yaralandı.

Köyceğiz’de Hükümet Konağı yapımı sona yaklaşıyor

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında sona yaklaşıldı.

Sıfır Atık Merkezi Tamamlandı

“Sıfır Atık” projesi kapsamında, kaynağında ayrı biriktirilen atıkların birbirleriyle karıştırılmadan toplanmasına yönelik altyapının geliştirilmesi ve atık yönetim sistemini daha çevreci bir hale getirmek amacıyla Fethiye Belediyesi Atık Getirme Merkezi inşaatı tamamlandı.

Menteşe Belediyesi'nden Çocuklara Farkındalık Etkinliği

Menteşe Belediyesi tarafından 'Masal Saati Atölyesi' çocuk şenliği düzenlendi.

Ortaca’ya Araç Muayene İstasyonu Yapılacak

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in girişimleri ile Cumhuriyet Mahallesi yeni hal üzerindeki belediyeye ait alana yapılacak olan sabit araç muayene istasyonu inşaatı çalışmaları için gerekli anlaşmalar yapılarak imzalandı.

Menteşe’de Çocuklar İçin İki Etkinlik Birden

Menteşe Belediyesi yarıyıl tatili nedeniyle çocuklar için Masal Saati Atölyesi ve P4C Felsefe Atölyesi etkinlikleri düzenliyor.

Menteşe 3. Etap TOKİ İnşaatının Yüzde 25'i Tamamlandı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 2020 yılında kura çekimi yapılan Menteşe ilçesi 3. etap sosyal konutları inşaatının yüzde 25’lik bölümü tamamlandı. 21 bloktan oluşan 150 adet 3+1 ve 350 adet 2+1 konutların 2024 yılı sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Dalaman’da Yeni Hükümet Konağı İnşaatı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta yapımı devam eden hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Maslak, Hükümet Konağı İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, yapımı devam eden Hükümet Konağı İnşaat Alanı’nın da incelemelerde bulundu.

Kaçak inşaatı, dallarla gizlemeye çalıştılar

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın öncülüğünde, 2019 yılından bu yana ilçe genelinde sürdürülen kaçak yapılaşma mücadele çalışmaları aralıksız devam ederken, Gündoğan Mahallesi’nde yapılan kaçak inşaatın ağaç dallarıyla gizlenmeye çalışılması hayrete düşürdü.

Köyceğiz Alan Camii inşaatında sona gelindi

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi Sazak Mahallesi Alan mevkiinde geçen sene yapımına başlanılan camii inşaatında sona gelindi.

40 Milyon Tl’lik Yatırım Tamamlandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaklaşık 200 bin metrekare alanda vatandaşlara hizmet veren Karaçulha Toptancı Hali’nde Büyükşehir Belediyesi yeni bir tesis ve ürün pazarlama alanı kazandırmak için çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Fethiye İlçesi Karaçulha Toptancı Hali içerisine yaklaşık 40 Milyon TL’lik yatırımla başlattığı üreticiler için ürün pazarlama alanı, otopark ve tesis inşaatını kabul işlemleri tamamlandıktan sonra vatandaşların hizmetine sunacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Fethiyespor 24Erzincanspor Maçına Hazır

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk devrenin son müsabaka haftası olan 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, yarın 14.00’te evinde Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, maç saatini bekliyor.

Susuz Köyler Haziran’da Suya Kavuşuyor

Marmaris’in İçmeler Beldesi mahallesi ile Turunç Beldesi mahallesi arasındaki yol, Bozburun Yarımadası köylerine su götürme inşaatının başlamasından dolayı, 2 Aralık Cumartesi günü, yaklaşık 1 ay süreliğine trafiğe kapatılacak.

Ortaca Gençlik Merkezi inşaatı yükseliyor

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yapımı başlanan Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor.

Milas'ta hafriyat kamyonu devrildi, 1 ölü

Muğla'nın Milas ilçesinde bir inşaatın şantiye sahasında hafriyat kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Vali Akbıyık, Köyceğiz’de incelemelerde bulundu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Vali İdris Akbıyık yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Fethiyespor maç saatini bekliyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor bu akşam 19.00’da evinde Denizlispor ile karşılaşacak.

Bodrum FK, Eyüpspor Maçına Hazır

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde bu akşam deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar, İstanbul’a vararak maç saatini beklemeye başladı.

3. etap sosyal konutların temel inşaatı tamamlanıyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Toplu Konut İdaresi tarafından 2020 yılında kura çekimi gerçekleştirilen 350 adet 2+1 ve 150 adet 3+1 toplam 500 adet sosyal konutun temel kazımı ve temel beton döküm işi tamamlanıyor.

Yolcu Teknelerinde Zafer Bayramı Coşkusu 

Sınırlı Sorumlu Belcekız Ölüdeniz Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tur için hazırlanan tekneler, hareket saatinden önce eş zamanlı olarak saygı için kornalarını çaldılar. Ardından yolcular, tekne sahipleri ve görevli personeller İstiklal Marşımızı söylediler. 

Hastane İnşaatı Yangını Korkuttu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapımı inşaat aşamasında olan devlet hastanesinin bodrum katında çıkan yangın korkuttu.

TOKİ Menteşe 500 adet sosyal konut inşaatı başladı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 2020 yılında kura çekimi yapılan 500 adet sosyal konutun yapılacağı alanda, yüklenici firma tarafından inşaat çalışmalarına başlandı.

Başkan Gümüş; “Çöp Çıkarma Saatlerine Uyulmalı”

Menteşe Belediyesi “Çağdaş Toplum Temiz Kent” parolasıyla çalışmalarını 7/24 sürdürüyor. Belediye ekipleri tarafından ilçe sorumluluk alanındaki cadde ve sokaklar modern araçlarla temizlenirken, çöpler belirlenen saatlerde toplanarak, çevre kirliliğinin ve kötü görüntünün önüne geçiliyor. SAATİNDE ÇIKARILMAYAN ÇÖPLER SAĞLIĞIMIZI TEHDİT EDİYOR

DSİ taşkın riskini önlüyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 2021 ve 2022 yıllarında yaşanan orman yangınları sonrası kış aylarındaki yoğun yağışlarda yaşanan taşkın riskin karşı DSİ Genel Müdürlüğü tarafından 9 adet tersip bendi inşaatının 8'i tamamlandığı açıklandı.

Bodrumspor, Maç Saatini Bekliyor

Bodrumspor, Play-Off yarı final rövanş maçında evinde Eyüpspor'u konuk ediyor. Sahada tur atlayan taraf olmak isteyen yeşil-beyazlı ekip galibiyet için kenetlendi ve maç saatini beklemeye geçti.

AK Parti Milletvekili Adayı Otgöz: “Türkiye Rahat Bir Nefes Alacak”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde devam eden TOKİ inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Yakup Otgöz; “5 yıl içinde kentsel dönüşümde yıkılacak binalar elden geçecek ve Türkiye depremlerle karşı karşıya kaldığında rahat bir nefes alacak” dedi.

Turizme istihdam ve katma değer sağlayacak

Marmaris’e ve Türkiye turizmine yaz kış daimî katma değer üreten bir işletme olması hedeflenen ‘Kızılbük Thermal Wellness Resort’ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan aldığı ÇED raporu ile inşaatına kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor.

Sanayi sitaesi inşaatı gerçekleşiyor

S.S Muğla Ata Küçük Sanayi sitesinin ilk etabı 18 Mayıs’da ihale ediliyor.