Sağanak Ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış Haberleri

Sağanak Ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış Haberleri

Muğla’ya Gök Gürültüsü Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren Muğla genelinde gök gürültülü ve sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Muğla’yı Uyardı, Sel, Dolu, Hortum Riski Var

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu geceden itibaren Muğla genelinde yaşanacak yağış nedeniyle sel, dolu, su baskını ve kıyı kesimlerde hortum riskine karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

YENİ BİR YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde yeni bir yağışlı havanın etkisine girileceğini, bu çerçevede yağmur, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olabileceğini bildirdi

Muğla Çevrelerinde Fırtına Ve Kuvvetli Yağışlara Dikkat

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Perşembe gününe kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Muğla ve ilçelerinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Salı günü sabah saatlerinden itibaren Çarşamba öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Muğla ve ilçelerinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Kuvvetli yağışlara dikkat!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Pazar(bugün) ve Pazartesi günü görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Kuvvetli yağışlara dikkat!      

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklama da, bu akşam saatlerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklama ile Muğla il genelinde beklenen kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.