Sağanak Yağmur Haberleri

Sağanak Yağmur Haberleri

Rüzgar ve yağmurlu havalar geliyor

Fethiye için hava durumu bugün nedir? Fethiye için yarın ve 5 günlük hava durumu nasıl olacak? Fethiye için hava durumu sağanak yağmurlu mu, parçalı bulutlu veya beklenen sıcaklık kaç derece olacak?

Bodrum’da fırtına ve sağanak etkili oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Amatör balıkçı teknesinin karaya vurduğu ilçede ağaçlar devrildi, cadde ve sokaklar göle döndü.

Vatandaşlar Sokakta Kar Değil, Dolu Küredi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan sağanak sonrası yağan fındık büyüklüğündeki dolu sokakları beyaza bürüdü. Sokaklardan yağmur suyu yerine dolu akarken mazgallar tıkandı. Vatandaşlar tıkanan mazgalları kürekle açmaya çalıştı.

Derelere atılan çöpler, denize ulaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde derelere atılan çöpler, sağanak yağmur sonrası plajlarda ve Bitez Barajı’nda birikti.

Marmaris’te yağmur etkili oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur yer yer gücünü arttırarak etkisini gösterdi.

Karabük’te Sel, Fethiye’de Güneş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Karabük'te de sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Fethiye’de aşırı sıcaklar yaşanırken şehirler arası yaşanan hava durumu farkı şaşırttı.

FETHİYE'DE SAĞANAK YAĞMUR ETKİLİ OLDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, bazı tarla ve bahçelerde su taşkınları oluştu.

SAĞANAK YAĞIŞ CADDE VE SOKAKLARI GÖLE ÇEVİRDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 15 dakika süren sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmurla birlikte bir trafoya yıldırım düştü, bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşandı.

SEYDİKEMER’DE SAĞANAK YAĞMUR ETKİLİ OLDU

Meteoroloji’nin açıklamaları üzerine yurdun dört bir yanında etkili olan sağanak yağış Seydikemer’de de etkisini gösterdi.

Cennet koylarda müsilaj değil, çamur kabusu

Yazın nüfusu 1 milyonu geçen turizm merkezi Bodrum'da sabah aniden bastıran sağanak yağış tatilcileri şok etti. Şiddetli yağmur sebebiyle çamur akan derelerin döküldüğü zümrüt yeşili cennet koylar çamur deryasına dönerken, o anlar havadan dron ile de görüntülendi. Bazı turistlerin çamura aldırış etmeden sağanak yağmur altında yüzmeleri dikkat çekti.

Muğla’da yağmur sürprizi

Muğla'nın iç kesimlerine öğleden sonra başlayan sağanak yağmur sonrası bunaltıcı sıcaklar yerini serin bir havaya bıraktı.

Vatandaş Güzel Havayı Değerlendirdi

Sağanak yağmurlar sonrası vatandaşlar kapalı havaya aldırış etmeden sahil kesiminde vakit geçirmeyi tercih etti.

Bodrum’da sağanak yağmur sonrası temizlik çalışması başlatıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün gece aniden bastıran sağanak yağmurun ardından Bodrum Belediyesi tarafından temizlik çalışması başlatıldı.

600 bin lira değerindeki yelkenli tekne karaya oturdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağmur ve fırtına nedeniyle hayat olumsuz yönde etkilenirken denizde sürüklenen yelkenli bir tekne ise Ortakent sahilinde karaya oturdu.

Kuvvetli yağışlara dikkat!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Pazar(bugün) ve Pazartesi günü görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Sinan Akçıl: 'Burcu Kıratlı'dan çocuk istiyorum'

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, Muğla'nın Bodrum ilçesinde verdiği konserde eşi Burcu Kıratlı'dan çocuk istediğini ifade etti. Ünlü oyuncu Kıratlı ise sağanak yağmura aldırmadan konser sonuna kadar eşini yalnız bırakmadı.

CHP’li Alban: “Uyardık ama dinlemediler”

Önceki gün Yatağan İlçesi'nde öğle saatlerinde aniden başlayan sağanak yağmur nedeniyle İnönü Bulvarı’nda bulunan birçok iş yerini su bastı.

Fethiye ve Seydikemer’in yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu 

Fethiye’nin Üzümlü ve İncirköy mahalleleri ile Seydikemer’in Sarıyer Mahallesine yıllar sonra kar tanecikleri düştü. Fethiye ve Seydikemer’de etkili olan sağanak yağmur ve sert rüzgar yüksek bölgeler de etkisini kar yağışına bıraktı.

Marmaris’teki fırtınadan en çok Çiftlik Koyu zarar gördü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sağanak yağmur ve fırtına nedeniyle hayat felç oldu. Saatteki hızı 131 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle Çiftlik Koyu'nda bulunan işletmelerin çatıları uçtu prefabrik tuvaletler yerinden devrildi. Bazı evlerin antenleri ve panjurları kırıldı.

Turizm cenneti Bodrum’u sağanak vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi.