Sahil, Haberleri

Sahil, Haberleri

Belediye ekiplerinden kaçak yapı ve beyaz kum denetimi

Bodrum Belediyesi, doğal yapının korunması, kaçak ve ruhsatsız yapılaşmanın önüne geçmek için ilgili tüm ekiplerle çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Mandalinci, Kumbahçe Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

 Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Kumbahçe Mahallesi'ne saha ziyareti gerçekleştirdi.

Bodrum plajlarında sezon hazırlığı

Bodrum Belediyesi tarafından kent genelindeki 83 halk plajında sezon hazırlıkları yapılıyor.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Kayaköy İçin Koruma Amaçlı İmar Planı Yapılacak

Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup'un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs’te düzenlenen "Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Buluşması" programında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy "Fethiye Kalesi'nde 12 ay kazı yapılacak" dedi. Ersoy, 144 kazı başkanlığıyla kazı programını başlattıklarını belirterek, Fethiye Kalesi'ni de 12 ay kazı programına aldırma talimatını verdiğini söyledi.

Big Chefs Eşsiz Manzarasıyla Büyülüyor

Foça Mahallesi 1030 Sokak No:190 Çalış Sahil, Şat Burnu’nda ORKA Grup’un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs, eşsiz manzarası, kaliteli yemekleri ve içecekleriyle kaliteli hizmet veriyor.

Köyceğiz’de kış ortasında bahar havası yaşandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde kış ortasında bahar havası yaşandı.

Ölüdeniz’de yaz bitmedi

Türkiye'nin büyük bir bölümünde serin ve yağışlı hava etkili olurken, Fethiye’de yaz bitmedi. Ünlü turizm merkezi Ölüdeniz'de güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ve turistler, aralık ayında sahilde güneşlenerek, denizde yüzmenin keyfini yaşadı.

Sahile ölü Caretta Caretta vurdu

Muğla’nın Ula ilçesi Akçapınar ile Gökçe arasında kalan sahile ölü Caretta Caretta Deniz Kaplumbağası vurdu.

Marmaris’te Fırtına Temizliği

Marmaris'te etkili olan lodosun ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sahil boyunca temizlik yaptı.

Bodrum’da denizde ve sahilde iki ceset bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahilde ve denizde iki ceset bulundu.

Vatandaşın tercihi sahil bandı

Fethiye akşamlarında sahil bandında bulunan çimenlik alanlar, akşamları Fethiye Halkı'nın vazgeçilmez dinlenme alanlarından oldu. Sahilde birçok mekân bulunmasına rağmen vatandaşlar 3. etap sahil bandın bulunan çimenlerde vakit geçiriyorlar.

Belediyeden, Ada Ve Koylarda Temizlik

Bodrum Belediyesi, Bodrum Yarımadası’nda yer alan ada ve koylarda kıyı temizliği ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

Vatandaşlar, Soluğu 3. Etap Sahil Bandında Aldı

Fethiye’de Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur için oyunu kullanan vatandaşlar, soluğu 3. Etap sahil bandında aldı.

Kaymakam Karaman, Sahil Güvenlik personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçede görev yapan Sahil Güvenlik personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

ÇALIŞ SAHİL, YAZ GÜNLERİNİ ARATMIYOR

Fethiye’nin gözde plajlarından olan Çalış Plajı’nda yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcaklığın 29 dereceyi bulduğu Fethiye’de vatandaşlar deniz, kum ve güneşin tadını çıkartmaya devam ediyor.

GEZİ TEKNESİ İLE İTALYA'YA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI

Muğla'nın Fethiye ilçesinden hareket eden gezi teknesi rotasını İtalya'ya çevirince Sahil Güvenlik ekiplerine yakalandı.

HAVA SICAKLIKLARI, PLAJLARI DOLDURDU

Fethiye'nin gözde plajlarından Büyük Samanlık Plajı'nın yaz yoğunluğu devam ediyor. Ağustos ayının sonlarına doğru gelinmesine rağmen kalabalık olduğu görülen Büyük Samanlık Plajında bazı vatandaşlar denize girip yüzerken bazıları da şezlonglarda güneşlendi.

AKŞAMLARI EN KALABALIK ÇİMEN PARK

Fethiye akşamlarında sahil bandında bulunan çimenler akşamları Fethiye Halkı’nın vazgeçilmez dinlenme alanlarından oldu. Sahilde birçok mekân bulunmasına rağmen vatandaşlar Denizatı Restoran ve Reis Kafe arasında kalan kısımda ki çimenlerde vakit geçiriyorlar.

Fethiye'de iki işyerinin çatısı alev alev yandı

Fethiye Kordon Boyu, Paspatur Kavşağında bulunan Evin Cafe ve Özsüt işletmesinin çatıları alevlere teslim oldu. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürülürken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

‘Sakin Kent’ mavi gerdanlığını taktı

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından her yıl sahil, marina ve teknelerde bir yıl boyunca asılan 'Mavi Bayrak' sahillerde dalgalanmaya başladı. Türkiye'de Antalya'dan sonra en fazla Mavi Bayrak bulunan Muğla'da 'Sakin Kent' unvanlı Ula'nın Akyaka sahili de bu yıl mavi bayrak almaya hak kazandı.

Bodrum sahili çocuklara kaldı

Türkiye’de dün akşam saat 21.00 itibariyle 56 saat sürecek sokağa çıkma yasağıyla Bodrum hayalet şehre dönerken, optimist öğrencileri ise denize yelken açtı. Sahil yelkenci çocuklara kaldı.