Saldırgan Haberleri

Saldırgan Haberleri

Buzağı Satmaya Gelip, Dehşeti Yaşadılar

Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağıyı satmak için getiren 3 kişi, silah zoruyla darp edildi, getirdikleri buzağılara el konuldu. Buzağılarla birlikte Bodrum’dan kaçmaya çalışan 7 saldırgan jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İş yerine silahlı saldırı: 2 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir iş yerine gelen şahıs elindeki silahla dört el ateş ederek, iki kişiyi ayaklarından vurdu. Saldırgan olay sonrası kaçarken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

KÖPEĞE ÇARPTI DİYE FUTBOL HAKEMİNİ BIÇAKLADILAR

Müzik öğretmeni, aynı zamanda Spor Toto 1'inci Lig yardımcı hakemi Gökhan Memişoğlu, Fethiye yolu üzerinde aracıyla köpeğe çarpması sonrası üç kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlardan biri tutuklanırken, ikisi serbest bırakıldı.

TRAFİK MAGANDASI BU KEZ BODRUM'DA ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iddiaya göre trafikte tartıştığı bir kadına küfreden şahıs, kendisini uyaran bir kişinin ise üzerine yürüdü. Çocuğunu korumak için restorana sığınan adamın peşinden gidip yumruk atan saldırganı, restoran çalışanları uzaklaştırdı.

DİDİM'DE ARACI İLE ÇARPTIĞI KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN ŞÜPHELİ MUĞLA'DA YAKALANDI

Aydın Didim ilçesinde motosikletli silahlı saldırganların ateş açması ile başlayan olayda saldırıya uğrayan kişilerce takip edilen motosikletteki bir kişi aracın çarpması sonucu öldü.

FETÖ ŞÜPHELİSİ DOKTOR İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Muğla'da, hastanede tedavi gören uzman çavuşla tartışarak, darbedildiğini iddia eden ve hastanenin güvenlik kamerası görüntülerinde iftira attığı belirlenen, hakkında FETÖ üyeliği suçlamasıyla dava açılan Tahir Tarımer, ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Tarımer, yöneltilen suçlamaları reddetti. Mahkeme heyeti, Tarımer hakkında adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağının devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Şarkıcı Mevlanaoğlu, evinin önünde darp edildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan Popstar Evren Mevlanaoğlu evinin önünde tanımadığı bir erkeğin saldırısına uğradı. Başına ve yüzüne aldığı darbe sonucu yüzü gözü moraran Evren Mevlanaoğlu, hastaneye giderek darp raporu aldı. Polis tarafından el konulan olayda kimliği tespit edilen saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Saldırgan eski koca adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde boşandığı eşi ve çocuklarının yaşadığı eski kayınvalidesi ve kayınbiraderinin evine bıçakla girip üç kişiyi yaralayan H.U adliyeye sevk edildi.

Bodrum’da bıçaklı saldırgan dehşeti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan kadın, ölümden döndü. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilip jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Yılbaşı Hediyesi Alayım Derken Verilerinizden Olmayın!

Yılbaşı geliyor ve yılbaşı hediyeleri alırken büyük harcamalar yapılıyor. Siber saldırganlarınsa yılbaşından tek istedikleri daha çok kişisel veriye erişmek. Özellikle yılın bu zamanında siber saldırıların daha çok arttığını belirten Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, yılbaşı hediyesi olarak boş bir banka hesabıyla karşılaşılmaması için alınması gereken 7 önlemi sıraladı.

Müşteri gibi geldi, etrafı kolaçan etti ve belindeki silahı çıkarıp dehşet saçtı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan lunaparkta geçtiğimiz ay iki kez silahlı saldırı gerçekleştirildi. İlk saldırıyı gerçekleştiren bir şüpheli ile saldırgana yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanırken, hakim karşısına çıkartılan 3'ü de tutuklandı. Kameralar tarafından anbean kayda alınan ikinci saldırıda ise lunaparka müşteri gibi gelen Ş.U. onlarca kişinin arasında silahı çıkartarak bir lunapark çalışanına ateş ediyor. Ş.U. da yakalanarak gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Marmaris’te lunaparka silahlı saldırı

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir lunaparkta silahlı saldırı olayı yaşandı. Olayda kurşunların hedefi olan lunapark çalışanı bir kişi hastaneye kaldırılırken, silahı ile kaçan ve eşgali belirlenen silahlı saldırganın yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı. Olaydan sonra güvenlik gerekçesi ile lunapark boşaltılarak kapatıldı.