#Salıpazarı Haberleri

#Salıpazarı Haberleri

Fiyatlarda Düşüş Devam Ediyor

Havaların ısınması ve ürün çeşitliliğinin artmasından dolayı Salı Pazarı’nda meyve ve sebze fiyatlarında düşüş yaşanmaya devam ediyor.

Giyim Pazarında Turist Yoğunluğu

Fethiye’de Salı günleri kurulan giyim pazarında turistlerin ilgisi oldukça yoğun.

Salı Pazarı’nda Sabah Hareketliliği

Her haftanın Salı günleri kurulan ve yerli ve yabancı vatandaşların alışveriş için uğrak noktası haline gelen salı pazarında sabah hareketliliği gözden kaçmadı.

Salı Pazarı Doldu Taştı

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstünde olmasıyla hem Fethiye'de yaşayan vatandaşlar hem de farklı şehir ve ülkelerden gelen insanların ilgi odağı Salı Pazarı oldu.

Pazara Yoğun Talep

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstünde olmasıyla hem Fethiye’de yaşayan vatandaşlar hem de farklı şehir ve ülkelerden gelen insanların ilgi odağı Salı Pazarı oldu.

Havalar Isındı Fiyatlar Düştü

Havalar Isındı Fiyatlar Düştü Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte Salı Pazarı'ndaki ürünlerin fiyatlarında ciddi düşüşler yaşandı.

ALAN DA, SATAN DA DERTLİ

Akaryakıtın yanı sıra tüm üretim maliyetlerinde meydana gelen fahiş artışlar ile beraber sebze ve meyve fiyatları beklenenin üzerinde fiyatlarla satılıyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılar ile beraber alım gücü düşen vatandaşlar pazardaki fiyatlardan şikayetçi.

REKOR BU HAFTA DA FASULYE’DE

Salı Pazarı'ndaki ürünlerin fiyatları geçen haftaya oranla düştü. Geçtiğimiz hafta kilosu 80 liradan satılan fasulye bugün 50 liradan tezgâhlarda yerini aldı. Düşen fiyatlar ve havanın güneşli olmasından dolayı vatandaşlar pazara akın etti.

SOĞUK BİTMEDİ SEBZE FİYATI DÜŞMEDİ

Kış aylarının sert geçmesi ve Mart Ayı’nın sonu gelmesine rağmen hava sıcaklıkları yükselmedi. Havaların soğuk gitmesi sebze ve meyve fiyatlarını da etkiledi.Girdi maliyetlerinin artmasının yanı sıra birde hava sıcaklıklarının düşük olması sebze ve meyve fiyatlarının daha yüksek olmasına sebep oldu.

HAVA GÜZEL TALEP YOĞUN

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vatandaş internet üzerinden alış veriş yapmak yerine pazara giderek ürünleri almayı tercih etti.