Şampiyon, Haberleri

Şampiyon, Haberleri

Menteşe Spor Lisesi, Türkiye Şampiyonu oldu

 Muğla'nın Menteşe Spor Lisesi, Oryantiring Okul Sporları Türkiye Finalleri'nde büyük bir başarıya imza attı. Genç Erkekler A kategorisinde takım olarak mücadele eden okul, Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı.

Voleybol turnuvasında şampiyonlar belli oldu

Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren okullara ödülleri düzenlenen tören ile verildi.

Genç yeteneklere ödülleri verildi

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hayallerim Kanatlanıyor” temalı resim yarışmasında başarılı olan genç yeteneklere ödülleri verildi.

Muğlaspor yönetiminden maça davet

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta sonu en önemli maçına çıkıyor. 43 puanlı Muğlaspor, Pazar günü 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u Muğla Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek.

Köyceğiz'deki okul hentbolda bölge şampiyonu oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol Takımı Isparta’da düzenlenen Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkekler grup müsabakalarında bölge şampiyonu oldu.

Ramazan Çatal Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

12 Kasım’da düzenlenen Fethiye Yağlı Güreşleri’nde de adı verilen eski güreş şampiyonu Ramazan Çatal, 19 Aralık’ta hayata gözlerini yumdu. Çatal, bugün Hallaç Mezarlığı’nda son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı Şampiyon Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Okul Sporları Voleybol Branşı Yıldız Kızlar Kategorisi İlçe elemesi müsabakaları tamamlandı.

Şampiyon MSKÜ, Süper Lig Play-off’ta

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından MSKÜ ev sahipliğinde, Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Futbol Müsabakaları düzenlendi. Müsabakanın final maçında MSKÜ, Pamukkale Üniversitesini 2-0 yenerek şampiyon oldu ve süper lig play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Köyceğiz’de öğrenciler şampiyonluk için ter dökecek

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Voleybol müsabakaları başlarken, parkeye çıkan öğrenciler şampiyonluk için ter dökecek.

Büyükşehir Masa Tenisi Kulübü bölge şampiyonu oldu

Masa Tenisi 2023 yılı faaliyet programında yer alan Köyceğiz’ de gerçekleştirilen Minikler Bölge Takım ve Ferdi Masa Tenisi Müsabakaları yarışmasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi branş sporcuları başarılı sonuçlar elde etti.

Seydikemer Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Seydikemer Belediyesi tarafından 23 Eylül Cumartesi günü Muğla Boks Şampiyonası düzenleniyor.

Şampiyon Defans Muğlaspor’a İmza Attı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Karabük İdmanyurdu forması giyen ve sezonu şampiyon tamamlayan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Ogün Yıldırım’ı transfer etti.

Şampiyonluk Kupası Fethiye'ye Geldi  

Türkiye Süper Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray'ın kupası Fethiye'ye geldi. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği Şampiyonluk kupası kutlamasında büyük coşku yaşandı. 

Futbol turnuvasında şampiyon Otopark takımı oldu

Bodrum Belediye AŞ tarafından birincisi gerçekleştirilen futbol turnuvasında şampiyon Otopark takımı oldu.

ŞAMPİYON BOKSÖR OLPAK’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Katılmış olduğu 7'inci maçında Uluslararası Şampiyonluk Kemeri kazanan Fethiye’nin ilk profesyonel boksörü Sezer Olpak, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

Muğla’nın şampiyon takımı Türk bayraklarıyla karşılandı

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda Muğla İl Karması Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu olurken, şampiyon takım Türk bayraklarıyla karşılandı.

Şampiyonlardan Ticaret Odası’na ziyaret

Seydikemer ve Fethiye’den Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılarak Minik 1 Boy ’da 2. Olan Egehan Katrancı ve Deste Orta Boy ’da 1. Olan Muhammet Enes Özcan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

Fethiyeli boksör şampiyon oldu

İstanbul Kadıköy'de düzenlenen Uluslararası 6. Profesyonel boks maçına çıkan Fethiyeli boksör Kubilay Alcu, Uluslararası Boks Şampiyonluğu Kupası’nı kazandı.

Şimşekler 2. Lig’de

Üçüncü lig Üçüncü grup final maçında İçel İdmanyurdu’nu penaltılarda 5-4 yenen Fethiyespor ikinci lige yükseldi.

Şampiyon güreşçi Karaca’yı ziyaret etti

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Fethiyeli güreşçi Ozan Kıl, deste küçük dalında birinci olmuştu. Şampiyon sporcu Ozan Kıl, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya desteklerinden dolayı ziyaret etti.