Şarj Haberleri

Şarj Haberleri

Fethiye'de Şarj İstasyonları İlgi Görüyor

Fethiye'de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları, Beşkaza Meydanı'na ve 2. Etap Sahil Bandı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Jandarmayı görünce araçtan inerek tabancayı araziye atı

Marmaris girişi Çetibeli mevkiindeki kontrol noktasında denetim esnasında denetim noktasına 400 metre mesafede duran ve araç inen şahıs tabanca, mermi ve şarjörü araziye attı.

Fethiye’de Şarj İstasyonları Rağbet Görüyor

Fethiye’de Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı'na ve Beşkaza Meydanı'na konumlandırıldı. Şarj istasyonları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Şarj İstasyonları Kuruldu

Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı’na ve Beşkaza Meydanı’na konumlandırıldı.

Kaçak silah operasyonu

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında iki kişi yakalandı. Yakalanan şahısların ikametinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız silah, bu silahlara ait 3 adet şarjör ile 48 adet mermi ele geçirildi.

BİLGİSAYARIN ŞARJ ALETİNDEN UYUŞTURUCU MADDE ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonda bilgisayarın şarj aletinin içerisine zulalanmış uyuşturucu madde ele geçirildi.

“Gale 48’e TEKNOFEST’te yoğun ilgi

Menteşe Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından üretimi yapılan, 1 saat şarj ile 90 kilometre yol kat edebilen elektrikli araç TEKNOFEST'te ilgi odağı oldu.

Ürettikleri elektrikli araç ile Muğla’yı temsil ettiler, İzmit’ten ödülle döndüler

Muğla Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 1 saat şarj ile 90 kilometre yol kat edebilen elektrikli araç üretti. Gale 48 ismi verilen araç ile İzmit Körfez Pisti'nde düzenlenen TEKNOFEST Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda Muğla'yı temsil eden ekibe, MUTEG EA Takımı Kurul Özel Ödülü verildi.

Kavaklıdere’ye 3 atıksu arıtma tesisi

MUSKİ Genel Müdürlüğü ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü arasında 3 ilçe ve mahallelerini kapsayan bir protokol imzalandı. Atıksu arıtma tesisi, kolektör bağlantısı, deşarj ve by-pass hatları ileenerji temin sistemleri imalatlarını kapsayan protokolde imalatlar DSİ tarafından yapılacak, işlerin maliyeti imalatların tamamlanması ve devredilmesinin ardından MUSKİ tarafından DSİ'ye ödenecek.

JASAT çalınan eşyaları teslim etti

Bodrum Gündoğan Mahallesinde aracından şarjlı matkap ve hilti çalınan vatandaşın müracaatı sonrası kayıp eşyalar bulunarak sahibine teslim edildi.