Sarper Konakçı Haberleri

Sarper Konakçı Haberleri

KONAKÇI BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Fethiye’nin tanınmış iş İnsanı Sarper Konakçı Fethiye ve çevresinde faaliyet gösteren basın mensupları ve gazete sahipleri ile bir araya geldi. 2 yıllık pandeminden sonra ilk defa açılan turizm sezonu sonu Mancero Restaurant’ta kahvaltıda bir araya geldi. Yoğun geçen turizm sezonu ve kış ayında bölgenin hareketli olacağına dikkat çeken Konakçı, “Uzun ve yorucu zamandan sonra bir araya gelmek her iki tarafa da iyi geldi. Bölgemiz kış ayında turizm yönünden hareketli olacak ”dedi.

Aktüel Magazin Dergisi’nde ayın konuğu, Sarper Konakçı

Fethiye Aktüel Magazin Dergisi’nin 63. sayısında ayın konuğu Turizmci Sarper Konakçı… SED Medya Program Koordinatörü Selin Köktener ile birlikte Barbun Restoran’da keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Sarper Konakçı, “Çok keyifli bir söyleşi oldu. SED Medya olarak Fethiye’nin önde gelen hatta en güçlü medya kuruluşusunuz. Sizler sayesinde kendimizi Fethiye’ye daha iyi tanıtma imkanı buluyoruz” diye konuştu.  

İş adamı Konakçı, söz verdiği 100 bin TL yardımın 20 bin TL’sini Fethiyespor’a verdi

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki genç iş adamlarından turizmci Sarper Konakçı, Fethiyespor'a bulunduğu 100 Bin TL'lik bağışın 20 bin TL'sini verdi.

Fethiyespor'dan Sarper Konakçı'ya Teşekkür

Ölüdeniz Hotel Meri işletmecisi turizmci Sarper Konakçı'nın şampiyonluk yolundaki Fethiyespor takımını yemekli toplantıda ağırlayıp 100 bin TL'lik bağışta bulunması üzerine Fethiyespor kulübünden Konakçı'ya teşekkür geldi.

Konakçı "Hükümetimiz pandemiyle iyi mücadele ediyor"

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Sarper Konakçı ve Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkiler Başkanı Salih Dündar, Fethiye'de bulunan basın mensupları ile Hotel Meri'de bir araya gelerek gündemi değerlendirdiler.

Turizmci Sarper Konakçı'dan Fethiyespor'a 100 Bin TL bağış

Fethiyespor'a işletmeciliğini yaptığı Ölüdeniz Hotel Meri'de moral-motivasyon yemeği veren turizmci Sarper Konakçı, bu yemekte kulübe 100 bin TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Genç iş adamı Sarper Konakçı, Fethiyespor'a her zaman destek vereceklerini ifade ederek, 100 Bin TL bağışta bulundu.

KONAKCI AK PARTİ’Yİ SEÇTİ

DSP’li Muğla eski Milletvekili Tunay Dikmen’in ardından Ölüdenizli genç turizmci Sarper Konakcı Ak Parti’yi tercih etti.