Satıcı Haberleri

Satıcı Haberleri

Buzağı satıcılarına dehşeti yaşatmışlardı, 6 kişi tutuklandı

 Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağı getiren 3 kişiyi silah ve bıçak zoruyla darp edip buzağılarına el koydukları suçlamasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 6’sı tutuklandı.

Buzağı Satmaya Gelip, Dehşeti Yaşadılar

Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağıyı satmak için getiren 3 kişi, silah zoruyla darp edildi, getirdikleri buzağılara el konuldu. Buzağılarla birlikte Bodrum’dan kaçmaya çalışan 7 saldırgan jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Çıntar Vatandaşın Gözdesi

Ekim ayıyla birlikte Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaygın olarak bulunan ve birçok insan için doğal bir lezzet kaynağı olan Çıntar, Muğla’nın Fethiye ilçesinde kilosu 150 liradan satılıyor. Fethiye halkının çıntara gösterdiği talebi çıntar satıcısı Bayram Aydın mikrofonlarımıza anlattı.

Kuyucak Emniyeti Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonda, uyuşturucu satıcısı ve uyuşturucu madde satın alan kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Çıntar bolluğu satıcıların yüzünü güldürdü

Mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı ve yağış olmamasına rağmen Sonbaharda çamlık alanlarda kendiliğinden çıkan Çıntar bolluğu satıcıların yüzünü güldürüyor.

Ejder Meyvesinin Tanesi 70 Lirayı Buldu

Fethiye’de her Salı kurulan Salı Pazarı’nda ejder meyvesinin tanesinin fiyatı görenleri şaşkına uğrattı. Ejder meyvesinin tanesi 70 lirayı buldu.

Zabıta ekiplerinden denetim

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından mahalle ve caddelerde dilencilik ve seyyar satıcılık faaliyetlerine yönelik denetimler yapılıyor.

Motorunu polisin üzerine sürdü, yakalandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde devriye esnasında ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak motosikletini polisin üzerine süren ve kaçmaya çalışan şüpheli kıskıvrak yakalandı. Yapılan sorgusunda şüphelinin uyuşturucu satıcısı olduğu ortaya çıktı.

Çocuk satıcılarla ilgili denetim devam ediyor

Marmaris Belediyesi zabıta ekipleri diğer kurumlarla birlikte, sokakta çalıştırılan çocuklara yönelik çalışmalara devam ediyor.

İkinci el pazarına yoğun ilgi

Çarşamba günleri Fethiye’ye bağlı Çalıca Mahallesi’nde kurulan ikinci el ürünler pazarı satıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Fethiye’de uyuşturucuyu sakladığı yer "pes" dedirtti

Fethiye’de, uyuşturucu satıcısına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken uyuşturucuyu sakladığı yer ise "pes" dedirtti.

Muğla'da uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

Muğla'nın 4 ilçesinde polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi, işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

AYDIN’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTI

Aydın’da uyuşturucu satıcılarını yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 4’ü adliyeye sevk edildi.

HALK PAZARINI SOĞUK VURDU

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kurulan bölgenin en büyük halk pazarı havaların ani soğuması nedeniyle hem satıcıları hem de vatandaşları etkiledi. Aydın ve Denizli'den gelen satıcılar müşteri gelmeyince ateş yakarak ısınmaya çalıştı.

SEYDİKEMER’DE YAKALANAN UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde uyuşturucu madde satışı yapmaktan aranan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

MOTOSİKLETLE KAÇARKEN KAZA YAPTI, ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU MADDE VE BIÇAK ÇIKTI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir uyuşturucu madde satıcısı narkotik ekiplerinden kaçarken kaza yaptı. Yakalanan şüphelinin üzerinden uyuşturucu madde ve bıçak çıktı.

Girgin, “pazarcı artık “satıcı değil bekçiyiz” diyor”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Köyceğiz İlçe Örgütü ile birlikte pazaryerini gezerek esnafın, üreticilerin ve halkın şikâyetlerini dinledi. Girgin şunları söyledi:

DALAMAN'DA NARKOTİK OPERASYONUNDA 1 TUTUKLAMA

Muğla’nın Dalaman ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 1 kişi mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu Tacirleri Yakalandı

Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan saha çalışmalarında elde edilen bilgiler doğrultusunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınan A.A ve İ. isimli şahıs evlerinden çıkarken yakalandı.

Fethiye Narkotik Polisi Uyuşturucu Satıcılarına Göz Açtırmıyor

Fethiye Narkotik Polisi uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit ettiği 5 şahsı yaptığı operasyonda çok farklı çeşit uyuşturucuyu ile birlikte piyasaya süremeden suçüstü yakaladı.

Uyuşturucu Satıcısı Yol Kontrolünde Yakalandı

Bodrum İlçe jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Kızılağaç yol kontrol noktasında yapılan uygulama sırasında hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.E. isimli şahıs yakalandı.

Minibüsü yanan, aracı soyulan seyyar satıcıdan örnek davranış

Muğla'nın Ula İlçesi Sakar Geçidi seyir terasında seyyar satıcı Cumhur Sarı, bir vatandaşın unuttuğu ve içinde yaklaşık 100 bin liralık ziynet eşyası bulunan çantayı sahibine teslim etti. Seyyar satıcının 4 ay önce ekmek teknesi olan minibüsünün yandığı, 3 gün önce ise seyir terasında aracının soyulduğu öğrenildi.

Kırmızı bültenle aranıyordu, Fethiye’de yakalandı

Kırmızı bültenle aranan Kazak uyuşturucu satıcısı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

FTSO’nun Ölüdeniz bölgesel toplantısı yoğun katılımla yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Ölüdeniz Bölgesel Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Ölüdeniz bölgesinin sorunlarının tüm yönleriyle ele alındığı interaktif toplantıda, FTSO üyeleri ve Ölüdeniz’de faaliyet gösteren işletmeciler ve yamaç paraşütü pilotları, Belcekız yamaç paraşütü iniş pistinde yaşanan sorunlardan otopark ve trafik, seyyar satıcılara kadar birçok konudaki talep ve önerilerini dile getirdiler. Sorunları ve talepleri not alan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, katılımcılara katkıları için teşekkür ederek, dile getirilen sorunları kurum ve kuruluşlara aktaracaklarını çözümü için takipçisi olacaklarını söyledi. Toplantıda Fethiye Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar, belediye belgeli hizmet veren konaklama tesislerinin Temmuz 2022 tarihine kadar Turizm Bakanlığı işletme belgesi alması zorunluluğu konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Salı pazarında alanda dertli satan da

Fethiye’de Salı günleri kurulan semt pazarında alanda satanda dertli. Sebze ve meyve bölümünde satıcılar maliyetlerden dert yanarken, alıcılar ise yüksek fiyatlardan dert yandı. Giyim bölümünde ise turistlerin sadece gezmek için pazarı dolaştığı ifade edildi.

Milas’ta uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Milas ilçesinde yapılan operasyonda gözaltına alınan uyuşturucu satıcısı bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Marmaris'te uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği 4 ay süren çalışmalar kapsamında, 7 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda yakalanan uyuşturucu satıcılarından dördü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, biri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Marmaris’te uyuşturucu tacirleri adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesi Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği 4 ay süren çalışmalar kapsamında, 7 ayrı adrese yapılan operasyon ile yakalanan uyuşturucu satıcıları adliyeye sevk edildi.

Bodrum KOM sokak satıcılarına göz açtırmıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda, sokak satıcıları kıskıvrak yakalandı.

Karşısında polisleri görünce gerçekten hapı yuttu

Marmaris'te karşısında polisleri gören uyuşturucu satıcısı, elinde bulunan uyuşturucu hapları ve maddeleri yuttu.