Seki Yağlı Güreşler Haberleri

Seki Yağlı Güreşler Haberleri

Başkan Ahmet Aras, Seki'deki Yağlı Güreşlere Katıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen 31.Geleneksel Seki Yağlı Güreşleri'ne Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da katılım sağladı.

Önder Akdenizli' den Güreş Tutkunlarına Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri 25 Ağustos'ta

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde her yıl düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 31’incisi, 25 Ağustos'ta Seki Mahallesi’nde bulunan Seki Zümrüt Çayırı'nda yapılacak.

BAYRAM ÖNDER AKDENİZLİ ÜÇÜNCÜ KEZ GÜREŞ AĞASI OLDU

Seydikemer Belediyesi 29’uncu Geleneksel Seki Yağlı Güreşlerinde Güreş Ağalığını 1 Milyon TL bedelle iş insanı Bayram Önder Akdenizli kazandı. Bayram Önder Akdenizli böylece üst üste 3 kez Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinin Güreş Ağası oldu.

Güreş Federasyonu’ndan Dora’ya kınama

Türkiye Güreş Federasyonu Survivor yarışmacısı Başpehlivan İsmail Balaban için açıklama yaptı. Geçtiğimiz yıl Seydikemer Seki Yağlı Güreşleri finalisti Başpehlivan İsmail Balaban, Survivor 2021’de yer alıyor. Bölgemizde de oldukça sevilen bir pehlivan olan Balaban, dünyanın en zorlu yarışmalarından birisi olarak nitelendirilen Survivor'da boy gösteriyor. 

Fethiye’de de sevilen başpehlivan Survivor 2021’e katılacak

Geçtiğimiz yıl Seydikemer Seki Yağlı Güreşleri finalisti Başpehlivan İsmail Balaban, Survivor 2021’e katılacak. Bölgemizde de oldukça sevilen bir pehlivan olan Balaban, dünyanın en zorlu yarışmalarından birisi olarak nitelendirilen Survivor’da boy gösterecek. Antalyalı olan Milli Güreşçi İsmail Balaban, Survivor’da hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtti.