Selahattin Kayaman Haberleri

Selahattin Kayaman Haberleri

Gelecek Partisi Seydikemer Yangın Alanında İncelemeler Yaptı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinin üç mahallesinde etkili olan yangın devam ederken, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve partililer yangın bölgesinde incelemeler yaptı.

Gelecek Partisi’nden ‘Temiz Siyaset’ hareketi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu parti yetkilileriyle beraber yaptığı toplantının ardından 81 vilayette ve Muğla’da parti il başkanları, Gelecek Partisi’nin başlattığı ‘Temiz Siyaset’ hareketi ile ilgili olarak birer basın açıklaması yaptılar. Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman; ilçe başkanları ve  il yönetimi ile birlikte bu basın açıklamasını yaparken, ‘Temiz Siyaset’ hareketinin başlatıldığını bildirdi. 

Kayaman, Türk Milletine yönelik ağır bir suçlamadır, kabul edilemez

ABD Başkanı Biden’ın sözde Ermeni Soykırımı iddiaları ile ilgili olarak Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman da tepki gösterdi.

Muğla genelinde devam eden imza kampanyasına ilgi yoğun

Gelecek Partisi Muğla İl Teşkilatı, Uygur Türkleri için imza kampanyası düzenliyor. Muğla genelinde 3 gün sürecek imza kampanyasına yoğun bir katılım oluyor. 

Davutoğlu Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi için Fethiye’ye geldi. Çiftlik Mahallesi’nde davul zurna ile karşılanan Davutoğlu’na Yörük yağlığı takılıp; Beşkaza kasketi hediye edildi. 

Pazar esnafı ve vatandaşları kongreye davet ettiler 

Çarşamba günü yapacakları kongre öncesi hem resmi kurumları hem esnafları ziyaret eden Gelecek Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı, herkesi kongreye davet ediyor. Her hafta kurulan Salı Pazarı’nda ziyaret ettikleri pazar esnafı ile vatandaşlara maske ve broşür dağıtan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman ve İlçe Başkanı Sadet Kansız, üreticilerin sorunlarını da dinledi. 

Kayaman, Muğla projelerini açıkladı

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Mimar Selahattin Kayaman, FRT TV’de katıldığı “Pozitif Düşünce” adlı programda Gelecek Partisi olarak Muğla için planlanan projelerden bahsetti. Dış politikayı ve ülke ekonomisini de programda değerlendiren Başkan Kayaman “Hukuk, adalet ve demokrasi taleplerimiz var. Ulusal bir tarım politikasına ihtiyaç var. Türkiye’nin hızlı bir şekilde değişime ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi, pazarcı esnafını kongreye davet etti

24 Şubat Çarşamba günü yapacakları kongre öncesi hem resmi kurumları hem esnafları ziyaret eden Gelecek Partisi İlçe teşkilatı, herkesi kongreye davet ediyor. Patlangıç Pazar Yeri’nde de ziyaret ettikleri pazarcı esnafına maske ve broşür dağıtan Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı, üreticilerin sorunlarını da dinledi. 

Gelecek Partisi’nden Fırat’a nezaket ziyareti 

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman ve İlçe Başkanı Sadet Kansız, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret ettiler. 

Kayaman, “Muğla’yı Fethiye’den ateşleyeceğiz”

Gelecek Partisi Fethiye 1. Olağan Genel Kurulu, 24 Şubat Çarşamba günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılacak. Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saadet Kansız’ın tek listeyle gideceği kongreye, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da katılacak. FRT TV’de Pozitif Düşünce programına konuk olan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı ve Kurucular Kurulu üyesi Yüksek Mimar Selahattin Kayaman, Genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun kongreyi onurlandıracağını belirtip “Gelecek Partisi olarak Muğla’yı Fethiye’den ateşleyeceğiz” dedi. 

Kayaman, Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyı kınadı

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a düzenlenen saldırıyı kınadı. 

Kayaman "1 litre ilaç için 1 ton domates"

Gelecek Partisi İl Başkanı Kayaman, domates üreticisinin sorunlarını dile getirdi. Kayaman, üreticilerin sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini vurgulayarak " Pandemi sürecinde Hükümet Çiftçiyi ağzına bile almıyor" dedi.

Kayaman, “Şimdi yeni bir şey söyleme zamanıdır”

Gelecek Partisi birinci kuruluş yıldönümünü kutladı. Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Y.Mimar Selahattin Kayaman yaptığı açıklamada; “Biz 152 cesur yürekli insan ile Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun etrafında toplanarak; milletimizin isteklerini, taleplerini ve beklentilerini karşılamak üzere Gelecek Partisini kurduk” ifadelerini kullandı.

Kayaman, “Sevgi varsa engel yoktur”

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak, “Sevgi varsa engel yoktur” dedi.

Gelecek Partisi Dalaman İlçe Başkanlığına İlyas Karataş seçildi

Gelecek Partisi tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla ve ilçelerinde de teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı. Muğla ve ilçelerinde kongrelerini hızlandıran Gelecek Partisi Dalaman’da tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa İlyas Karataş seçildi. Gelecek Partisi Dalaman ilçe kongresi Kovid-19 tedbirleri altında bir çay bahçesinde gerçekleştirildi. Kongreye Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Aydın İl Başkanı Selçuk Yagsan, Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik, CHP Dalaman İlçe Başkanı Sezer Durmuş, İyi Parti ve Deva Partisi yetkilileri ile gelecek partisi delegeleri katıldı.

Gelecek Partisi maske dağıttı

Dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüsü salgını nedeniyle Gelecek Partisi Muğla İl Teşkilatı; Menteşe, Ula ve Fethiye’de 4 bini aşkın maske dağıttı. Gelecek Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Korona virüsünden korunmada en önemli ihtiyaç maskedir. Bölgemizde 4 bini aşkın maske dağıtımı yaptık. Diğer ilçelerimizde de maske dağıtımını sürdüreceğiz” dedi.

Gelecek Partili Kayaman'dan Jeotermal Açıklaması

Gelecek Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Fethiye-Ölüdeniz-Kayaköy bölgesine kurulmak istenen jeotermal sondaj kuyularının doğa katliamına yol açacağını söyledi.