Serbest Bırakıldı Haberleri

Serbest Bırakıldı Haberleri

18’i yabancı uyruklu 21 dolandırıcı gözaltına alındı

Ortaca Merkezli yapılan dolandırıcılık operasyonunda 21 zanlıdan büyük bir kısmı yabancı uyruklu 19’u tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Zanlıların piyasayı bugüne kadar 55 milyon lira dolandırdıkları iddia ediliyor.

Yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandılar

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında ABD bayraklı motoryat ile yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanan ve Marmaris adliyesine sevk edilen 11 FETÖ/PDY şüphelisinden 9’u ve 2 motoryat personeli tutuklandı. 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Saldırının Failleri Çalışanları Çıktı ...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yayın yapan yerel bir televizyonun spor yapımcı-sunucusu ve aynı zamanda restoran işletmecisi Levent Bulut’un evinin bulunduğu site girişinde demir çubukla öldüresiye darp edilerek parasının gasp edilmesi ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların, Bulut’un işlettiği restoranda çalıştığı ortaya çıktı. Şüphelilerden saldırıyı gerçekleştiren Diyar K.(18) tutuklandı, diğer iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kılıçdaroğlu Akbelen'de maden sahasına girdi, jandarma yurttaşlara müdahale etti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, direnişe destek olmak için Akbelen'e geldi. Burada açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Boşuna mı 'Bu beşli çeteler milletin kanını emiyor' diyordum. Bunun için söylüyordum" dedi ve ekledi: "Kemal kardeşiniz sizin yanınızda, hiç endişe etmeyin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz." Kılıçdaroğlu ayrıca ağaç katliamının yaşandığı maden sahasına girdi. Yurttaşlar Kılıçdaroğlu ile beraber maden sahasına girmek istedi, gözaltına alınan 3 yurttaştan 2'si serbest bırakıldı.

Delil Yetersizliğinden Serbest Kaldı

Marmaris’te, 5 hektar ormanın zarar gördüğü orman yangınının çıktığı bölgede bulunan erkek cesediyle ilgili gözaltına alınan M.A. (44), polisteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 2 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği olayla ilgili, bölgedeki kamera kayıtları tek tek inceleniyor.

Silah ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltı karar alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde silah ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İfadesinin ardından serbest bırakıldı

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili gözaltına alınan bir kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Plajdan çanta çalan hırsızlar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki sabah saatlerinde denize giren sporcuların çantası ile değerli eşyalarını çalan hırsızlık şüphelileri gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Silahlı saldırıda 1 kişi tutuklandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde aynı kişiye ait farklı noktalardaki iki işyerinin kundaklanması, hırsızlık ve araca silahlı saldırının ardından gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 3 kişi ise serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİLER HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDI 

Fethiye’de meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayı ile ilgili olarak 4 şüpheli, hakim karşısına çıkarıldı. Gerçekleştirilen sorgulama sonucunda 2 kişinin tutuklandığı öğrenilirken, bir kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. Bir şüpheli ise serbest bırakıldı. 

KÖPEĞE ÇARPTI DİYE FUTBOL HAKEMİNİ BIÇAKLADILAR

Müzik öğretmeni, aynı zamanda Spor Toto 1'inci Lig yardımcı hakemi Gökhan Memişoğlu, Fethiye yolu üzerinde aracıyla köpeğe çarpması sonrası üç kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlardan biri tutuklanırken, ikisi serbest bırakıldı.

FİGEN ÇOBAN'IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ ADLİYEYE SEVK EDİLEN 4 ŞÜPHELİDEN ÜÇÜ TUTUKLANDI

Muğla'nın Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar Mahallesi'nde 21 Ocak'ta yanarak hayatını kaybeden kadının ölümü ile ilgili gözaltına alınan kocasının da aralarında bulunduğu 4 kişiden 3 ü tutuklanırken 1 kişi serbest bırakıldı.

İŞ ADAMI CENK KURT TAHLİYE OLDU

2022 Temmuz aylarında yapılan operasyonla cezaevine giren Cenk Kurt, 15 Şubat tarihinde görülen mahkemesi neticesinde tahliye edilerek serbest bırakıldı. 

KÖPEK ZEHİRLENMESİYLE İLGİLİ 1 GÖZALTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 köpeğin zehirlenmesi ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİ ÖLÜM İÇİN GÖZALTINA ALINAN 2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde şüpheli ölüm olayı ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli serbest bırakıldı.

EVİNDE ÖLÜ BULUNAN GAMZE'NİN AİLESİNDEN 5 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Bodrum'da yatağında ölü bulunan Gamze Sakallıoğlu'nun ölümüne ilişkin annesi, babası ve ablasıyla birlikte gözaltına alınan 9 kişiden abisi, yengesi, amcası, kuzeni ve eniştesi olmak üzere 5'i mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖÇMENLERİN KAYITSIZ BARINMASINI SAĞLAYAN 9 ŞAHSA ADLİ KONTROL

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollar ile yurtdışına kaçmak için ilçeye gelerek otellerde belgesiz konaklayan düzensiz göçmenlere ve konaklama tesisi yetkililerine yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 9 şahıs adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

GÖÇMENLERİN KAYITSIZ BARINMASINI SAĞLAYAN 9 ŞAHSA ADLİ KONTROL

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollar ile yurtdışına kaçmak için ilçeye gelerek otellerde belgesiz konaklayan düzensiz göçmenlere ve konaklama tesisi yetkililerine yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 9 şahıs adli kontrol ve yurtdışı çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

İŞ YERİNDEN YILAN ÇIKTI

Karagözler Mahallesi’nde bir iş yerinin tuvaletine yılan girdi. Ekipler tarafından yakalanan yılan doğaya serbest bırakıldı.

ARAÇTAN PARA ÇALAN ŞAHIŞ SERBEST BIRAKILDI

Babataşı Mahallesi’nde kapıları ve camları açık vaziyette park halinde bulunan 26 AAT 148 plakalı araçtan 10.000 lira para çalındı. Parayı çalan şahısın yakalanmasının ardından yapılan işlemler sonrasında adli makamlarca serbest bırakıldı.

Sahte dolarla yakalanan şahıs serbest bırakıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yemek yediği restoranda hesabı sahte dolarla ödeyen şahıs restoran sahibinin ihbarı üzerine yakalanarak gözaltına alınırken, sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Adli kontrolle serbest kaldılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde emlak dolandırıcılığı yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muğla’da 7 göçmen kaçakçısı tutuklandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği göçmen kaçaklığı operasyonunda gözaltına alınan 11 şüpheliden 7'si tutuklandı, 4'ü adli kontrolle serbest bırakıldı.

Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde oto teybi içerisinde uyuşturucu yakalanması ile ilgili 2 kişi adliyeye sevk edildi. Şahıslardan biri tutuklanırken diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Otelde Uyuşturucu Baskını

Muğla İl jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanımı ile mücadele kapsamında Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi’nde bir apart otele baskın yapıldı.Yapılan baskında gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yatağan Ve Menteşe’de Kaçak İçki Operasyonu

Yatağan’da Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Yeşilbagcılar mahallesinde ikamet eden F.E. ve Hacıveliler mahallesinde ikamet eden M.B.’nin alkollü içki imal ettiği ve satışını yaptığı bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili olarak F.E ve M.B’ye ait 3 adres ve araçlarında yapılan aramalarda; 80 litre el yapımı rakı, 0.3 litre anason, 0.5 litre el yapımı viski, 20 litre etil alkol, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 20 adet 12 cal. av tüfeği fişeği ele geçirildi. F.E. ve M.B. isimli şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Ula Jandarma’dan Kaçak İçki Operasyonu

Muğla İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ula Jandarma Komutanlığı tarafından kaçak içki yapıp sattığı tespit edilen E.M. ve D.M. isimli şahısların evine operasyon düzenlendi.Düzenlenen operasyon sonucunda E:M. Ve D.M. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaptan’dan Kaçamadılar

Jandarma ekipleri tarafından Kaptan isimli arama köpeği ile yapılan yol kontrolü sırasında üzerinde uyuşturucu madde bulunan S.M. , Ş.Y. ve A.B. isimli şahıslar yakalandı.Yakalanan şahıslar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırılmıyor

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan çalışmalar sonrası 2 kişi tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarmadan Kaçak İçki Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye istikametinden Dalaman istikametine gitmekte olan bir araçta yapılan aramada kaçak ve sahte alkol ele geçirildi. Şüpheli S.G sorgusunun ardından serbest bırakıldı.