Serbest Haberleri

Serbest Haberleri

Bodrum'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada 3 tutuklama

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavga ile ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı.

Muğla Heyeti Erasmus Projesi İçin İspanya'ya Gitti

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 'Bağımlı Geçmiş Bağımsız Gelecek' isimli Erasmus+ projesini gerçekleştirmek üzere Muğla heyeti İspanya'ya gitti.

Başkan Akdenizli, Dereceye Giren Güreşçilere Madalyalarını Takdim Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Karaman’dan madalyalar ile döndüler

Karaman’da 7-8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ‘Okul Sporları Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası’nda’ 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ve 4 sporcu da 5. olarak müsabakaları tamamladı.

18’i yabancı uyruklu 21 dolandırıcı gözaltına alındı

Ortaca Merkezli yapılan dolandırıcılık operasyonunda 21 zanlıdan büyük bir kısmı yabancı uyruklu 19’u tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Zanlıların piyasayı bugüne kadar 55 milyon lira dolandırdıkları iddia ediliyor.

Fethiye'de Ölümlü Kazaya Karışıp Serbest Bırakılan Sürücü Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 1 kişinin öldüğü kazayla ilgili serbest bırakılan ve sonrasında tekrar gözaltına alınarak hakim karşısına çıkartılan sürücü tutuklandı.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğün’den Hükümlülere THM Konseri

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı işbirliğinde hükümlülerin toplumla bütünleşmesin desteklemek, olumlu sosyal davranışlarına ilgi alanları ve becerilerini geliştirerek uyumlu bir birey olmasını sağlamak amacıyla sanatsal etkinlikler düzenleniyor.

Yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandılar

Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında ABD bayraklı motoryat ile yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanan ve Marmaris adliyesine sevk edilen 11 FETÖ/PDY şüphelisinden 9’u ve 2 motoryat personeli tutuklandı. 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Minik güreşçi, gümüş madalya kazandı

Köyceğiz Belediyespor güreş takımı sporcusu Bedirhan Zeki Demir Yozgat’ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 41 kilo da Türkiye 2.si oldu.

Saldırının Failleri Çalışanları Çıktı ...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yayın yapan yerel bir televizyonun spor yapımcı-sunucusu ve aynı zamanda restoran işletmecisi Levent Bulut’un evinin bulunduğu site girişinde demir çubukla öldüresiye darp edilerek parasının gasp edilmesi ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların, Bulut’un işlettiği restoranda çalıştığı ortaya çıktı. Şüphelilerden saldırıyı gerçekleştiren Diyar K.(18) tutuklandı, diğer iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fethiyeli Sporcular Türkiye Şampiyonu Oldu

Fethiyeli güreşçiler, 20-24 Ağustos tarihleri arasında Yozgat ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonu oldu.

Serbest piyasada döviz fiyatları

Dolar 27,1660 liradan, Euro ise 29,5590 liradan güne devam ediyor.

Fethiye’li Sporculardan 7 Madalya

3-5 Ağustos tarihleri arasında Kütahya’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Stilde Fethiye’den 7 sporcu madalya kazandı.  

Kılıçdaroğlu Akbelen'de maden sahasına girdi, jandarma yurttaşlara müdahale etti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, direnişe destek olmak için Akbelen'e geldi. Burada açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Boşuna mı 'Bu beşli çeteler milletin kanını emiyor' diyordum. Bunun için söylüyordum" dedi ve ekledi: "Kemal kardeşiniz sizin yanınızda, hiç endişe etmeyin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz." Kılıçdaroğlu ayrıca ağaç katliamının yaşandığı maden sahasına girdi. Yurttaşlar Kılıçdaroğlu ile beraber maden sahasına girmek istedi, gözaltına alınan 3 yurttaştan 2'si serbest bırakıldı.

Başkan Kaytan'dan Müftü Çapçı'ya ziyaret

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürü M. Korkmaz Peker Muğla İL Müftüsü Yaşar Çapçı’yı makamında ziyaret etti.

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Fethiye’ye 2 altın 2 bronz madalya ile döndüler 

Yaklaşık 1250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, takım halinde “Türkiye Şampiyonu” oldu.

Delil Yetersizliğinden Serbest Kaldı

Marmaris’te, 5 hektar ormanın zarar gördüğü orman yangınının çıktığı bölgede bulunan erkek cesediyle ilgili gözaltına alınan M.A. (44), polisteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 2 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği olayla ilgili, bölgedeki kamera kayıtları tek tek inceleniyor.

Silah ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltı karar alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde silah ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İfadesinin ardından serbest bırakıldı

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili gözaltına alınan bir kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Plajdan çanta çalan hırsızlar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki sabah saatlerinde denize giren sporcuların çantası ile değerli eşyalarını çalan hırsızlık şüphelileri gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Silahlı saldırıda 1 kişi tutuklandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde aynı kişiye ait farklı noktalardaki iki işyerinin kundaklanması, hırsızlık ve araca silahlı saldırının ardından gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 3 kişi ise serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİLER HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDI 

Fethiye’de meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayı ile ilgili olarak 4 şüpheli, hakim karşısına çıkarıldı. Gerçekleştirilen sorgulama sonucunda 2 kişinin tutuklandığı öğrenilirken, bir kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. Bir şüpheli ise serbest bırakıldı. 

KÖPEĞE ÇARPTI DİYE FUTBOL HAKEMİNİ BIÇAKLADILAR

Müzik öğretmeni, aynı zamanda Spor Toto 1'inci Lig yardımcı hakemi Gökhan Memişoğlu, Fethiye yolu üzerinde aracıyla köpeğe çarpması sonrası üç kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlardan biri tutuklanırken, ikisi serbest bırakıldı.

FİGEN ÇOBAN'IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ ADLİYEYE SEVK EDİLEN 4 ŞÜPHELİDEN ÜÇÜ TUTUKLANDI

Muğla'nın Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar Mahallesi'nde 21 Ocak'ta yanarak hayatını kaybeden kadının ölümü ile ilgili gözaltına alınan kocasının da aralarında bulunduğu 4 kişiden 3 ü tutuklanırken 1 kişi serbest bırakıldı.

İŞ ADAMI CENK KURT TAHLİYE OLDU

2022 Temmuz aylarında yapılan operasyonla cezaevine giren Cenk Kurt, 15 Şubat tarihinde görülen mahkemesi neticesinde tahliye edilerek serbest bırakıldı. 

DEPREM FIRSATÇISI KAHRAMANMARAŞ'TA ÇALDI, MUĞLA'DA YAKALANIP TUTUKLANDI

Kahramanmaraş'ta, bakıcılığını yaptığı kadını depremin ardından dışarı çıkarıp, evdeki altın ile paraları çalan ve yakalandığı Muğla'da sevk edildiği adliyede serbest bırakılan şahıs, savcılığın itirazı üzerine gözaltına alınmasının ardından tutuklandı.

GÜREŞ TURNUVASI BÜYÜK İLGİ TOPLADI

Fethiye, Serbest Güreş 1. Akdeniz Kupası’na ev sahipliği yaptı. Fethiye Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün organizesinde gerçekleşen Serbest Güreş turnuvasında minik sporcular mücadele etti.

BODRUM'DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU: 4 GÖZALTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasadışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışan 70 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı, 4 göçmen kaçakçılığı şüphelisi gözaltına alındı. 4 şüpheliden 1'i tutuklanırken 3'ü adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

KÖPEK ZEHİRLENMESİYLE İLGİLİ 1 GÖZALTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 köpeğin zehirlenmesi ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.