Serkan Özdemir Haberleri

Serkan Özdemir Haberleri

FETHİYELİ MİLLİ SPORCU ÖZDEMİR KUPA ALDI

Fethiyeli milli sporcu Serkan Özdemir Adventure kategorisinde Avrupa Rally şampiyonluk kupasını aldı.

MİLLİ SPORCU SERKAN ÖZDEMİR VE ÖZGÜR YÖRÜK KARACA’YA ZİYARETTE BULUNDU

Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Fethiyeli Serkan Özdemir, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCUDAN, HİRVATİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE BİRİNCİLİK

Milli Sporcu Serkan Özdemir, Hırvatistan’da 13 etabın 12’sini lider tamamlayarak şampiyon oldu.

HIRVATİSTAN VE BOSNA-HERSEK’TE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Türkiye Ralli Şampiyonu Fethiyeli Serkan Özdemir 21-28 Ağustos tarihlerinde Hırvatistan ve Bosna-Hersek’te düzenlenecek Avrupa Ralli Şampiyonasının ayağı olan Dinaric Rally de ülkemizi temsil etmek için hazırlıklarını tamamladı.

Serkan Özdemir'den Çifte Kupa

Sporcularımız Yunanistan, İtalya ve Bosna Hersek’te yapılan şampiyonalarda mücadele ederken, Avrupa Ralli Kupası’nın Yunanistan ayağında milli sporcumuz Serkan Özdemir birinci oldu.

Sezonu Kupalarla Kapattılar

Fethiye Orman Spor Kulübü, 2019 yarış sezonunu yine önemli başarılarla kapatırken, 2020 sezonunda başarı grafiğini arttırmak istiyor. Türkiye Enduro Şampiyonası’nda kulüpler şampiyonu olan Fethiye Orman Spor, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nda kulüpler ikincisi olurken, sporcusu Serkan Özdemir ile uluslararası şampiyonalarda birincilik ve ikincilikler kazandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir ve Orman Spor sporcuları Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu’yu ziyaret edip; geçen yılın yarış sezonunu değerlendirip 2020 yılında başarıları daha da arttırmayı hedeflediklerini belirttiler.

Anthipellos Rally’de Zafer Serkan ÖZDEMİR’in

Transanatolia Organizasyonu tarafından düzenlenen ve Akdeniz Ofroad Kupasının 1. Ayağı olan Antiphellos Rallisi 4 gün sürdü. Ralli motosiklet, ralli ATV, SSV otomobil ve raid motosiklet kategorilerinde yapılan yarışmada sporcular 8 ayrı etapta 350 kilometre kat etti. İlk gün Kaş- Kasaba gösteri etabı yapıldı. Ralli dalında 38 araç, raid dalında 16 araç olmak üzere toplam 54 araç rallide yarıştı.