Sevgi Seli Haberleri

Sevgi Seli Haberleri

Çocuklardan Saatcı'ya Sevgi Seli

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya çocuklar büyük ilgi gösterirken, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Esnaf ziyaretş sırasında Saatcı'nın etrafını çeviren 100 kadar çocuk Saatcı'dan park ve spor sahası istedi.

Gençlerden Kökten’e Sevgi Seli

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim gezilerinde gençlerin büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Başkan Adayı Kökten, “Gençlerimiz spor yapmak istiyor ve bizden spor alanları talep ediyorlar” dedi.

Aday Adayı Kökten’e Sevgi Seli

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, kendi partisinin yanında diğer seçmenlerde de büyük ilgi görüyor.

‘Millet İttifakı konuşuyor, biz eser siyaseti yapıyoruz’

AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili adayı Yakup Otgöz seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adayı Yakup Otgöz, Teşkilatlarla bayramlaşma programlarına katıldı. Esnaf ziyareti yaparak, seçmenlerden destek istedi. Yoğun bir sevgi seli ile karşılanan Otgöz, gördüğü ilgiden memnun kaldı.

Yakup Otgöz’e büyük sevgi seli

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında il genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Milas İlçesi Selimiye Mahallesini ziyaret eden Otgöz’e 7’den 70’e herkes büyük ilgi gösterdi.

Bodrum'da Candan Erçetin'e sevgi seli

Türk müziğinin güçlü seslerinden Candan Erçetin, önceki akşam Bodrumlu sevenleriyle buluştu.

THK paramotorları Fethiye semalarında

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, en iyi akrobasi pilotlarının katıldığı 21. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları, Beşkaza Meydanı’nda Türk Hava Kurumu’nun sıcak hava balonu ilgiyle izlendi.

Seydikemer’de Bağımsız Başkan Behçet Saatcı’ya sevgi seli

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’de temaslarda bulundu. Saatcı, çiftçilerin yaşadıkları sorunları bildiklerini belirtip, “Üreticilerimiz vereceğimiz desteklerle, Büyükşehir Belediyesi’nin yanlarında olduğunu hissedecek” dedi.

Otgöz’e baba ocağında sevgi seli

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, doğup büyüdüğü mahalle olan Karadere Mahallesinde yaptığı mitingde, vatandaşlar Otgöz'ü bağrına bastı. Yüzlerce arabadan oluşan konvoyla Karadere Mahallesi'ne ulaşan Yakup Otgöz ve yol arkadaşları, gösterilen ilgi karşısında çok mutlu oldular. Baba ocağında kendisine gösterilen sevgi ve tezahürat karşısında zaman zaman duygulanan Otgöz, 30 yıllık siyasi yaşamının 25 yılının KaradereMahallesi’de yaşayan vatandaşlara hizmet etmekle geçtiğini ifade etti. Otgöz, kendi mahallesindeki vatandaşlardan 31 Mart’ta tam destek istediğini de söyledi.

Alim Karaca’ya Esenköy’de Sevgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca’nın seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Esenköy’de gördüğü ilgi sevgi seline dönüştü. Alim Karaca Esenköy Sosyal Tesisine geldiğinde yaşlısı genci yüzlerce vatandaşın alkışlarıyla karşılanırken, salonun önünde neredeyse izdiham yaşandı

Karaca “41 mahalleden dostlarımla Fethiye’yi yöneteceğiz”

CHP Alim Karaca ile Fethiye’de iktidara yürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca’nın seçim bürosunun açılış töreninde büyük bir izdiham yaşandı. Alim Karaca sevgisi salona, sokağa ve caddeye sığmadı. CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca büyük bir sevgi seli eşliğinde beraberinde; Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün ve milletvekilleri ile birlikte seçim ofisinin açılış törenine geldi.

Muhittin Kayabaş’a büyük destek

AK Parti’nin Yeni Mahalle, Cami ve Çatalarık mahallelerindeki üyeleriyle tanışma ve istişare toplantısına yoğun bir katılım oldu. Büyük bir destek ve sevgi seli ile karşılanan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Fethiye’ye artı değer kazandıracak ve gelecek nesillere uzanacak projelere imza atacaklarını söyledi.