Seydikemer Esnaf Odası Haberleri

Seydikemer Esnaf Odası Haberleri

Özdağ’dan Harun Sağır’a Ziyaret

Saadet ve Gelecek partileri, geçtiğimiz aylarda Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ortak bir grup ortak grup kurma konusunda anlaşmaya varmıştı. Grup Başkan Vekili Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Seydikemer ve Fethiye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Sağır, esnafın elektriğine indirim talep etti

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Sağır, Elektrik fiyatlarına indirim talep etti.

'İlin Ahisi, Kalfası ve çırağı Seydikemer Esnaf Odası'ndan

Muğla'da 34. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında 'İlin Ahisi' Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar odası esnaflarından Mustafa Yılmaz'a, Vali Orhan Tavlı tarafından kaftan giydirildi.

Harun Sağır, “Esnaf zor durumda”

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, yaptığı açıklamada 2020 yılı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Oda Başkanı Sağır, Kovid-19 salgınının esnaflara zorlu bir süreç yaşattığını belirtti. Aylardır kapalı olan işletme ve dükkanların zor durumda olduğunu ve her zaman onların yanında olacaklarını kaydetti. Esnafların bu zor günlerinin bir an önce geride kalmasını temenni etti. 

SAĞIR “DEVLETİMİZ VE HALKIMIZ ESNAFINA SAHİP ÇIKMALI”

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır, normalleşme sürecine giren Seydikemerli esnafların durumunu değerlendirdi. Ekonomisi tarım ve turizme dayanan Seydikemer’deki esnafların yerli turistlerle birlikte ancak günü kurtarabildiğine değinen Sağır, işletmelerin çoğunun kurallara uyduklarını ama bunların girdiyi arttırdığını dile getirerek “Son bir yılda esnafın ekonomik girdileri 2-3 kat arttı. Yerli turistin de tatil için harcayacağı bütçe kısıtlı. Bir an önce anlaşmalarının yapılarak yabancıların gelmesi gerekiyor” diye konuştu. Sağır ayrıca, devletin ve halkın esnafa sahip çıkması gerektiğinin de altını çizdi.

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Sağır’da Sed Medyaya Ziyaret

SeydikemerEsnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, geçtiğimiz günlerde FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, Cannur Reklam Ajansı ve FRT Fm’i devralan SED Medya (Dost Gazetesi, Fethiye Aktüel Dergisi, Makri FM) sahibi Hürmüz Seda Köktener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SEYDİKEMER ESNAF ODASI ARSASINI ALDI

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binası projesi için arsasını satın aldı.

SEYDİKEMER ESNAF ODASI’NDAN 7. KOSGEB KURSU

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından KOSGEB destekli 21 kişiye girişimcilik kursu verildi.

KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMALIYIZ

Seydikemer in Temel Mahalle Muhtarı Naim Sazcı tarafından düzenlenen 1.Temel Yayla Kültür festivaline Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Yörük Türkmen Başkanı İsmail Uzunoğlu, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır ile birlikte katıldı.

Seydikemer Esnaf Odası 3 Yaşında

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Kuruluşunun 3. yılı dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Oda binası önünde düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı.

Bayan Üyelere 8 Mart’a Özel Hediye

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle üyelerine çiçek dağıttı.