Seydikemer Haberleri Haberleri

Seydikemer Haberleri Haberleri

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN GÜREŞ SEVDALILARINA TEŞEKKÜR

31. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerini geride bıraktıklarını dile getiren Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, organizasyonda kendilerini yalnız bırakmayan on binlerce güreş severe teşekkür etti.

Şaban Karaşal, Seki’de Ağalık İhalesini Kazandı

31. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde yapılan ağalık ihalesinde geçen yılın da ağası olan Şaban Karaşal, 6 milyon 48 bin TL ile tekrar ağa seçildi.

Başkan Ahmet Aras, Seki'deki Yağlı Güreşlere Katıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen 31.Geleneksel Seki Yağlı Güreşleri'ne Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da katılım sağladı.

Başkan Akdenizli, “Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim”

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bu sene 31.si düzenlenen Seki Zümrüt Çayırı Yağlı Pehlivan Güreşleri, başladı. Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli açıklamalarda bulundu.

Zümrüt Çayırı'nda, Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Başladı

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 31'incisi Seki Zümrüt Çayırı’nda başladı.

Başkan Akdenizli' den , Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerine Davet

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, tüm vatandaşlarımızı 31’inci Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan güreşlerine davet etti.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ 118 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni kapsamında 118 çocuk sünnet ettirildi. Sünneti gerçekleştirilen çocukları ile ailelerini hastanede ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Önder Akdenizli' den Güreş Tutkunlarına Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri 25 Ağustos'ta

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde her yıl düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 31’incisi, 25 Ağustos'ta Seki Mahallesi’nde bulunan Seki Zümrüt Çayırı'nda yapılacak.

Seydikemer Seki Mahallesi'ne Yeni Çocuk Parkı

Seydikemer ilçesi Seki Mahallesi’nde bulunan Hüseyin Akbaş Sokak'ta, vatandaşların talebi üzerine Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli’nin girişimiyle yeni bir çocuk parkı hizmete açıldı.

Seydikemer’de korkutan yangın

Seydikemer'in Arsa Mahallesi'nde Çamlıtepe Mezarlığı ve çevresinde yangın çıktı.

AK Parti’nin 23. Yaşını Başkan Akdenizli Kutladı!

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, “AK Parti’nin kuruluşunun 23. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “23 yıldır gecesine gündüzüne katan, Türkiye Yüzyılında, Daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için mücadele eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dün yanında olduğumuz gibi, her daim yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.  

Başkan Aras Seydikemer’de Kültür Şenliği’ne katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Seydikemer’de gerçekleştirilen, gelenek ve görenekleri yaşatmak için düzenlenen Devecik-Âmincik Şenliği’ne katıldı. Ara verilerek yeniden başlanan şenlikte vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Aras’a yoğun ilgi gösterdi. 

Eski Başkan Musa Yapıcı Hayatını Kaybetti

Seydikemer’in Eşen Mahallesi'nin eski Belde Belediye Başkanı ve veteriner hekim Musa Yapıcı, 63 yaşında hayatını kaybetti.

Seydikemer Yayla Patlangıç’ta Dayanışma Yemeği

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Yayla Patlangıç Mahallesi’nde ‘Dayanışma Yemeği’ düzenlendi. Düzenlenen dayanışma yemeğine köy halkı ve çevre köylerden de vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Saklıkent Kanyonu’nda düşen kaya parçası 2 turisti yaraladı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent Kanyonu içerisinde kaya parçası düşmesi sonucu iki Rus uyruklu turist yaralandı.

SEYDİKEMER İLÇESİNDE 08.08.2024 COŞKUSU

Seydikemer İlçesinde 21  çift  nikah tarihi hatırlaması kolay olsun diye 08.08.2024 nikahı kıydı.  

Vekil Otgöz, ‘Ülkemizin en güçlü partisiyiz ve sorunları yine biz çözeceğiz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve teşkilat üyelerinin katılımı ile geniş bir değerlendirme toplantısı yaptı.

BAŞKAN AKDENİZLİ MAHALLE MUHTARLARINI DİNLEDİ  

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, ilçedeki mahalle muhtarları ile tanışma, dayanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Seydikemer açıklarında 6 göçmen kaçakçısı yakalandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan iki lastik bot içinde iki lastik bot içinde 5, karada da bir olmak üzere 6 göçmen kaçakçılığı şüphelisi ile birlikte 22 düzensiz göçmen yakalandı.

Başkan Aras’tan Seydikemer’e otogar müjdesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, göreve geldiğinden itibaren 100 günde yapılanları anlattığı toplantıda Seydikemer’e otogar müjdesi verdi.