Seydikemer Ilçe Müftülüğü Haberleri

Seydikemer Ilçe Müftülüğü Haberleri

Kur’an Kursu öğrencileri şenlikte buluştu

Seydikemer İlçe Müftülüğü ve Fethiye İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik ‘Geleneksel Hafızlar Yayla Şenliği ve Mezunlar Buluşması’ düzenlendi.

Hafızların Coşkulu Yayla Şenliği’nde Unutulmaz Anlar

Fethiye İlçe Müftülüğü ve Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen geleneksel Hafızlar Yayla Şenliği, bu yıl 4. kez Yayla Karaçulha'da gerçekleştirildi.

Seydikemer’de imam ve müezzinlere yönelik kurs tamamlandı

Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an kursu hizmetlerini yürüten personelin bilgi, beceri ve formasyonlarını geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla imam hatip ve müezzin kayyımlara yönelik düzenlenen "Talim ve Tashih-i Huruf Kursu" tamamlandı.

Seydikemer’de Mevlid-İ Nebi Programı Düzenlendi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Müftülüğünce düzenlenen Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen programa katıldı. 

Seydikemer'de Stajyer Öğrenciler Belgelerini Aldı

Cumhurbaşkanlığınca hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Deprem Bölgesinde Görev Alan Personele Başarı Belgesi

Seydikemer İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan 27 personele, deprem bölgesindeki özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi takdim edildi.

SEYDİKEMER’DE DEPREMDE VEFAT EDENLER İÇİN DUA EDİLDİ

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından, 11 ili etkileyen deprem felaketinde vefat eden vatandaşlar için dua ve hayır lokması ikramında bulunuldu.

SEYDİKEMER’DE ANLAMLI KERMES

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ve geliri eğitim için bağışlanacak olan kermesin açılışını gerçekleştirdi.