Seyir Terası Haberleri

Seyir Terası Haberleri

Köyceğiz Çandır Seyir Terası, nefis manzaralar sunuyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Çandır Mahallesi seyir terası ziyaretçilerine nefis manzaralar sunuyor.

Milas'ın Tarih Kokan Mahallesi Kapıkırı’nda Büyük Proje Başladı

Milas Belediyesi, Muğla'nın Milas İlçesi'ne bağlı Kapıkırı Mahallesi'nde, Zeytintepe Mevkii'nde bulunan 5 bin metrekarelik alanda önemli bir restorasyon ve çevre düzenleme projesine başladı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü KUDEB Şefliği bünyesinde hazırlanan proje; otopark alanı, ziyaretçi ihtiyaç üniteleri, gölgelikli çok amaçlı sosyal etkinlik alanları, seyir terası, rekreatif amaçlı iskele ve peyzaj düzenlemeleri ile bölge turizmine büyük katkı sağlayacak.

İyilik Kayalığı'nı cazibe merkezi yapacak proje yerinde tanıtıldı

İyilik Kayalığı bölgesinin Marmaris turizmine kazandıracak ‘İyilik Kayalığı Yürüyüş ve Seyir Terası’ projesi Muğla Valiliği’ne sunulmadan önce, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne yerinde tanıtıldı.

Minibüsü yanan, aracı soyulan seyyar satıcıdan örnek davranış

Muğla'nın Ula İlçesi Sakar Geçidi seyir terasında seyyar satıcı Cumhur Sarı, bir vatandaşın unuttuğu ve içinde yaklaşık 100 bin liralık ziynet eşyası bulunan çantayı sahibine teslim etti. Seyyar satıcının 4 ay önce ekmek teknesi olan minibüsünün yandığı, 3 gün önce ise seyir terasında aracının soyulduğu öğrenildi.

İskoç turistler ölümden döndü

Marmaris'te ATV motoru ile geziye çıkan İskoçyalı karı-koca Armutalan Mahallesi seyir terasından 35 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası açıldı

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yokuşbaşı Mevkii'nde Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın Bodrum'u ilk gördüğü noktada yapılan seyir terasının resmi açılışı yapıldı.

Milyonlarca turist Bodrum’u artık seyir terasından izleyecek

Turizmin gözbebeği Bodrum'a gelenlerin ilk durağı artık seyir terası olacak. Milyonlarca turistin uğrak mekanı olan Bodrum'un girişinde mavi Panjurlu beyaz evlerini, kaleyi ve egenin mavi denizinin izlene bileceği seyir terası görenleri kendine hayran bıraktı.

‘Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası’ açıldı

Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum için hayallerinden birini daha gerçekleştirdi. Başkan Aras, ilçe halkı ve gelen misafirler için yapılması konusunda öncülük ettiği bir projenin daha hayata geçmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Tatilcilerden kalma çöpler dikkat çekiyor

Fethiye’nin önemli turizm bölgelerinden olan Kayaköy’ün tek seyir terasında yazdan kalma çöpler kötü görüntüler oluşturdu.