Şiddetli Yağış Haberleri

Şiddetli Yağış Haberleri

Muğla’ya Şiddetli Yağış Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada Muğla’ya şiddetli yağış uyarısı yapıldı.

Şiddetli Rüzgâr Denizi Taşırdı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama sonrasında Fethiye’de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtına ise Şehit Fethi Bey Parkı’nda zaman zaman deniz taşmasına sebep oldu.

Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklama sonrasında Muğla'nın Fethiye ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına etkisini göstermeye devam ediyor.

Muğla’ya Sel, Su Baskını Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’da Pazartesi gününden itibaren şiddetli yağış ve fırtına uyarısı yapıldı.

Muğla’da Bazı Cadde Ve Sokaklar Yağmur Sonrası Sular Altında Kaldı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü ve AFAD tarafından Muğla’ya yapılan şiddetli yağış sonrasında bazı cadde ve sokaklar göle döndü.

Fethiye’de Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ın uyarıları doğrultusunda çok kuvvetli sağanak yağış etkisini göstermeye devam ediyor.

Denizin rengi görenleri şaşırttı

Fethiye’de şiddetli yağışın ardından Fethiye Körfezi’nde deniz suyunun rengi iki ayrı ton oldu.

Seydikemer’de dere taştı, mahsur kalan hayvanlar kurtarıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle taşan derede mahsur kalan hayvanlar ekiplerin çabasıyla kurtarıldı.

Datça ve Marmaris’e şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçeleri için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Fethiye’de Şiddetli Yağış Toprak Kaymasına Neden Oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesi, Yarımada mevkiinde sağanak yağış nedeniyle toprak kayması yaşandı. Olaydan sonra kapanan yolda trafik tek şeritten sağlandı.

Şiddetli yağış hayatı felç etti

Muğla'nın Milas ilçesinde etkili olan ve yaklaşık 1 saat süren şiddetli sağanak yağış, günlük hayatı olumsuz etkilerken, yağmurun şiddetiyle birlikte birçok cadde ve sokak sular altında kaldı.

Muğla geneli için şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın geneli için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Marmaris’te sağanak yağış sonrası kapalı çarşıyı su bastı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan şiddetli yağış uyarısının ardından dün akşam saatlerinde başlayan ve ara ara hızını arttıran yağmur yağışı, Muğla’nın Marmaris ilçesinde etkili oldu. İlçe merkezinde bulunan Kapalı Çarşı, yağış sonrası su altında kaldı.

Avukatlar günü kutlandı

5 Nisan Avukatlar Günü, şiddetli yağış medeniyle Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kutlandı. Etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

ŞİDDETLİ YAĞIŞ ESNAFI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Fethiye’de sabah saatlerinde başlayan ve git gide şiddetini arttıran sağanak yağış, esnafı olumsuz etkiledi.

FETHİYE’DE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLUYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış uyarısı sonrası Fethiye’de şiddetli yağış etkili oluyor.

KAYMAKAM KARAMAN, ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI İNCELEMELERDE BULUNDU

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Kahraman, dün akşam başlayan ve gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrasında meydana gelen su baskınından zarar gören, evler ve seralarla ilgili bilgi aldı.

MUĞLA’YA 2 GÜN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Muğla geneli için Perşembe günü akşam saatlerine kadar şiddetli yağış uyarısında bulundu.

METEOROLOJİDEN MUĞLA’YA ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Muğla çevrelerinde yarın görülecek olan yağışların çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

GÜNEŞ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Fethiye’de hafta sonu sağanak yağış etkili oldu. 2 gün boyunca etkili olan şiddetli yağış ise hayatı olumsuz yönde etkilerken Pazartesi’nden itibaren güneş beraberinde sıcak havayı getirdi.

ARAÇTAN UÇTU 10 METRE SÜRÜKLENDİ

Fethiye’de dün gece saatlerinde başlayan şiddetli yağış sonrasında 22 metrelik yolda kaza meydana geldi. Yağmurdan kayan araç kaldırıma çarpması sonucu sürücü araçtan fırlayarak yaklaşık 10 metre sürüklendi.

Seydikemer Belediyesi selden bozulan yolları hızla onarıyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde şiddetli yağış sonrası medyana gelen sel felaketiyle bozulan yolları hızla onarıyor.

Seydikemer’de sel felaketinin yaraları sarılıyor

Seydikemer’in Çaltılar, Yayla Karaçulha ve Bekçiler Mahallelerinde medyada gelen şiddetli yağış sonrası yaşanan sel nedeniyle bazı evleri su bastı, tarım arazileri ve yollar zarar gördü. Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, zarar gören mahalleleri ziyaret ederek, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatıyla yaraların sarılacağını ifade etti.

Sel mağduru Roman vatandaşlar prefabrik konutlarına kavuştu

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın girişimleri sonrasında yaptırılan 6 prefabrik konut, Muğla'nın Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde ocak ayında yaşanan şiddetli yağışlarda yaşadıkları çadırlar kullanılmaz hale gelen Roman vatandaşlara teslim edildi.

Karabel’de şiddetli kar yağışı

Seydikemer’de bulunan Karabel bölgesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı şiddetini arttırarak devam ediyor.

Yağışlar Şiddetini Artıracak

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Pazartesi öğle saatlerinden itibaren kuvvetini arttırarak kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Marmaris ve Bodrum’da ise şiddetli yağış yaşamı olumsuz etkiledi.

Fethiye’de Yağmur Etkili Oldu

Fethiye’de sabah erken saatlerde başlayan şiddetli yağış öğle saatlerine kadar etkili oldu.

Muğlalı avukattan sel felaketine suç duyurusu: Vatandaşlık görevimi yaptım

Muğlalı Avukat Canan Karaosmanoğlu, Karadeniz Bölgesi’nde şiddetli yağışların ardından yaşanan, sel felaketine ilişkin, Kastamonu İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Karaosmanoğlu suç duyurusunun ardından yaptığı açıklamada, “Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım hem de bir hukukçuyum. Hukukçu kimliğim ile vatandaşlık görevimi yapmak, sorumluların bulunması ve tekrar bu olayların yaşanmaması için bu suç duyurusunda bulundum” dedi.

Hortum İnlice’de zarara yol açtı 

Fethiye’nin İnlice Mahallesi’nde sabah saatlerinde etkili olan hortum, asırlık ağaçları ve beton direkleri yıkarken; prefabrik evi devirdi. Çelik konstrüksiyondan yapılmakta olan inşaatı da yıkıp geçti. 2 kişinin hafif yaralandığı hortumda zararın büyük olduğunu söyleyen İnlice Mahalle Muhtarı Cevat Kundakçı, “Yaklaşık 30 yıl önce benzer hortum olmuştu. Ancak bu kez daha büyük zararla karşılaştık. Asırlık ağaçlar bile yerle bir oldu” dedi. 

Şiddetli yağış Fethiye’yi olumsuz etkiledi

Fethiye’de akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle şehir merkezinde bulunan bazı sokakları su bastı.