Silahla Haberleri

Silahla Haberleri

Milas’ta silahlı saldırı: 1 ölü

Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişi sokakta yürüdüğü sırada silahla vurularak öldürüldü.

Marmaris’te İşyerini Silahla Basan İki Şüpheli Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Taşhan Sanayi Sitesi'nde dün akşam saatlerinde bir işyerine silahla saldırıda bulunulmasının ardından yapılan çalışmalarda jandarma ekipleri iki şüpheliyi yakaladı.

Başından Silahla Vurulmuş Halde Bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde bir şahıs başından silahla vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu.

Milas’ta Yeni Yılın İlk Gecesi Kanlı Bitti

Muğla'nın Milas ilçesinde M.A. (62), tartıştığı M.A. (54) isimli kişi silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Vurulan M.A. olay yerinde hayatını kaybederken, jandarma her yerde şüpheliyi arıyor.

Tartıştığı Kişi Tarafından Evinin Önünde Silahla Vuruldu

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi evinin önünde tartıştığı kişi tarafından bacağından vurularak yaralandı.

Milas'taki silahlı saldırıda iki şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir kişinin silahla yaralanması olayında yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklandı.

Seyir halindeyken silahla vurulan kadın, otomobilini hastaneye kadar sürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobiliyle seyir halinde iken iddiaya göre erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak yaralanan kadın otomobili hastaneye kadar sürdü.

28 yaşındaki genç, amcası tarafından silahla vurularak öldürüldü

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Koru Mahallesi’nde, aynı soy ismi taşıyan 2 aile arasında yaşanan miras tartışması silahlı kavgaya döndü. Paylaşılamayan köy evinin önünde yaşanan kavgada, Y.A. isimli şahıs, 28 yaşındaki yeğeni ile kardeşine silahla ateş etti.

Denizlispor taraftar otobüsüne tüfekli saldırı

Dün akşam Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İş yerine silahlı saldırı: 2 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir iş yerine gelen şahıs elindeki silahla dört el ateş ederek, iki kişiyi ayaklarından vurdu. Saldırgan olay sonrası kaçarken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi

 Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesi Güllük Mahallesinde ikamet eden O.H.C. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız silahlar bulundurduğu bilgisinin alındı.

Basın Emekçileri Platformu’ndan Gazetecilerin Tehdit Edilmesine Kınama

Muğla Basın Emekçileri Platformu tarafından Bodrum’da haber takibindeki gazetecilerin ‘silahla vurulmakla’ tehdit edilmesine ilişkin kınama metni yayınlandı.

Gazetecilere Tehdit Hukuki Süreç Başlatıldı

Bodrum’da haber takibindeki gazetecilerin silahla vurulmakla tehdit edilmesine, basın mensupları sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığı bildirildi. 

Aile içi kavgada ölen anne ve oğlu toprağa verildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahsın mal paylaşımı yüzünden çıkan kavgada silahla vurarak öldürdüğü annesi ve kardeşi son yolcuğuna uğurlandı. Olayın ardından intihar eden şahsın cenazesi ise yarın toprağa verilecek.

Silahla vurdukları hayvanı çalmaya çalıştılar

Muğla'nın Milas ilçesinde silahla vurdukları büyükbaş hayvanı çalmaya çalışan şahıslar jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Kaçak silah operasyonu

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında iki kişi yakalandı. Yakalanan şahısların ikametinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız silah, bu silahlara ait 3 adet şarjör ile 48 adet mermi ele geçirildi.

CİNAYET ZANLISI GELECEK PARTİSİ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI YAKALANDI

Muğla'nın Milas ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan tartışmada 31 yaşındaki Melikşah Yıldız silahla ateş edilmesi sonucu yaşamını yitirmişti.

MİLAS’TAKİ SİLAHLI KAVGANIN TARAFLARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Milas ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybetmesi, 2 kişinin ise yaralanması olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Kavgada bir kişiyi silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen Gelecek Partisi Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı A.K. ise güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

SELAM KAVGASINDA KAFASINDAN SİLAHLA YARALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir barda çıkan tartışma sonucu bir kişi ağır yaralanmış 1 kişi tutuklanmış 3 kişi de adli kontrol şartı ile salıverilmişti.

MUĞLA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, düzenlenen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

BODRUM'DA KENAN UZUNAY CİNAYETİNDE TUTUKLU SAYISI 5'E ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 29 Ağustos 2022 tarihinde 20 yaşındaki gencin silahla vurularak öldürülmesine ilişkin olayda 2 kişinin daha tutuklanmasıyla tutuklu sayısı 5'e yükseldi.

BODRUM'DA SİLAHLANMAYA KARŞI MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde silahlanmaya karşı yapılan mücadelede KOM ekiplerinin yaptığı baskınlar sonucunda çok sayıda silah ele geçirildi.

YATAĞAN’DA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucu, hakkında 'Silahla Tehdit, Mala Zarar Verme, Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme' suçundan 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan M.B. Yatağan Kapubağ Mahallesinde Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyon ile yakalandı.

SİLAHLA OYNAYAN HASTANE ÇALIŞANI, ARKADAŞINI VURDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde ruhsatsız silahla hastaneye gelen personel, sıkışan mermiyi çıkarmaya çalıştığı sırada, hastane personeli olan arkadaşını vurdu.

SEYDİKEMER’DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde arazi kavgasında silahlar konuştu, 1 kişi hayatını kaybetti.

Uzman Çavuş otomobilinde ölü bulundu

Muğla Milas'ta görev yapan Uzman Jandarma otomobilinde silahla vurulmuş halde bulundu.

KAN DAVASI CİNAYETİNDE 3 TUTUKLAMA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki Kenan Uzunay'ın kan davası nedeniyle başından silahla vurulmuş halde ormanlık alanda ölü bulunması olayıyla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

CİNAYETE KURBAN GENCİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde başından silahla vurulmuş halde ormanlık alanda bulunan cesedin 20 yaşındaki Kenan Uzunay olduğu tespit edildi.

BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Muğla’nın Bodrum ilçesinde başından silahla vurulmuş bir erkek cesedi, genç kızlar tarafından bulundu.

UÇAK: “BÜYÜK ZAFERİMİZİN 100’ÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN”

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, 100 yıl önce ülkemizi işgale yeltenenlerin, 100 yıl sonra da taktik ve silahlar değişse de aynı güçler olduğunu açıkladı.