Silahlı Saldırı Haberleri

Silahlı Saldırı Haberleri

Muğla'da iş yerine silahlı saldırı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir iş yerine silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Milas'taki Cinayetin Zanlısı 12 Gün Sonra Teslim Oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Alican Kırca cinayetinin zanlısı, 12 gün sonra polise teslim oldu.

Milas’ta silahlı saldırı: 1 ölü

Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişi sokakta yürüdüğü sırada silahla vurularak öldürüldü.

Milas'taki silahlı saldırıda iki şüpheli tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde bir kişinin silahla yaralanması olayında yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklandı.

Denizlispor taraftar otobüsüne tüfekli saldırı

Dün akşam Fethiyespor- Denizlispor karşılaşması için Fethiye’ye giden Denizlispor taraftar grubu otobüsü, Burdur’un Çavdır ilçesinde girdiği benzin istasyonunda çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğradı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Törene çok sayıda meslektaşı katıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Av. Mehmet Erdal Çam, adliyede ve camide düzenlenen törenlerin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Öldürülen Eski Baro Başkanı İçin Açıklama

Bodrum'da müvekkilinin silahlı saldırısı sonucu ölen eski Denizli Baro Başkanı Avukat Erdal Çam ve yanındaki emekli İcra Müdürü Özcan Çavdar için Denizli Barosu'ndan açıklama yapıldı.

İş yerine silahlı saldırı: 2 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir iş yerine gelen şahıs elindeki silahla dört el ateş ederek, iki kişiyi ayaklarından vurdu. Saldırgan olay sonrası kaçarken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Silahlı saldırı olayında failler 6 ay sonra yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Aralık ayında meydana gelen Marmaris’teki iş insanına silahlı saldırının faillerini 4 ilde eş zamanlı operasyon ile yakalayarak gözaltına aldı.

Silahlı saldırıda 1 kişi tutuklandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde aynı kişiye ait farklı noktalardaki iki işyerinin kundaklanması, hırsızlık ve araca silahlı saldırının ardından gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 3 kişi ise serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİLER HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDI 

Fethiye’de meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayı ile ilgili olarak 4 şüpheli, hakim karşısına çıkarıldı. Gerçekleştirilen sorgulama sonucunda 2 kişinin tutuklandığı öğrenilirken, bir kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. Bir şüpheli ise serbest bırakıldı. 

SAMET DEMİR CİNAYETİ DAVASINDA KARAR ÇIKTI

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Samet Demir cinayetinin 3'üncü duruşması Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Karar duruşmasında katil zanlısı Şuayip Kandemir'e ağırlaştırılmış müebbet, cinayeti azmettirdiği iddiası ile yargılanan Yıldırım İlhan'a ise müebbet hapis cezası verildi.

Sağlık çalışanları 2 gün iş bırakıyor

Kardiyoloji Uzmanı, Dr. Ekrem Karakaya’nın 6 Temmuz 2022 tarihinde Konya Şehir Hastanesi’nde, görev yaptığı esnada hasta yakını tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda katledilmesi nedeni ile doktorlar bugün ve yarın olmak üzere 2 gün boyunca “Sağlıkta Şiddete Hayır” sloganı ile iş bırakacaklar. Görevlerini yaptıkları sırada can güvenliği isteyen sağlıkçılar bununla ilgili Fethiye Devlet Hastanesi Acil Servisi yanında basın açıklaması yaptılar.

Avukat katılmayınca duruşma ertelendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir polisin şehit olduğu, bir polisin de yaralandığı silahlı saldırı ile ilgili altıncı duruşma yapıldı. Katil zanlısının avukatı mazeret bildirip duruşmaya katılmayınca, mahkeme 27 Temmuz tarihine ertelendi.

Eski eşinin erkek arkadaşına pusu kurdurmuş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçen Mart ayında yaşanan silahlı saldırı ile ilgili gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Silahıyla aracına sıkıp ‘silahlı saldırıya uğradım’ dedi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aracı ile seyrederken silahlı saldırıya uğradığını iddia eden film yapımcısı S.A., karakola giderek şikayetçi oldu. Yapılan araştırmaların ardından, ormanlık alandan sıkılan kurşunun S.A.'nın silahından çıktığı tespit edilirken, şüpheli ise suç uydurduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Bodrum’un göbeğinde güpegündüz silahlı saldırı

Muğla'nın Bodrum'da çıkan kavga sonrası taraflardan biri kavga ettiği genci, silahla ayağından vurdu. Kentin en işlek caddesinde güpegündüz yaşanan, çevrede korku ve paniğe neden olay saniye saniye görüntülendi.

Cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesinde yaşanan silahlı saldırı olayının ardından aracı ile firar eden şüpheli Bayram H. İle birlikte olay esnasında yanında bulunan boşandığı eşi F., jandarma ekipleri tarafından yakalanmasının ardından bugün Muğla adliyesine sevk edildi.

Cinayet öncesi arbede güvenlik kamerasında

Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşanan silahlı saldırı olayının o ana ait güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.

Güvenli Bir Muğla İçin Toplandılar

Muğla'da son yıllarda art arda işlenen cinayetler, son olarak Samet Demir'in Kötekli'de öğrencilerin gözleri önünde silahlı saldırı sonucu öldürülmesi vatandaşları çileden çıkardı. 'Yeniden Güvenli Muğla' sloganı ile Menteşe Sınırsızlık Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Muğla'nın barış, huzur ve demokrasi kültürünün korunması ve devam etmesi için çağrıda bulundu.

Muğla’da silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

Muğla'nın Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesinde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki Samet Demir hayatını kaybetti.

Müşteri gibi geldi, etrafı kolaçan etti ve belindeki silahı çıkarıp dehşet saçtı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan lunaparkta geçtiğimiz ay iki kez silahlı saldırı gerçekleştirildi. İlk saldırıyı gerçekleştiren bir şüpheli ile saldırgana yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalanırken, hakim karşısına çıkartılan 3'ü de tutuklandı. Kameralar tarafından anbean kayda alınan ikinci saldırıda ise lunaparka müşteri gibi gelen Ş.U. onlarca kişinin arasında silahı çıkartarak bir lunapark çalışanına ateş ediyor. Ş.U. da yakalanarak gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Marmaris’te lunaparka saldıran şahıslar yakalandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan lunaparka gerçekleşen silahlı saldırının failleri olduğu iddia edilen 3 şüpheli İzmir'de yakalanarak gözaltına alındı. Muğla'ya getirilen şüpheliler ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Marmaris'te hakim karşısına çıkarılmak üzere mahkemeye sevk edildi.

Marmaris’te lunaparka silahlı saldırı

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir lunaparkta silahlı saldırı olayı yaşandı. Olayda kurşunların hedefi olan lunapark çalışanı bir kişi hastaneye kaldırılırken, silahı ile kaçan ve eşgali belirlenen silahlı saldırganın yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı. Olaydan sonra güvenlik gerekçesi ile lunapark boşaltılarak kapatıldı.

Marmaris HDP binasına saldırıda FETÖ parmağı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 14 Temmuz'da HDP İlçe binasına yapılan silahlı saldırının faili ve bağlantısı olduğu ileri sürülen Deniz Harp Okulu öğrencisiyken FETÖ terör örgütü üyesi olduğu için ilişiği kesilen şüpheli ile birlikte toplam 6 kişi Muğla Adliyesine sevk edildi.

Marmaris'te HDP İlçe Binasına Silahlı Saldırı

Muğla'nın Marmaris İlçesinde HDP ilçe binasına pompalı tüfekle saldırı meydana geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen olayın faili olduğu tespit edilen 28 yaşındaki A. T. D. yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli’ndeki avukat cinayetine Fethiyeli meslektaşlarından tepki

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde İstanbul Barosuna kayıtlı avukat Ersin Arslan’ın icra memuru ile haciz işlemi için gittiği evde Y.Y. isimli kişinin silahlı saldırısı sonucu öldürülmesine meslektaşları tepki gösterdi. Fethiye Adliyesinde avukatlar, Ersin Arslan için basın açıklamasında bulunarak, 1,5 yıllık avukat olan Arslan’a yapılan saldırıyı kınadı. Muğla Barosu Fethiye Temsilcisi Avukat Fatih Taşer, “Bugün de hasım bellendik, bugün de yaşam hakkımız elimizden alındı. Biz bugün, Gebze’de öldürüldük!” ifadelerini kullandı.