Sıvı Haberleri

Sıvı Haberleri

Milletvekili Otgöz Milletimizin Kaynağını Yine Milletimiz İçin Kullanacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti. Fethiye’de de sivil toplum kuruluşları ile buluşan Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Fethiyeli hemşerilerini dinledi.

Başkan Akdenizli, Muhtarlar Ve Stk’lar İle İftarda Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine iftar verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri katılımcılardan tam not aldı

Fethiye Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri devam ediyor. 

Karaçulha Muhtar Adayı Hasan Gizli Çalışmalarını Sürdürüyor

Fethiye Karaçulha Mahallesine hizmet noktasında elini taşın altına koyan Muhtar Adayı Hasan Gizli, çalışmalarını sürdürüyor. Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli, “mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemiz için büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Başkan Adayı Saatcı’dan, STK Ziyaretleri

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Akdenizli, STK Ve Oda Başkanlarını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’deki Sivil Toplum Kuruluşu ve Oda Başkanlarını ziyaret etti.

Menteşe’de Simit Fırınları Denetlendi

Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından simit fırınlarına denetim gerçekleştirildi.

Başkan Gümüş: ‘Kültürel mirasımıza sahip çıkıyoruz’

Menteşe Belediyesi tarihi yapıları restore ederek kentin kültürel mirasına sahip çıkıyor. Menteşe’de 400’e yakın tescilli sivil mimarlık örneği taşıyan yapılara her geçen gün yenilerini ekleyen Menteşe Belediyesi, bugüne kadar 4 tarihi yapıyı restore ederek kültür turizmine kazandırdı.

Bu etkinliğin geliri sivil toplum kuruluşlarına aktarılacak

Marmaris Belediyesi yeni yıl nedeniyle sivil toplum kuruluşlarına ücretsiz stant tahsis etti. Geliri tamamen STK’lara kalacak stantlarda yılbaşına yönelik hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

MSKÜ'de Üniversite Danışma Kurulu toplandı

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde, Üniversite Danışma Kurulunun yıllık toplantısı Öğrenci Sarayı Özel Salonda Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar'ın başkanlığında kamu kurum ve kuruluşları, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ile özel sektör ve mezun derneklerinden temsilcilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Muğla EAH’ta İlk Amnioinfüzyon İşlemi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk defa 26 haftalık riskli gebelik süreci olan hamile anne adayına Perinatoloji Uzmanı Op. Dr. Selahattin Kükner tarafından Amnion sıvı ekleme tedavisi uygulandı.

Aday adayı Yiğit, STK'ları ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. 

Aday Adayı Kökten, THK Şubesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısıyla Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya’yı ziyaret etti. 

TURMEPA, denizlerden 5 milyon litre sıvı atık topladı

1480 kilometre kıyı uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun kıyısına sahip Muğla’da yaz ve kış aylarında binlerce yerli ve yabancı bayraklı tekne denizlerde seyahat ederken, teknelerin büyük bölümü de koylarda konaklıyor.

Cumhuriyetin 100.Yılını Coşkuyla Kutladılar

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı ve bazı sivil toplum kuruluşları işbirliğinde, Cumhuriyetin 100. yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma programı düzenlendi. 

Solo Türk Gösteri Uçuşları İptal Edildi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırıları dolayısıyla "3 günlük milli yas" ilan edilmesinin ardından Türkiye'de birçok etkinlik iptal edildi.

Hava oyunları festivali öncesi toplantı yapıldı

 Festival öncesi Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı yapıldı. Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilgili kurum ve kuruluşlar ve Sivil Toplum Örgütleri katıldı.

Aday Adayı Çaylı, Başkan Karayiğit’i Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, sivil toplum kuruşlarını ziyaret ederek sorunları ve talepleri dinliyor. Beraberinde eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret eden Aday Adayı Çaylı, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünün altını çizdi. 

‘Aile’ çalıştayı gerçekleştirildi

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü tarafından Ülkemizde yaşanan sosyal sorunların tespiti ve çözümü ile ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılması yönünde Ailenin güçlendirilmesi amacıyla üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının görüşlerinin bilimsel verilerle derleneceği ‘Aile’ konulu çalıştay düzenlendi.

Milletvekili Otgöz “Yerel Seçimlerde Tarih Yazacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Çalışmalarına Bodrum ve Kavaklıdere ilçelerinde devam eden Milletvekili Otgöz, İlçe teşkilatları ile toplantılar yaptı, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 

Milletvekili Otgöz, “AK Parti olarak biz daima sahadayız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına devam ediyor. Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Fethiye’den sonra Ula’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Ula İlçe Başkanlığı’nda toplantı yaptı.

Sıcak havalarda çocukların su ve sıvı tüketimine dikkat

Çocukların susamalarını beklemeden su içmeleri gerektiğini vurgulayan Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Doç. Dr. Önder Doksöz “Sıcak günlerde açık havada oyun oynayan çocuklar her yarım saatte bir su tüketmelidir” dedi. Doç. Dr. Doksöz, su içmenin susuzluğun tetikleyeceği çarpıntı, nefes darlığı, başdönmesi, halsizlik ve bayılma gibi sıkıntıları önleyeceğini söyledi.

Vekil Otgöz, ‘Muhalefet On Altılı Masa Kursa Yine Nal Toplar’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında, Ortaca’da sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, muhtarlar ve hemşerileri ile buluştu. Esnaf ziyareti yaptı, pazarcılara hayırlı işler diledi.

Ticari Taksiler Sivil ve Resmi Polisler Tarafından Denetlendi

Fethiye ilçesinde vatandaşlar tarafından yapılan yoğun şikayetler sonucunda harekete geçen Fethiye Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri oluşturduğu sivil ve resmi ekipler tarafından Ticari taksileri denetledi. Müşteri olarak ticari taksilere binen polis ekipleri taksimetre çalıştırmayan ticari taksi şoförlerine cezai işlemleri uyguladı şehrin değişik bölgelerinde sivil ve resmi trafik ekipleri Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren ticari taksileri ve şoförlerini denetledi.

Çocukların Su ve Sıvı Tüketimine Dikkat

Çocukların susamalarını beklemeden su içmeleri gerektiğini vurgulayan Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Doç. Dr. Önder Doksöz “Sıcak günlerde açık havada oyun oynayan çocuklar her yarım saatte bir su tüketmelidir” dedi. Doç. Dr. Doksöz, su içmenin susuzluğun tetikleyeceği çarpıntı, nefes darlığı, başdönmesi, halsizlik ve bayılma gibi sıkıntıları önleyeceğini söyledi.

Muğla OBM Önünde “Akbelen” Eylemi

Muğla’da bazı Sivil Toplum Kuruluşları (STK) siyasi partiler tarafından Akbelen Ormanı’nda kömür sahasının genişletilmesi için başlayaağaç kesiminin durdurulması talebiyle Muğla Orman Bölge Müdürlüğü önünde basın açıklaması ve eylem yapıldı.

Büyükşehir desteği ile 212 dekar arazi Lavanta ile buluştu

Mor rengiyle görenlere görsel şölen sunan, fotoğraf tutkunlarının doğal stüdyosu haline gelen, yağından şampuan, saç kremi, duş jeli, krem, genel temizlik, sıvı sabun, kolonya yapılan lavanta bitkisi Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Koku Vadisi projesi ile 52 üretici, 212 dekar araziye ulaştı.

Başkan Oktay, Başbağlar Katliamını Unutmadı

5 Temmuz 1993'te, Erzincan ilinin Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde PKK tarafından 33 sivilin öldürülüp köyün ateşe verildiği katliamı unutmayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, katliamın yıl dönümünde mesaj yayımladı.

Uçurtmalar Gökyüzünü Renklendirdi

Fethiye Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nün organizasyonunda Fethiye Kent Konseyi’nin ve ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle uçurtma şenliği, çocuk oyun gösterileri, oyun parkları ve ikramların olduğu etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler. 

Bahçe Sohbetleri Başlıyor

Bodrum Belediyesi Kültür AŞ’ye bağlı Bodrum Kent Müzesi ve Arşivi bahçesinde yaz boyunca Bodrum'a dair konularda, alanında donanımlı kişilerle bahçe sohbetleri gerçekleştirilecek.