Soğan Haberleri

Soğan Haberleri

Fethiye’de yalnızca bir dilim karpuzun fiyatı görenleri hayrete düşürdü!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda karpuzun fiyatını görenler hayrete düştü. Bakın Fethiye Salı Pazarı’nda karpuzun dilimi kaç lira? Kilosu kaç lira? Siz değerli okuyucularımız için öğrendik..

CHP Vekil Adayı Demir: Sandıkta Hesabını Soracağz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, AKP hükümetinin vatandaşını patates ve soğan kokusuna muhtaç ettiğini ifade ederek bunun hesabının sandıkta sorulacağını ifade etti.

Fiyatları gören Milletvekili Adayı Demir, tezgâhın başına geçerek satış yaptı

Fethiye Salı Pazarında esnafları ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, soğan ve patates satıp, “Soğan ve Patatesin Kokusunu Özledik” diyerek, fiyatların yüksekliğine dikkat çekti. 

Kirişçi, soğan fiyatları için zaman verdi 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, katıldığı bir yayında soğan fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ AYŞEGÜL'ÜN DAVETİNE İCABET EDEN ERDOĞAN, SOĞANCI AİLESİ'NİN KONUĞU OLDU

Toplu açılış ve bir dizi program için Muğla'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış sonrası Muğla Menteşe'de yaşayan Soğancı Ailesi'ne misafir oldu. Ailenin üniversitede okuyan kızları Ayşegül Soğancı'nın davetini kırmayan Erdoğan Soğancı Ailesi'ni sevindirdi.

Salı pazarında yoğunluk

Fethiye’nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi oldu.

“Epilepsi nöbeti geçirene soğan ya da kolonya koklatmanın faydası yok”

Acıbadem Bodrum Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Selvi Okundu, epilepsi hastalığıyla ilgili önemli bilgiler verdi. Epilepsi nöbetinin 'dalma, göz kırpma, sıçrama, kafa karışıklığı ve duygu değişikliği' gibi pek çok çeşidi olduğuna dikkat çeken Dr. Okundu, nöbet geçiren kişiye mutlaka müdahale etmek gerektiğini ancak soğan-kolonya gibi keskin kokular koklatmanın hastaya bir faydası olmadığını söyledi.

İhracat Azaldı Fiyatlar Düşüşte

Yaş sebze meyvede en fazla ihracat yaptığımız ülkeler arasında yer alan Ukrayna ve Rusya’nın birbirleri ile savaşması sonucunda azalan ihracat bazı yaş sebze ve meyve fiyatlarını düşürdü. Çalış Pazarı’nda Soğan 1 liraya, patates 6 liraya,domates 7 liraya satıldı.

CHP, soğan ve patates dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı covid-19 pandemi döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yine gıda yardımında bulundu. Hayırsever bazı vatandaşların desteğini alan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir bu kez de ihtiyaç sahibi vatandaşlara; çuvallar içerisinde soğan ve patates dağıttı.