Söndürme Çalışmaları Haberleri

Söndürme Çalışmaları Haberleri

Büyükşehir Acil Müdahale Teknesinden Gulet Yangınına Müdahale

Fethiye Şövalye Adası’nda Holiday 5 isimli gulette yangın meydana geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait acil müdahale teknesi yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarında önemli bir rol aldı.

İki katlı ahşap ev alevlere teslim oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde tescilli Muğla evlerinin bulunduğu sokaktaki iki katlı ahşap evdeki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Muğla’daki orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Ula ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan yapılan müdahale ile devam ederken, alevlerin ilerlemesinin yoğun müdahale ile durdurulduğu kontrol alma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Orman yangınında hayatını kaybeden gönüllü Akdemir unutulmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz 2021 yılında çıkan büyük orman yangınında orman söndürme çalışmalarında gönüllü olarak görev yaparken hayatını kaybeden Şahin Akdemir için Orman İşletme Müdürlüğü önünde lokma hayrı yapıldı.

Muğla’da orman yangını

Muğla’da ormanlık alanda çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda havadan ve karadan yangın söndürme ekibi sevk edildi.

Korkutan yangın, iş yerleri zarar gördü

Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen yangında 13 iş yeri zarar görürken, yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

MAG AME gönüllüleri yangının söndürülmesine katkı verdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınlarının söndürülmesi için bölgeye harekete eden Datça MAG AME ekipleri, söndürme çalışmalarına destek sağladı.

Söndürme çalışmaları sabaha kadar sürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde alevlere teslim olan iki katlı bina, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Binada büyük çapta maddi hasar oluştu.

Yanan alanda erkek cesedi bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları esnasında yanan alanda bir erkek cesedi bulundu.

MİLYON DOLARLIK TEKNE ALEVLERE TESLİM OLDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bakım yapılan 33 metrelik ahşap tekne, alevlere teslim oldu. Söndürme çalışmalarının sabaha kadar sürdüğü yangında milyon dolarlık tekne büyük hasar aldı.

MARMARİS BELEDİYESİ YANGIN BÖLGESİNDE

Marmaris Belediyesi ekipleri ilçede çıkan orman yangını sonrası bölgeye giderek yangında görevli personele yiyecek ve içecek ikramında bulunurken, bir grup personel de söndürme çalışmalarına destek veriyor.

POLİS VE ASKER OMUZ OMUZA VERDİ, ALEVLERE MÜDAHALE ETTİ

Muğla'nın Ula ilçesi Gökova Mahallesi'nde gece saatlerinde başlayan orman yangınını söndürme çalışmalarına polis ve askerler de katıldı.

Marmaris Belediyesi Datça'nın yanında

Muğla’nın Datça ilçesinde dün çıkan yangının söndürme çalışmalarına Marmaris Belediyesi de tüm ekipleriyle destek veriyor.

Yangın ekipleri yavru domuzun hayatını kurtardı

Marmaris’te devam eden yangında yanan ağaçların yanı sıra yaban hayvanları da büyük zarar görüyor. Yangınla mücadele eden ekipler yangından etkilenen yaban hayvanlarına da yardımcı oluyorlar. Son olarak yangın söndürme çalışmaları sırasında yaban domuzu yavrusu ile karşılaşan ekipler yavru domuza ilk müdahaleyi yaparak yangın dışında bir alana salıverdiler.

Onlar yangının gönüllü kahramanları: Toprak üzerinde dinlenip söndürme çalışmalarına katılıyorlar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan gönüllü kahramanlar, yerde yatıp dinlendikten sonra söndürme çalışmalarına devam ediyorlar.

Bakan Kirişci, yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip ediyor

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip ediyor.

Marmaris Belediyesi yangında var gücü ile sahada

Marmaris, geçen yıl yaşanan orman yangınının travmasını henüz üstünden atamamışken, dün akşam saatlerinde Bördübet Mevkii'nde başlayan yangınla sarsıldı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve ekibi ilk andan itibaren tüm ekibiyle sahada olmaya devam ediyor.

Alevlerin tehdit ettiği bölge tahliye edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında alevlerin ekiplerin bekleme noktasına yönelmesi sonucu bölge tahliye edilirken, hareketli anlar kameralara yansıdı.

Muğla’da sazlık yangını

Muğla Dalyan Kanalı'nın Köyceğiz Gölü'ne çıkış noktasında bulunan sazlık alanda çıkan yangını havadan söndürme çalışmaları devam ediyor.

Baca yangını evi kül etti 

Babataşı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Ergün D.’ye ait evde bacadan çıkan yangın evi küle çevirdi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatte söndürdüğü yangında Adnan Menderes Bulvarı yangın söndürme çalışmaları sırasında trafiğe kapatıldı.

Şehit olan torunu için portakal ağacı dikti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, geçtiğimiz yaz aylarında çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları sırasında yaşamını kaybeden Görkem Hasdemir ve Şahin Akdemir adına hazırlanan hatıra ormanında 50 bin fidan toprakla buluştu. Etkinliğe katılan Görkem Hasdemir'in babaannesi Sevim Hasdemir, torunu için getirdiği portakal ağacı fidanını toprakla buluşturdu.

Geleceğe nefes projesi kapsamında Marmaris’te 50 bin fidan dikildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, geçtiğimiz yaz aylarında çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları sırasında yaşamını kaybeden Görkem Hasdemir ve Şahin Akdemir adına hazırlanan hatıra ormanında 50 bin fidan toprakla buluştu.

Muğla’da orman yangını

Muğla'nın Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Seydikemer’de yanan alanları yeşertecek proje kabul edildi

Seydikemer Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu tarafından Seydikemer Belediyesine yapılacak fidan bağışı kabul edildi. Yanan alanların ağaçlandırılmasına katkı sağlayacak projenin yürütülmesini için protokol imza yetkisi Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e verildi. Meclis toplantısında ayrıca meclis üyelerine yangın söndürme çalışmalarına verdikleri desteklerden dolayı Başkan Otgöz tarafından ‘Teşekkür Belgesi’ takdim edildi.

Bodrum’da orman yangını

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Yangın geniş bir alana yayıldı, vatandaşlar da seferber oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, şiddetli rüzgar ile etkisini arttırırken, bölgedeki vatandaşlar da söndürme çalışmalarına katılıyor.

Bodrum’daki yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

Başkan Oktay’dan yangında yaralanan gence ’geçmiş olsun’ ziyareti

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris'teki yangın söndürme çalışmaları sırasında üzerine ağaç devrilen Hüseyin Deveci isimli genci ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Oktay, 'Bir kez daha Marmaris halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum; iyi ki varsın Hüseyin' dedi.

Azerbaycanlı ateş savaşçılarına Türk milli takım forması hediye edildi

Türkiye'nin çeşitli illerinde Temmuz ayının son haftasında başlayıp Ağustos ayının 11'ine kadar yoğun olarak devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek vermek üzere gelen Azerbaycanlı söndürme ekibini protokol üyeleri ziyaret etti. Ziyarette Azerbaycan'ın kahraman ateş savaşçılarına Türk milli takım forması hediye edildi.

Muğla’da orman yangını

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor.