Söndürme Haberleri

Söndürme Haberleri

Muğla’daki yangında soğutma çalışmaları sürüyor

Muğla’nın Menteşe ilçesindeki orman yangını genel olarak kontrol altına alınırken, sarp arazilerdeki tütme yaşanan alanlara havadan müdahale ediliyor.

Dumandan etkilenen yangın söndürme personeli hastaneye kaldırıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydan gelen orman yangınında dumandan etkilenen yangın söndürme personeli ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Muğla'da yıldırım kaynaklı orman yangınları meydana geldi

Muğla'nın Ula, Marmaris ve Köyceğiz ilçelerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağışların ardından yıldırım kaynaklı orman yangınları meydana geldi. Bölgede söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Muğla Datça’da da orman yangını çıktı

Yaklaşık 1 haftadır yangınlarla mücadele veren Muğla'da bugün aynı anda çıkan 3 ayrı orman yangının ardından Datça'da da ormanlık alandan dumanlar yükselmeye başladı. Karadan müdahelenin oldukça güç olduğu yangını söndürmek için bölgeye ekip sevk edildi.

Milas’ta zirai alan yangını

Muğla’nın Milas ilçesinde zirai alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Fethiye'deki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde saat 14.30 sıralarında çıkan orman yangını karadan ve havadan yapılan söndürme çalışmaları ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Bodrum’da makilik yangını

Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Ortaca’da orman yangını

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın için söndürme çalışması başlatıldı.

Yangını söndürmek için seferber oldular

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yerleşim yerlerinin arasında çıkan yangın, vatandaşlar ve itfaiyenin çalışmasıyla söndürüldü.

Bal paketleme tesisi yangınında milyonlarca liralık maddi hasar meydana geldi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi sanayi sitesinde meydana gelen ve milyonlarca lira maddi hasara neden olan fabrika yangını büyük ölçüde kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Muğla Valisi İdris Akbıyık, yangını söndürmek için canla başla mücadele eden herkese teşekkür etti.

'Nefes' Makedonya Ormanlarına Da Nefes Oldu

Geçen yıl Orman Genel Müdürlüğü envanterine kaydedilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli orman yangın söndürme helikopteri Nefes T70, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Bodrum Güvercinlik Gökçeler Yangın Yönetim Merkezinde konuşlandırılmıştı. T70 yangın söndürme helikopteri Makedonya'da bir aydır devam eden orman yangınlarında 5 gün süre ile görev aldıktan sonra tekrar Muğla'ya döndü.

Milas yangını kontrol altında

Muğla’nın Milas ilçesi Kısırlar mahallesinde başlayan orman yangınını söndürme çalışmaları havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alındı.

Ula'da ziraat arazisinde çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü

Muğla'nın Ula ilçesi Portakallık Elmalı Mahallesi'ndeki ziraat arazisinde çıkan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın söndürme havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yangın söndürme havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti.

Elektrik Arızası Nedeniyle Bakıma Getirilen Yat Alev Aldı

Muğla Marmaris’te bakıma alınan bir yatta elektrik arızası nedeniyle yangın çıktı. Yat firması çalışanları tarafından kısa sürede müdahale edilen yangın itfaiye ekipleri bölgeye ulaşıncaya kadar söndürüldü. Çalışanların kısa sürede yangını kontrol altına alıp söndürmesi takdir toplarken firma tarafından, personele periyodik aralıklarla yangın eğitimi verildiği öğrenildi.

Büyükşehir Acil Müdahale Teknesinden Gulet Yangınına Müdahale

Fethiye Şövalye Adası’nda Holiday 5 isimli gulette yangın meydana geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait acil müdahale teknesi yangına müdahale ederek söndürme çalışmalarında önemli bir rol aldı.

Muğla’da kazı ekiplerine yangın söndürme eğitimi verildi

Muğla’da antik kentlerde görev yapan kazı ekiplerine muhtemel orman yangınlarına karşı eğitim verildi.

Köyceğiz’de yangın anı ve söndürme tatbikatı yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu’nda yangın anı ve söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.

İki katlı ahşap ev alevlere teslim oldu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde tescilli Muğla evlerinin bulunduğu sokaktaki iki katlı ahşap evdeki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Fethiye’de bot yangını

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir botta çıkan yangın, söndürme helikopterinin de desteğiyle söndürülürken, olayda 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

Muğla’daki orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Ula ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan yapılan müdahale ile devam ederken, alevlerin ilerlemesinin yoğun müdahale ile durdurulduğu kontrol alma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Orman yangınında hayatını kaybeden gönüllü Akdemir unutulmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz 2021 yılında çıkan büyük orman yangınında orman söndürme çalışmalarında gönüllü olarak görev yaparken hayatını kaybeden Şahin Akdemir için Orman İşletme Müdürlüğü önünde lokma hayrı yapıldı.

Yangına müdahale vatandaşlar tarafından alkışlandı

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Gecesi'nin ardından evlerine giden basın mensupları yol kenarında çıkan yangını görünce yangını çekmek yerine söndürmeyi tercih ettiler. Kısa bir çekim yaptıktan sonra etrafta kimsenin olmadığını görünce yangın tüpleriyle alevlere müdahale eden gazeteciler, yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Helikopterlerden alevlere nokta atışı

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. Yangın söndürme helikopterinin yangın bölgesine yaptığı nokta atışı göz doldururken, o anlar helikopter kamerasına yansıdı.

Muğla’da orman yangını

Muğla’da ormanlık alanda çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda havadan ve karadan yangın söndürme ekibi sevk edildi.

Yangını söndürmek için ekipler alevlere dört koldan müdahale etti

Milas-Bodrum karayolu havalimanı kavşağında çıkan ve yayılan orman yangınına karadan ve havadan müdahale edildi.

Korkutan yangın, iş yerleri zarar gördü

Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen yangında 13 iş yeri zarar görürken, yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

MAG AME gönüllüleri yangının söndürülmesine katkı verdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınlarının söndürülmesi için bölgeye harekete eden Datça MAG AME ekipleri, söndürme çalışmalarına destek sağladı.

Ekiplerin Müdahalesi ile Yangın Söndürüldü

Muğla’nın Ula ilçesinde başlayan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalesi ile söndürüldü.

Söndürme çalışmaları sabaha kadar sürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde alevlere teslim olan iki katlı bina, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Binada büyük çapta maddi hasar oluştu.