Sonuç Haberleri

Sonuç Haberleri

Öğrencileri taşıyan midibüs uçuruma yuvarlandı: 25 yaralı

Antalya’ya geziye giden ve Ortaca ilçesine dönüş yapan içinde 22 öğrenci, 2 öğretmen ve bir sürücünün bulunduğu midibüs, yağışlı havanın etkisi ile Göcek rampalarında sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu.

Büyükşehir Kent Parka yapılacak tesisi halka soruyor

Menteşe’de Kent Park içerisine yapılacak tesisin hangi amaçla kullanılacağı mahalle halkına anketle soruluyor. Mahallede kurulan sandığa vatandaşlar isteklerini atarken çıkacak sonuca göre tesisin ne olarak kullanılacağı belli olacak.

Uyuşturucu operasyonunda 2 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ormanlık alana uyuşturucu saklayan 2 şahıs, takip sonucu yakalandı.

Milas’ta otomobilin çarptığı köpek telef oldu, 2 kişi yaralandı

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir otomobil, köpeğe çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçip orta refüje çarptı. Kazada, köpek telef olurken, 2 kişi yaralandı.

Beton mikseri devrildi: 1 yaralı

Beton mikserinin devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Fethiye Belediyesi Çalışanlarına 34.550 Tl Promosyon Desteği

Fethiye Belediyesi şirketi olan Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. çalışanlarına önümüzdeki 3 yıl ve 36 maaş için verilecek olan banka maaş promosyonu ihalesi sonuçlandı. Belediye şirketi Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş'nin 950 civarındaki personeli 36 maaş karşılığında 34.550'şer Lira promosyon alacak.

Motosiklet Ve Mopet Çarpıştı: 1 Ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 tekerlekli elektrikli mopet ve motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

Otomobil uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir otomobilin uçurumdan yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Muğla'da İnşaatta Çelik Kalıp İşçilerin Üzerine Düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir kuruma ait sosyal tesis inşaatında kullanılan çelik kalıbın işçilerin üzerine düşmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de yaralandı.

Milas’ta Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü

Muğla’nın Milas ilçesinde kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Akçaova Erkek Kuran kursu hizmete açıldı

Hacı Mehmet Fikret Çiçek Akçaova Erkek Kur'an Kursu alınan ruhsat ve izinler sonucunda hafızlık eğitimi vermeye başladı.

Büklü, ‘Yeni hedeflere yürüyeceğiz’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Başkan Akdenizli: “Rekor Kırdık”

Türkiye’de 14’üncü, nüfusunun 10 binin üzerindeki ilçeler arasında aldığı oy oranıyla birinci olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni döneminin ilk iş gününde kurum çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Ayaydın Seçim Sonrası Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçim sonuçları dolayısıyla bir açıklamalarda bulundu Ayaydın, “Muğla’nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa katkı sunmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

İl Başkanı Koylu’dan Yerel Seçim Değerlendirmesi

Muğla'da ve Türkiye genelinde gerçekleşen 2024 Yerel Seçimleri, demokratik sürecimizin önemli bir kilometre taşı oldu. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Atınç Koylu, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fethiye Belediye Meclisi Üyelerinin Dağılımı Belli Oldu

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Fethiye Belediye Meclis üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Fethiye Belediye Meclis Üyeleri 3 partiden oluşacak.

Ölümle biten kavganın faili adliyeye sevk edildi

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Fethiye’deki Gençler Ne Bekliyor

“Yeni Nesil Belediyecilik Gençlerle Olur” diyen Behçet Saatcı yapılan araştırma sonucunda “Fethiye Gençleri ne istiyor” başlığı altında kapsamlı bir çalışma yaptırdı.

Denizanaları kanser için umut oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurçin Killi, son yıllarda Akdeniz ve Ege kıyılarında sayıları her geçen yıl artan denizanalarının zehrini laboratuvar ortamında izole ederek kanser hücrelerinde denediklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını açıkladı.

Milas'ta otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Fethiye’de 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1'i ağır 4 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Köyceğiz’de çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve fişek bulundurduğu bilgisinin alındı.

İçmeler Hizmet İçi Eğitim Tesisinde çalışmalar devam ediyor

 2014 yılında Büyükşehir olan Muğla’da Devir, Tasfiye ve paylaştırma Komisyonu kararları kapsamında 1 Nisan 2014 tarihi itibari ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na devredilen, diğer kurumların aynı yerle ilgili talepleri nedeni ile mahkeme süreci uzun süren, hukuki süreç sonucunda Büyükşehir Belediyesi’nin olan Marmaris İçmeler’de Hizmet İçi Eğitim Tesisi yapımı devam ediyor.

İnlice’nin Kronik Sorunu Kökten’in Girişimleriyle Çözüldü 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice Mahallesi ziyareti esnasında kendisine iletilen plaja ulaşım sağlayan kavşağa trafik sinyalizasyon talebini çözüme kavuşturdu. Başkan Adayı Kökten'in girişimleri sonucu çalışmalara başlandı. 

Denizlerde gizli tehlike, denizanası

Küresel iklim değişikliğinin bir sonucu olarak Süveyş kanalından ve gemilerin balans suları gelen ve Akdeniz bölgesinde son yıllarda sıkça görülen değişik türlerdeki denizanaları ile ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurçin Killi vatandaşları denizanası temasları ile ilgili olarak uyarıda bulundu.

Fethiye’de kaçak kazı operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Kayaköy Mahallesinde kaçak kazı yapıldığı bilgisinin alındı. Kaçak kazı alanına KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 4 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

MSKÜ Tıp Fakültesi akredite oldu

Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinin yıllar içinde kazandığı kurumsal yapısı ve donanımlı akademik kadrosu ile verdiği kaliteli eğitimi belgelendirmek amacıyla 2019 yılında Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği'ne yaptığı başvuru başarıyla sonuçlandı.

Milas’taki Kazada Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Muğla’nın Milas ilçesinde motosiklet ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Milas’ta Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Marmaris’te trafik kazası: 2 yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Datça karayolu Mezargediği mevkiinde öğleden sonra meydana gelen kazada iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.