Sosyal Alan Haberleri

Sosyal Alan Haberleri

42 adet çok amaçlı sosyal alan Menteşelilerin hizmetinde

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kardiyoloji stajında örnek Ekokardiyografi yapılan 22 yaşındaki Kağan isimli genç tıbbiyelinin kalbinin delik olduğu ortayla çıktı.

MENTEŞE BELEDİYESİ İLE TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ARASINDA PROTOKOL

Menteşe Belediyesi ile Türkiye Sakatlar Derneği Muğla Şubesi arasında imzalanan protokol ile Menteşe Belediyesi'ne ait Derinkuyu Mahallesindeki Çok Amaçlı Sosyal Alandaki bir bölüm derneğe tahsis edildi. Ortak projeler geliştirmek adına imzalanan protokol ile Muğla şubesinin de açılışı yapıldı.

Kent Meydanı otoparkı hizmete devam ediyor

MUĞLA (İHA) İl genelinde otopark kapasitesini arttırmak için çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin, Menteşe ilçesinde araç parklanmalarının trafik yoğunluğuna neden olmaması için faaliyete aldığı Kent Meydanı otoparkı hizmete devam ediyor. Bölgede bulunan sosyal alanlar, okullar, kurum ve kuruluşlardan kaynaklanan yoğun araç parkının trafik yoğunluğuna neden olmaması için faaliyete giren Kent Meydanı otoparkı, 24 saat boyunca güvenlik kontrolünde bulunarak vatandaşlara güvenli bir park alanı oluşturuyor.

ÇALIŞMALAR KIRSALDA DEVAM EDİYOR

Menteşe Belediyesi ekipleri ilçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ekipler tarafından Kafaca Mahallesinde yapılan çalışmalar kapsamında; bölgede bulunan ve uzun süredir kullanılan çok amaçlı sosyal alanda yenileme çalışmaları, Kafaca 100. Yıl İlkokulu’nda bahçe düzenleme ve boyama çalışmaları ve Kafaca’dan Dağdibi Mahallesine ulaşım sağlayan yol güzergâhında beton kaplama çalışmaları yapılıyor.

Çalışmalar kırsalda devam ediyor

Menteşe Belediyesi ekiplerinin Kafaca Mahallesinde yapılan çalışmalarında; bölgede bulunan ve uzun süredir kullanılan çok amaçlı sosyal alanda yenileme çalışmaları, Kafaca 100. Yıl İlkokulu'nda bahçe düzenleme ve boyama çalışmaları ve Kafaca'dan Dağdibi Mahallesine ulaşım sağlayan yol güzerghında beton kaplama çalışmaları yapılıyor.

Başkan Adayı Göktepe’den, Başkan Kökten’e ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe esnaflar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan adayı Göktepe Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten ve yönetimini ziyaret etti. Boş zaman geçirmemek adına aday olduğunun altını çizen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Çıraklık lojmanı, acil yaralanmalar için sağlık odası, esnaf kreşi, esnaf hastanesinden daha etkin yararlanma, hukuk danışmanlığı, nikah ve düğün salonu, eğitim seminerleri, internet sitesi, sosyal alanlar ve kayıt dışı faaliyetlerin önlenmesi gibi çalışmalarımız olacak” dedi.