Sporcuları Haberleri

Sporcuları Haberleri

Avrupa Gençlik Şampiyonasına Büyükşehir sporcuları katılacak

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında ok atan Muğla Belediye sporcuları büyük başarı elde etti. Büyükşehir okçularından Hazal Burun 21 yaş altı kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyonlardan Muğla Valisi Akbıyık’a ziyaret

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Şampiyonu olarak Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olan Kaltun Madran Muğla Ege Yıldızları spor kulübü sporcuları ve yöneticileri Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Köyceğizli Öğrenciler Floor Curlingte Bölge İkincisi Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Naip Hüseyin Anadolu Lisesi floor curling sporcuları Afyonkarahisar’dan ikincilik başarısıyla döndü.

Büyükşehir Masa Tenisi Sporcularından 8 Madalya

3-4 Şubat 2024 tarihlerinde Menteşe’de gerçekleştirilen “U-19 Gençler Kadın/Erkek Takım/Ferdi İl Birinciliği müsabakasında Büyükşehir Belediyesi Masa tenisi sporcuları 3 takım 9 sporcu ile katıldığı turnuvadan 8 madalya ile döndü. 16 Spor kulübünün 48 sporcu ile katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyesi sporcuları Erkek takım derecelerinde; Metehan Zabir, Yiğit Fikret Zabir ve Ufuk Çiftçi’den oluşan A takımı ile İl Birincisi olarak altın, Can Kızılkaya, Mehmet Erdem Demirtaş ve Rüzgar Alp Yalçınkaya’dan oluşan B Takımı ile İl İkincisi olarak gümüş, Çınar Yüce, Tuna Görmek ve Nihat Emir Bozyer’den oluşan C Takımı ile İl Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Muğla’dan 5 sporcu Hokey A Milli Takımı'na seçildi

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından 5 sporcu Kadınlar Hokey Milli Takımı'na seçildi.

Genç Sporculara Vakıf Desteği

Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi ve sporcu beslenme ilkelerine beslenmeleri amacıyla Muğlaspor ile yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ‘Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi’ hazırlandı.

Muğla İl Karması Hokey Takımı Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

Ege Yıldızları Spor Kulübü, Köyceğiz Balı Spor Kulübü, Muğla Hokey Kulübü, Muğla Olimpik Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Hokey takımı Türkiye Şampiyonası'na gidiyor.

Menteşe’nin Minik Karatecileri Madalyalar İle Döndü

Menteşe Belediyespor Karate Takımı sporcuları Murat Eşsiz Yıldızlar Karate Şampiyonasında 2 Altın, 3 Gümüş, 2 bronz madalya kazandılar.

Arena Fethiye Boks Kulübü Sporcuları Fethiye’yi Temsil Edecek

Arena Fethiye Boks Kulübü sporcuları gençler Muğla İl Boks seçmelerine katıldılar. Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında Fethiye’yi temsil edecek sporcular dereceye girerek altın ve gümüş madalya kazandılar.

Köyceğizli Güreşçi Kızlardan Yedi Şampiyonluk

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yıldız ve Genç Kızlar güreş takımı sporcuları büyük başarı göstererek okul sporlarına damga vurdu.

Rektör Kaçar Şampiyon Sporcuları Onurlandırdı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin sporcularının başarılarını kutlamak üzere düzenlenen özel bir yemekte Üniversite yönetimi ile buluştu.

Başkan Gümüş, “Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştiriyoruz”

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandılar.

Muğla Oryantiring Spor Kulübü Vali Akbıyık’ı Ziyaret Etti

Muğla Oryantiring Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Sümmani Ekici, kulüp yöneticileri ve sporcuları ile Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Menteşe Belediyespor’dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediyespor Kulübünün sporcuları 2014 yılından bu yana 7 farklı branşta 102 kupa ve bin 218 madalya kazanırlarken; masa tenisi ve karate branşlarındaki 2 sporcu da milli takıma seçildi.

Büyükşehir sporcuları 353 madalya ve kupa kazandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları gerek yurt içinde gerekse yurt dışında aldığı başarılarla Muğla’nın gururu oldular.

Muğlalı Sporcular Afyon’a Davet Edildi

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı Hentbol sporcularından Hami Bostan ve Mehmet Burak Aslan, Afyon ilinde yapılacak olan U15 Hentbol Milli takım kampına davet edildiler.

Yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi

Bodrum Belediyesi tarafından yürütülen, Turgutreis'teki futbol sahasının yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Amatör Lig'de mücadele eden Turgutreis Spor Kulübü'nün talebi üzerine başlatılan yenileme çalışmaları, sahanın performansını artırmak ve sporcuların güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Fethiyespor gençlerinden başarı

Fethiyespor Futbol Akademisi sporcuları Ali Mert Şeviktekin ve Arda Gök İzmir Bölge karması maçlarına katıldılar.

Muğla’da üçüncü oldular

Muğla'da düzenlenen Durgunsu Kano Cumhuriyet Kupası ve Milli Takım Test Yarışları’nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi kano takımı sporcuları üçüncü oldu.

Taekwondocular 14 madalya kazanarak rekor kırdı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yetişen taekwondo sporcuları 14 madalya kazanarak rekor kırdı.

Büyükşehir Masa Tenisi Kulübü bölge şampiyonu oldu

Masa Tenisi 2023 yılı faaliyet programında yer alan Köyceğiz’ de gerçekleştirilen Minikler Bölge Takım ve Ferdi Masa Tenisi Müsabakaları yarışmasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi branş sporcuları başarılı sonuçlar elde etti.

Türkiye Bisiklet Turu’nun Fethiye-Marmaris Etabı Başladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Marmaris etabı sporcuların start almasıyla başladı.

Yiğit," Bisiklet Turu’nu kazasız, belasız tamamladık"

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) 166km Fethiye – Marmaris etabı Gaffar Okkan Caddesi’nde sporcuların start alması ile beraber başladı.

Çağdaş Bodrumspor'un altyapısı basketbolcu yetiştirmeye devam ediyor

Bodrumlu gençlerin spora ilgilerinin artması ve teşvik edilmesi yetenekli sporcuların ise ihtiyaç duydukları imkânlarla desteklenmeleri için alt yapı kadrolarına da yatırım yapan Çağdaş Bodrum Spor Kulübü, alt yapıya sağladığı spor okulları ve oluşturduğu imkanlar ile kendi bünyesinde akademikleşerek Bodrum’da geleceğin yıldız basketbolcularını yetiştiriyor.

'İşitme Engelliler Kadın Futbol Milli Takımı' dünya ikincisi

Malezya'nın Kuala Lumpur kentinde düzenlenen 4. Dünya İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası'nda aralarında Muğlalı sporcuların da bulunduğu Kadın Futbol Milli Takımı Dünya ikincisi oldu.

İşitme Engelli Kadın Milliler ilk kez finalde!

4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden ve kadrosunda Muğlalı sporcuların da yer aldığı Kadın Milli Takımı, Polonya'yı 2-1 yenerek ilk kez finale yükseldi. Ay-yıldızlılar finalde yarın ABD ile karşılaşacak. 

Fethiye Orman Spor Kulübü sporcuların başarısı dikkat çekti

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın ikinci ayağı Kocaeli Kartepe'de start aldı. Sporcular Kartepe'nin eteklerinde yer alan zorlu parkurda ödül için ter döktü. Yapılan motor yarışlarında ise Fethiye Orman Spor Kulübü sporcuların başarısı dikkat çekti.

Dağcılık Kulübü Üyelerini Hayrete Düşüren Avcı Kulübesi

Muğla’daki değişik dağcılık kulübü sporcularından iki kadın ve bir erkek ilk defa Menteşe’deki Değirmendere kanyonundan Ayuçtu zirvesine tırmandı.

Masa Tenisi Sporcularından Büyük Başarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Sporcuları Zafer Kupası Turnuvası'ndan dört altın iki gümüş ve iki bronz madalya ile döndü.

Ortaköy Ege Yıldızları Şampiyon Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları Sporcularından oluşan Ortaköy Ege Yıldızları Spor Kulübü Hokey Takımı, 7-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Osmaniye Hokey Sahasında oynanan Türkiye U-16 Kızlar Hokey 1. Ligi'nde Şampiyon oldu.