Stk Başkanları Haberleri

Stk Başkanları Haberleri

Fethiye’de STK'lar 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Törene Katıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle her milli bayramda olduğu gibi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, STK temsilcileri ve partililer tarafından çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Kökten, STK başkanları ve iş insanları ile iftarda buluştu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, iş insanları ve STK başkanları ile iftar sofrasında bir araya geldi. 

Kökten, "Kutlu bir yola çıktık"

STK başkanları ve bazı siyasiler, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ettiler. 

KARACA, HOLLANDA’DA İŞ ADAMLARI VE TUR OPERATÖRLERİNE ‘FETHİYE’ SUNUMU GERÇEKLEŞTİRDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Vakantiebeurs Turizm Fuarı için gittiği Hollanda’da, Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli, Türk ve Hollandalı iş adamları, tur operatörleri, STK başkanları akşam yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Aras’a destek ziyareti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a, Oda ve STK başkanları ziyaret gerçekleştirirken, ziyarette yaz sezonunda yapılacak etkinliklerle ilgili sezon değerlendirmesinde bulunuldu.

STK’lardan Saatcı’ya AÇIK ve TAM destek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, 4 dönemdir sürdürdüğü Fethiye Belediye Başkanlığı görevindeki son haftası dolayısıyla, Fethiye’deki kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcilerine ziyaretler gerçekleştirdi. Tüm STK başkanları Behçet Saatcı’ya destek verdiklerini açıklarken, Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Yapılan hizmetler ortadır. Fethiye vefalıdır. Sayın Behçet Saatcı’yı büyükşehir belediye başkanı olarak görmek bizim için şereftir, onurdur.” dedi.