Stk Temsilcileri Haberleri

Stk Temsilcileri Haberleri

Fethiye’de STK'lar 30 Ağustos Zafer Bayramı İçin Törene Katıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle her milli bayramda olduğu gibi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, STK temsilcileri ve partililer tarafından çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Atık Tesislerini İncelediler

Fethiye Belediyesi Çevre Haftası dolayısıyla “Atıkların İzinden Gidiyoruz” etkinliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda öğrenci ve STK temsilcilerinin katılımıyla Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, Atıksu Arıtma Tesisi ve Ambalaj Atıkları Toplama Ayırma Tesisi’ne ziyaretler gerçekleştirildi.

Vali Akbıyık; “Turizm Potansiyelimiz Mevcudun Çok Üstünde”

Muğla İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık Başkanlığında MSKÜ Öğrenci Sarayı VİP salonunda yapıldı. Toplantıya ilgili kamu kurumlarının yanı sıra Kaymakamlar v STK temsilcileri katıldı

"Seydikemer'de birlik ve beraberliği devam ettireceğiz

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede görev yapan Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, daire amirleri, belediye birim müdürleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Ortaca’da 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı Muğla'nın Ortaca ilçesinde coşku ile kutlandı. Kutlama törenine Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Garnizon Komutanı Vekili Deniz Albay Ahmet Emre İnal, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanında yapılan kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığında tebrik kabul töreni gerçekleştirildi. 

YÖRÜK ŞENLİĞİNE YOĞUN KATILIM

Yayla Karaçulha'da bu yıl 8.'si düzenlenen Yörük Şenliği renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 2 gün süren gece konserlerle Seydikemer ve Fethiye yaylalarına hareket getiren Yörük Yarenlik şöleninde yoğun bir katılım oldu. Cumartesi günü yaren geçi ile başlayan Karaçulha Yörük Şenliği, Pazar günü gelin alma ile başlayıp bir birinden eğlenceli yarışmalarla devam etti. Son olarak akşam saatlerinde Özlem Şahin’in sahnesi ile şenlik son bulacak. Yörük Şenliğine Fethiye ve Seydikemer Siyasi Parti temsilcileri beraberinde STK temsilcileri, Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol bayramlaştı

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Resmi Bayramlaşma Töreni Kaymakamlık Makamında yapıldı, Törende Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Cemal Yalçın, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı iken Tekirdağ Bölge İdare Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı olarak tayini çıkan Ünal Bingül protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile bayramlaştı.

Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı düzenlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kamu kurumlarının görevlileri ve STK temsilcilerinin katılımıyla Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı' gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: “Bölgeye yapabileceğimiz en büyük yardım, normalleşme sürecine katkı sağlamak”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yangının etkilediği yerlerden biri olan Muğla'nın Bodrum ilçesinde oda ve STK temsilcileri ile yaptığı toplantı sonrası yaptığı açıklamada; Bodrum, Marmaris ve Antalya'da yangınların söndüğünü hatırlatarak, 'Yardım malzemesi göndermek yerine özellikle bölgenin halkımızdan ricası bölgeye gelip tekrar yemek yemeye başlamaları. Bölgeye yapabileceğimiz en büyük yardım, normalleşme sürecine katkı sağlamak' dedi.

STK temsilcilerine teşekkür belgesi takdim etti

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Hükümet Konağı’nın tamirat ve tadilat çalışmalarına yaptığı katkılardan dolayı STK temsilcilerine teşekkür belgesi takdim etti. 

KAYMAKAM ŞAHİNER, “YOL GÖSTERİCİ OLACAĞIZ”

Fethiye’de turizm sezonu olması dolayısıyla başta Kovid-19, hanutçuluk ve diğer konularda gerçekleşecek denetlemeler, Pazartesi günü başlıyor. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında yapılan toplantıda kamu kurum ve kuruluşları ile STK temsilcilerinden oluşan Denetleme Kurulu ilk kez bir araya geldi. Kaymakam Şahiner, “Normalleşme sürecinde her işletmeye ayrı ayrı genelgeler gönderildi. İl ve İlçe Hıfzıssıhha Kurullarının aldığı kurallar uygulanıyor. Amacımız turizm merkezi olan Fethiye’de, normalleşme sürecine hızlı bir şekilde geçebilmek” dedi.

Başkan Saatcı, ‘Bodrum’da ilk işimiz alt yapı’

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Bodrum’da STK temsilcileri ve siyasi partilere ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde vatandaşlardan da büyük ilgi gören bağımsız aday Behçet Saatcı, Bodrum’un öncelikle işinin alt yapı olduğunu belirtti. Muğla’yı ranta ve betona teslim etmemek için mücadele edeceğini belirten Saatcı, “Bir ağaç dalının bile kesilmesine karşıyım” dedi.

Sorunlar ortak akıl ile çözülecek “Muğla’yı iktidarla buluşturacağız”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ile AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Fethiye’deki meslek odalarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyaretlerde oda başkanları ve STK temsilcilerinin mevcut sorunlar hakkında görüşleri alındı.

TAN VE KAYABAŞ STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan seçim çalışmaları kapsamında Fethiye ve Seydikemer’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Beraberinde 3. Sıra adayı Muhittin Kayabaş ile birlikte birçok sivil toplum örgütü ve meslek odalarına ziyarette bulunan her iki aday da gerek partililer gerekse STK’lar tarafından coşkuyla karşılandılar.