Su Fiyatları Haberleri

Su Fiyatları Haberleri

Labranda su fiyatlarına 1 ayda 2. zam!

Milas Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Labranda damacana ve pet su fiyatları için zam kararı alınmıştı. 7 Temmuzda (bugün) gerçekleştirilen meclis toplantısında Labranda su fiyatları aradan geçen 1 aylık sürenin ardından bir kere daha zamlandı.

Fethiye’de damacana suya zam geldi

Muğla’nın turistik ilçelerinden olan Fethiye’de 19 litrelik damacana su fiyatları, yapılan zam ile birlikte 50 TL’ye yükseldi.

Ülgen, “Bir yıldır suya zam yapılmıyor”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen, MUSKİ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile su faturalarına açıklık getirdi. Ülgen, “2019 yılından bu yana herhangi bir tarife değişikliğimiz bulunmamaktadır. Su fiyatlarına zam söz konusu değildir. Yaklaşık bir yıldır aynı fiyat politikası devam ediyor. Artışlar korona virüsü salgını sürecinde su kullanımının artmasından kaynaklanıyor” ifadelerini kullandı.

Su fiyatlarında yüzde 50 indirim müjdesi

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, geniş bir alanı kapsayan Taşyaka Mahallesi’ndeki ilk mitingini geçtiğimiz günlerde Baha Şıkman Caddesi üzerindeki meydanda gerçekleştirmiş ve yoğun bir destekle karşılanmıştı. Bu mahalledeki ikinci miting ise Keloğlu Boğazı Mevkii’nde yapıldı. Kayabaş ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır; yine halkın sevgisi ve teveccühü ile karşılandı.