Süper Amatör Lig Haberleri

Süper Amatör Lig Haberleri

Başkan Akdenizli: “Takımımıza Yürekten İnanıyorum”

Muğla Süper Amatör Ligi Play-Off’un ilk haftasına Seydikemerspor, Ortaköyspor’u 0-1 yenerek galibiyetle başladı.

Seydikemerspor, Play-Off’a Yükseldi

Süper Amatör Lig’de B Grubun son maçında Ortaca Belediyespor ile karşılaşan Seydikemerspor, maçı 1-0’lık skorla kazanarak Play – Off’a yükseldi.

Ortaca Belediyespor, Marmaris’i Eli Boş Gönderdi

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu 13. hafta mücadelesinde Ortaca Belediyespor Marmaris Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, Ortaca Belediyespor karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Ortaca Belediyespor’dan 4 gollü galibiyet

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu mücadelesinde Ortaca Belediyespor ile Karaçulhaspor karşı karşıya geldi. Ortaca Belediyespor her iki yarıda bulduğu ikişer golle karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor maçından kazanan çıkmadı

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu‘nda mücadele eden Dalaman Belediye Gençlik Spor ve Ortaca Belediyespor 11. hafta mücadelesinde 1-1 beraber kaldı.

Seydikemerspor’a Başkan Akdenizli’den Sürpriz

2023-2024 Süper Amatör Lig B Grupta mücadele eden Seydikemerspor’un antrenmanını ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Seydikemerspor 3 Puanı Kaptı

Süper Amatör Lig B grup karşılaşmasında Seydikemerspor kendi evinde ağırladığı Marmaris Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.  

Seydikemerspor, Deplasmandan 3 Puanla Döndü

2023-2024 Muğla Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Seydikemerspor, deplasmanda karşılaştığı Marmaris Gençlik Spor karşısında galibiyetle döndü.

Seydikemer Yine Berabere Kaldı: 0-0

Süper Amatör Lig B grubu 2. Hafta mücadelesinde Seydikemerspor, Karaçulhaspor’a konuk oldu. Mücadelenin büyük bir kısmını 10 kişi oynamasına rağmen Karaçulhaspor, Seydikemerspor’a direndi ve iki takım 1’er puanla sahadan ayrıldı.

Seydikemerspor ile Karaçulhaspor karşılaşması

2023-2024 Süper Amatör Ligi B Grubu'nda Seydikemerspor, ligin iddialı bir diğer ekibi Karaçulhaspor ile karşılaşacak.

Seydikemer’in ilk maçında gol yok: 0-0

Seydikemerspor, Süper Amatör Ligi B Grubu’nun ilk hafta mücadelesinde konuk olduğu Marmaris Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Muğlaspor U18 Dolu Dizgin: 3-1

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Muğlaspor U-18 takımı, Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Ula Belediyespor ile Ula İlçe Stadı'nda hazırlık maçı gerçekleştirdi. Karşılaşmayı, Muğlaspor U18 ekibi 3-1 kazandı.

Gençlikspor'da tek hedef şampiyonluk

Muğla Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Marmaris Gençlikspor yönetimi tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Başkan Aydın Kocabay, Marmaris’teki birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın simgelerinden biri olmayı hedeflediklerini, bunun için de sportif başarılar, şampiyonluklar elde etmek gerektiğine işaret ederek, “Marmaris’e şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Seydikemerspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Seydikemerspor Transferde Hız Kesmiyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Milasspor’da Görev Dağılımı Yapıldı

Süper Amatör Lig’de yer alan Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor’un ismi 29 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul sonucunda Milas Belediyesi Milas Spor olarak değişti.

Başkan Akdenizli: “Seydikemerspor’un Başarılarını Konuşacağız”

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

KARAÇULHASPOR PLAY OFF’UN İLK AYAĞINA ÇIKIYOR

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu'nda mücadele eden Karaçulhaspor, play off karşılaşmasının ilk maçı olan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ile yarın saat 14.00’da Karaçulha Kovanlık Sahası’nda karşılaşacak.

BAŞKAN KARACA, ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA KATILDI

Geçtiğimiz hafta Yerkesikspor’u 4-2 yenerek Muğla 1. Amatör Lig C Grubu’nda şampiyon olan Günlükbaşıspor, Süper Amatör Lig'e çıkmaya hak kazanırken Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca düzenlenen şampiyonluk kutlamasına katıldı.

GÜNLÜKBAŞISPOR SÜPER AMATÖR’E YÜKSELDİ

Rakibini 4-2 yenerek Muğla 1. Amatör Lig C grubunda şampiyon olan Günlükbaşıspor, Süper Amatör Lig’e çıkmaya hak kazandı.

KARAÇULHASPOR PLAY OFF VİRAJINDA

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu’nda mücadele eden Karaçulhaspor, play off için büyük önem taşıyan Marmaris Genç Spor karşılaşmasına çıkıyor.

KARAÇULHASPOR LİDERLİK YOLUNDA

Muğla Süper Amatör ligi B Grubu mücadele eden Karaçulhaspor, Dalaman Belediye Gençlik Spor’u ikinci yarıda attığı tek golle 1-0 yenerek Play off yolunda bir engeli daha aştı.

AMATÖR KÜMEDE İKİNCİ AYRI HEYCANI BAŞLIYOR

Karaçulhaspor ve Yeşilüzümlüspor’un aralarında bulunduğu Süper Amatör Lig’i B Grubu’nun ikinci yarısı başlıyor.

AMATÖR FUTBOLDA HEYECAN DORUKTA

Muğla Süper Amatör Lig'inde 7. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN FUTBOLCULARA MORAL VEREN DESTEK

Muğla Süper Amatör Lig’inin Seydikemer temsilcisi Seydikemer Belediyespor’a Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ev sahipliğinde “Birlik Beraberlik” yemeği düzenlendi. Başkan Otgöz, sporculara olan güvenlerinin tam olduğunu belirtip; “Seydikemer Belediyesi sizinle. İyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman arkanızdayız” dedi.

AMATÖR FUTBOLDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

Muğla Süper Amatör Lig'inde 6. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

SÜPER AMATÖR'DE HEYECAN SÜRÜYOR

Muğla Süper Amatör Lig'inde 5. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

SÜPER AMATÖR’DE 5. HAFTAYA GİRİLDİ

Muğla Süper Amatör Lig’inde 5. haftaya girildi.

SEYDİKEMER BLD. SPOR'DAN GALİBİYET MANGALI

Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Seydikemer BLD. Spor, 1-0'lık Karaçulhaspor galibiyetini mangal yaparak kutladı.

YEŞİLÜZÜMLÜSPOR, SEYDİKEMER MAÇINA HAZIRLANIYOR

Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Yeşilüzümlüspor, ligin 3. haftasında Seydikemer BLD. Spor ile karşılaşacak. Yeşil panzerler, bu zor maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.