Şüphe Haberleri

Şüphe Haberleri

97 düzensiz göçmen kurtarıldı, 5 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı

Fethiye ilçesi açıklarında lastik botlar ve can salları içinde çok sayıda düzensiz göçmen tespit edildi.

Fethiye'de Maymun Çiçeği Panik Yarattı: Şüphe Su Çiçeği Çıktı

Dünya genelinde endişe yaratan "Maymun Çiçeği" hastalığı, Fethiye'de de paniğe sebep oldu. Maymun çiçeği şüphesiyle hastaneye kaldırılan 2'si çocuk 3 yabancı uyruklu kişi, ilk kontrollerin ardından enfekte olmuş su çiçeği teşhisi aldı. Ancak, tedbir amaçlı kontroller sürdürülüyor.

Fethiye’de 2 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde hareket halinde lastik bot içinde 2 düzensiz göçmen kaçakçılığı şüphelisi ve 36 düzensiz göçmen yakalandı.

Muğla'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Marmaris’te 13 Düzensiz Göçmen Ve Bir Göçmen Kaçakçılığı Şüphelisi Yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında hareket halindeki fiber karinalı lastik bot içinde 13 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Yatağan’daki orman yangını şüphelileri tutuklandı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Yava Mahallesi’nde 18 Ağustos 2024 günü saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan M.Ş. ve İ.Ş. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Fethiye'de bugün deniz suyu derecesi nedir? Hemen öğrenin! 

Fethiye'de deniz keyfi yapmak isteyenler için en merak edilen sorulardan biri hiç şüphesiz deniz suyu sıcaklığıdır. Hem yüzme hem de çeşitli su sporları için ideal su sıcaklığını öğrenmek, tatilinizi daha keyifli hale getirecektir.

Jandarmadan umut tacirlerine darbe

Düzensiz göç, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadeleye hız kesmeden devam eden jandarma ekipleri, Marmaris girişinde düzenledikleri operasyonda 5 organizatör şüphelisi ve 27 düzensiz göçmeni yakaladı. Yakalanan organizatörler adliyeye sevk edildi.

Fethiye’de 17 Düzensiz Göçmen Ve Bir Göçmen Kaçakçılığı Şüphelisi Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tespit edilen hareket halinde lastik içinde 17 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Fethiye'de dehşet dolu anlar, polis eşliğinde tahliye edilen şüphelinin, komşusunun evini ateşe verdiği öne sürüldü!

Fethiye'nin Taşyaka Mahallesi, Şehit Ali Büyükiskilip Caddesi'nde yaşanan korkunç olay, tüm bölgeyi şoke etti. Polis ekipleri tarafından evinden tahliye edilecek olan S. K. İsimli şüpheli, iddialara göre beklenmedik bir hamleyle komşusunun evini ateşe vererek olay yerinden kaçtı.

Muğla’da 20 Şahıs Tutuklandı

Muğla’nın; Bodrum, Milas, Marmaris ve Datça ilçelerinde göçmen kaçakçılığı yapan organizatörlere yönelik icra edilen operasyonlarda 22 şüpheli/organizatör yakalanarak adli makamlara sevk edildi, 20’si tutuklandı ve 2 şüpheli/organizatör adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Marmaris'teki Akran Zorbalığıyla İlgili 6 Şüpheli Adli Kontrol İle Serbest Bırakıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 2 kız çocuğunun akranları tarafından darp edilerek kayda alınması ve sosyal medyada paylaşılmasıyla ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 6 şüpheli çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Seydikemer açıklarında 6 göçmen kaçakçısı yakalandı

Muğla’nın Seydikemer ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan iki lastik bot içinde iki lastik bot içinde 5, karada da bir olmak üzere 6 göçmen kaçakçılığı şüphelisi ile birlikte 22 düzensiz göçmen yakalandı.

Marmaris'te küçük yaştaki çocukları çalıştıran 5 şüpheli tutuklandı

Marmaris’te sokakta taç, hediyelik eşya satarak para kazanmak için getirilen yaşı küçük çocukların zorla çalıştıran şebekeden 5’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Marmaris’te 38 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Sahil Güvenlik ekiplerince gerçekleştirilen iki ayrı düzensiz göçmen olayında bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı, 24 düzensiz göçmen kurtarılırken, 38 düzensiz göçmen yakalandı.

Bodrum'da 17 düzensiz göçmen yakalandı, 2 şüpheli gözaltına alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 3’ü çocuk 17 düzensiz göçmen yakalanırken, 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Muğla’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 12 tutuklama

Muğla’nın üç ilçesinde yapılan göçmen kaçakçılığı operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan 14 şüpheliden 12’si tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ortaca’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalarda Ortaca’da M.A. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisinin alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde arama köpekleri ‘Azot’ ve ‘Etil’ ile birlikte şüphelinin ikametinde arama yapıldı.

Bodrum'da 14 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 14 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Bodrum'da 85 Düzensiz Göçmen Yakalandı; 3 Gözaltı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 85 düzensiz göçmen yakalanırken 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

Ortaca’da Kenevir Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Ortaca İlçesinde ikamet eden A.A.T. isimli şahsın kenevir ekimi yaptığı bilgisinin alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelinin evinde arama yapıldı.

Evde Kenevir Yetiştiricisine Operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesinde ikamet eden E.K. isimli şahsın kenevir yetiştirdiği bilgisini aldı. Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelinin evinde arama yapıldı.

Bodrum'da Otelde Gıda Zehirlenmesi: 16 Turist Hastanelik Oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelde gıda zehirlenmesi şüphesiyle 16 turist hastanelik oldu. Tedavileri tamamlanan turistler taburcu edildi.

Milas’ta yelkenli teknede 81 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesi açıklarında seyreden Yelkenli tekne içinde 81 düzensiz göçmen ve 3 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Uyuşturucu operasyonlarında 3 tutuklama

Muğla’da Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri tarafından Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde gerçekleştirilen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı.

Muğla’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 5-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen 10 ayrı operasyonda yakalanan şahıslardan 15 şüpheliden 2'si tutuklandı.

PKK/KCK üyesi Bodrum’da yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde silahlı terör örgütü PKK/KCK üyesi olmak suçundan 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Ç. (45) jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı. Mahkemeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yelkenlide 68 düzensiz göçmen yakalandı; 4 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 22’si çocuk 68 düzensiz göçmen ile birlikte 4 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Fethiye'de kan donduran dehşet: 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı!

Fethiye’nin Kayaköy Mahallesi’nde Özcan A. Adlı kişi, kayınpederi Şükrü Aysu (53), kayınvalidesi Adile Aysu ve villada havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba'y öldürüp 2 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Fethiye’de 17 Düzensiz Göçmen Ve Bir Göçmen Kaçakçısı Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında lastik bot ile yasa dışı yollardan çıkış yapan botta yapılan aramada 17 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.