Şüpheli Şahıs Haberleri

Şüpheli Şahıs Haberleri

Fethiye’de kaçak kazı operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Kayaköy Mahallesinde kaçak kazı yapıldığı bilgisinin alındı. Kaçak kazı alanına KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 4 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda şüpheli şahısların evinde 55 gram eroin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 kişi gözaltına alındı.

Kaçak Alkol Üretime Operasyon

Muğla’nın Yatağan ilçesinde kaçak alkol üretimi yapan iki kişi hakkında işlem yapılırken, kaçak alkol üretimi için kurulan düzenek ele geçirildi.

Yatağan’da Tarihi Eser Operasyonu

Muğla’nın Yatağan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir konutta tarihi eser niteliği taşıyan sikkeler bulunduğu ihbarı üzerine şüphelinin evinde ve aracında arama gerçekleştirildi.

Ortaca’da Kaçak Sigara Operasyonu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde polisin yaptığı operasyonda çeşitli markalarda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

"Kafes Operasyonları" ile “Germiciler” suç örgütü çökertildi

Muğla’da düzenlenen ‘Kafes’ operasyonları çerçevesinde, elebaşılığını Hakan Germici’nin yaptığı ve ‘Germiciler’ grubu olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda aralarında örgüt elebaşı Hakan Germici’nin de bulunduğu 10 şüpheli şahıs tutuklandı.

Polisin üzerine araç sürdü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde alkol uygulaması esnasında trafik polisinin üzerine araç süren şüpheli şahıs, yapılan çalışma sonucu kıskıvrak yakalandı. O anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Jandarmadan 5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Bodrum, Milas, Marmaris, Fethiye, Seydikemer ilçelerinde gerçekleştirilen 16 operasyonda 17 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Jandarmadan 6 ilçede uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde uyuşturucu tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Menteşe, Bodrum, Yatağan, Köyceğiz, Fethiye ve Seydikemer İlçelerinde bir hafta içinde gerçekleştirilen 26 operasyonda 30 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

27 şüpheli şahıs yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde bir haftalık sürede yapılan çalışmalarda 27 şüpheli şahıs yakalandı.

Silah ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli yakalandı

Muğla’nın üç ilçesinde silah ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalanırken, şahısların ikametlerinde çok sayıda silah ele geçirildi.

ŞÜPHELİ ŞAHISLARDAN 340 GRAM UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde narkotik ekiplerince yapılan operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı, 340 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

ARKA KAPIDAN GİRDİ, 300 BİNLİK MOTOSİKLETLE ÖN KAPIDAN ÇIKIP GİTTİ

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki motosiklet mağazasına arka kapıdan giren şüpheli şahıs, 300 binlik motosikleti çalıp ön kapıdan hiçbir şey olmamış gibi çıktı. Şüphelinin motosikleti çaldığı o anlar güvenlik kamerasına yansırken, polis ekipleri şahsı kısa bir süre sonra çaldığı motosiklet ile birlikte yakaladı.

Milas Narkotikten operasyon

Milas'a E.Ö isimli şahsın yüklü miktarda uyuşturucu madde taşıyacağı bilgisi üzerine, şahsın kullanmış olduğu araç takibe alınarak Milas girişinde durduruldu. Araç içerisindeki şahıslar ve araç üzerinde yapılan aramalarda 28,83 gr metamfetamin, 0.24 gr metamfetamin, 1 adet hassas terazi ve 1 adet tabanca ele geçirildi. E.Ö. ,M.S. ve B.B.B. isimli üç şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bıçaklı Şüpheli Polisten Kaçamadı

Market sahibini tehdit eden bıçaklı şüpheli şahıs Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Sahte altın operasyonunda 3 gözaltı

Muğla’nın Fethiye İlçesinde sahte altın bozdurmaya çalışan şüpheli 3 şahıs yakalandı. Şüpheli şahısların 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Fuhuş operasyonunda 10 şüpheli adliyeye sevk edildi, 22 kadın kurtarıldı

Fethiye Asayiş Büro Amirliği ve Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin Fethiye de ortak yürüttüğü proje kapsamında "Fuhşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temini Etmek" suçu kapsamında şüpheli şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan “Sezon 2” isimli fuhuş operasyonunda 10 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Şüpheli şahıs ikametinde senetler ve uyuşturucu ile yakalandı

Muğla’nın Fethiye İlçesinde, Fethiye KOM Grup Amirliği ekipleri bir şahsın tefecilik yaptığı, ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu ihbarı üzerine çalışma başlatıp şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

OKULLAR BÖLGESİNDE DENETİM

Fethiye’de öğrencilerin güvenli ortamda eğitim ve öğretimlerini sürdürmeleri amacıyla polis denetimlerini artırdı. Okul önlerinde yapılan denetimler veliler tarafından memnuniyetle karşılanıp uygulamanın her gün yapılmasını istediler. Fethiye Asayiş Bürosu Amirliği ekipleri Çalıca Mahallesi'nde bulunan okullar bölgesinde güvenliği sağlamak amacıyla genel denetim yaptı. 2016-2017 yılı eğitim öğretim yılının başladığının ilk gününden itibaren sık sık denetim yapan polis ekipleri, okullar çevresinde dolaşan şüpheli şahısların GBT’sini sorgulayıp, çevredeki internet kafe ve kahvehanelerde denetim yaptı.